0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Kullandığım bezin malesef 6 numarası olmadıgı için mecburen bez değiştircez evy baby ye geçicem pişik hiç olmadı bugüne kadar değiştirince olur mu acaba ya her seferinde kremleyip mi kullansam ilk başta. Bez değiştirenler pişik oldu mu 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oldu canım yasin koyde bualamdım molfıks aldım 2 hafta maf oldu cocuk 
(25,196 puan) tarafından
Off inşallah olmaz yaa pişik korktugum şey valla
tarafından
Bir kez yasadım cok kotu canım aklında olursa olursa eger zeytin yaglu sabunla bir keske her açman da sil altını ben artık hep oyle yapıyorum normal de de pamuk gibi maasallah vucudunubsa o sabunla yıkıyorum duru zeytınyaglı eski zaman sabunlarınsan
(25,196 puan) tarafından
Aaa tamam canım aklımda olsun yaa cok sağol. Ben geçen gün dalan marka zeytinyağlı krem aldım harika bşy arada ondan sürüyorum
tarafından
Oda gzuel canim zeytınyaglı rica ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Molfixten evy baby  e geçtim İyiki de geçtim olmadı cnm bende 
tarafından
Hahaha yok kız aslında elif gülce diye biri yok :) :) kızımın adı Aylin Gökçe
(25,196 puan) tarafından
Cnm bilmiyom valla kilosunu şuan en son 6 aylıkken gittik.
(11,219 puan) tarafından
Kız nedi elif gülce ya ismin :)))
tarafından
Haydar bacım haydar :) :)
(25,196 puan) tarafından
Gülçooooo:D
0 oy
tarafından
 Ben en son sleepy kaldım buna gelene kadar çok bez kullandım ama hiç pişik olmadı..pişik kremini kullanmam her seferinde ..ilk zamanlar kullaniyodum sonrasında  silip sürdüğüm için kullanmadım.doktor sürekli kullanma gerekmyok ddmisti
(25,196 puan) tarafından
Tmm cnm cok sağol
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Ben bir kaç marka kullandım ama hiç pişik olmadı her altının açtığımda kremliyorum sorun olmadı çok şükür 
(25,196 puan) tarafından
Tmm cnm cok sağol
0 oy
(253 puan) tarafından
Oğlum bi ara pişik oldu doktorunun ilk sorduğu şey bez değişikliği mı yaptınız oldu sen yinede her altını degismede kremle canım inşallah olmaz kuzucuğa pişik falan 
(25,196 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Bende degiştirirken ilk başta krem kullandım canım sonra bıraktım kremi pişik falan olmadı sen yine de önlem al 
(25,196 puan) tarafından
Tm cnm öyle yapayım
0 oy
tarafından

Al kanka pişik falan olursa bana yollarsın bezleri :D

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bezden beze değişiklik gösterebilir ben her zaman evy baby kullandım çok çok memnunum. Primadan evy baby ye geçen arkadaşlarım bile oldu
0 oy
tarafından
Valla ben kızım da Komili evy baby BİM'in bezi Migros un bezi sleepy kullandım şükür hiçbirinde pişik yapmadı her bebek farklı ama tereddüt etme pişik olacak diye bir şey yok
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Olmuyo canım ben 3 4 kere bez degistirdim şuan bende evy baby kullanıyorum bez değiştirirken olmadı ama prima kullanırken pişik yaptı mecbur değişmek zorunda kaldım zaten ilk 1 2 aylıkken bi iki kere pişik oldu sonra hiç olmadı bayadır evy baby kullanıyorum çok memnunum sızdırma falan hiç bise yapiyo bide kremli çok güzel kokuyo hatta stoklayip alıyorum şuan seneye kışa kadar yeticek bezi var ama 6 alicaksan istersen önce 1 paket 5 al çünkü bu biraz kalıbı büyük yani mesela slepyyde 4 kullaniyosan 5 almak zorundasın çünkü kalıbı acayip dar ve tam ayına kilosuna uygun alınca sıkıyo lastikleri ama evy baby büyük benim ki 8 buçuk kilo ama 4 kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 143 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 94 göst.
17 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (2,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,072 puan) tarafından soruldu

411,712 soru

12,394,379 cevap

44,048 kullanıcı

Kategoriler

...