0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sözde evimiz ayrı ama hep kayınpederimin evindeyiz yetmiyor bir de burda günde 2-3 defa babasını arayıp konuşuyor en az 20 dakika boyunca bir de aynı şeyleri konuşuyorlar benim eşim de uzattıkça uzatıyor ben annemi 2 haftadır görmedim 2 defa konuştum onda da 3-4 dakika sürdü ya konuşacak bir şey bulamadım normal mi sizce ya bir de babası da çok kıskanç eşimi hep benden kıskanır evlerine bir gidelim varya akşama kdr eşimi göremem resmen sürekli babasının yanında oturur babasıyla konuşur eşime bir şey diyecek olsam kayınpederim yine araya girer konuşmaya başlar asla konuşmam için fırsat vermiyor ya 

7 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından

Ayy erkeklerin böyle olmasını hiç anlamıyorum ya kaynanadan daha kötü bi durum bence :angry:

tarafından
Aynn öyle ya kaynanam bile bunu yapmıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim esimde öyleydi bi anası arardı bı kardesi sonra birbirleriyle konuşup tekrar bunu ararlardi şimdi araları bozuk da anca durdular
tarafından
Bunun anası kardeşleri aramaz arasalar da uzatmazlar kayınpederim rahat bırakmıyor eşimi ya
0 oy
(153 puan) tarafından
Benimki de oyle babasi gece 1 de görüntülü arar yerli yersiz arar markete gideriz ne aldiniz evinize diye soruyo surekli yogurt alsak onu bile soruyo biz de Allahtan ayri evlerdeyiz hep bizimle gibiler nefret ediyorum
(7,118 puan) tarafından
Canım sen evine gittin mi.
tarafından
Yuh sizinki baya ilerletmiş ya Allah sabır versin bizimki ayrı ev sözde ama ya onlar bizde ya biz onlardayız
(153 puan) tarafından
Yok canim daha gitmedim eve bugun kontrolum vardi uçuş için izin aldim gidicem bakalim
(7,118 puan) tarafından
Hadi hayırlısı. InsaAllah mutlu,huzurlu olursun yuvanda.
(153 puan) tarafından
Insallah canim benim
0 oy
tarafından
Kaynana modelli kayınpeder 
tarafından
Aynn öyle ya :D kafam.şişti valla artık konuşmalarından
0 oy
tarafından
Kaynana olsa anlardım da kayınpeder olunca devrelerim yandı:D
tarafından
Yani.malesef kaynanam arasa da o kdr konuşmuyor ki
0 oy
tarafından
Bizde tam tersi :D ben ararım annemi günde birkaç defa :D her seferinde en aşağı 20 dk konuşuruz. Eşim de baktı olmuyor hiic umursamıyor artık annem arayınca :D
tarafından
Benim eşim olsa konuşur ikide bir der yeter artık konuştuğun diye
tarafından
Hayır eşim karışmaz ve karışmasina da izin vermem. Ailem uzakta senede 3 kere görüyorm özlüyorum. Evde kan dökerim bişi derse
tarafından
Hıı ondan demek ki ben de ailemi 2 haftada bir görürüm
0 oy
(598 puan) tarafından
Kaynananın yapması gereken şeyi kayinbabanmı yapıyor benim kaynanam kıskanç eşimle odada 5 dk yalnız kalamayiz hemen gelir
tarafından
Benim kaynanamda kıskanç ama o kdr değil kayınpederimin eline su dökemez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
9 cevap 387 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.