0 oy
2,144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (449 puan) tarafından
Kızlar eşim kuzeni geldi 21 yaşında eşimde 31 yaşında içeri girdi eşim hoşgeldiniz dedi oturdu kaynanamda bak görmedinmi ebruyu dedi gelmiş eşimde tamam bi soluklanayım dedi gitti montunu çıkarttı geldi sarıldı öptü kızı şaşırdım bayağı ama kıskanmadım ve şuan neden kıskanmadığımı sorguluyorum eşime karşı hislerim kalmadımıki acaba uani eskiden olsa kızardım sonuçta ben kimseye sarılmıyorum

22 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kuzeni olduğu için olabilirmi 

Ya lütfen abartmayın bu kıskançlık işlerini kuzen yeğen hala teyze bunlar kan bağı olan insanlar kuzen kardeş gibidir kıskanılırmı ya sanki hiç tanımadığın sokaktan geçen bir kıza sarıldı öptü tövbe ya
(449 puan) tarafından
Eşim istemiş onuda kız istememiş zamanında
tarafından
Yani şimdi bişey söyleyeceğim yanlış anlayacak akraba evliliği yapan insanlar. Bizim yetişme tarzımizda akraba evliligi olmaz bacım bırak kuzeni yeğeni kapı komşusunun kızına bile yan gözle bakılmaz bana o yüzden çok ters bu işler afedersin ama resmen sapıklık gibi geliyor. Sanada tavsiyem lütfen böyle saçma şeylerden kıskançlık yaratma ne gerek var kendini dusurmye eşin seninle evli bitmiştir yani bu kadar
(507 puan) tarafından
Artık evlı oldugunuz ıcındır
(449 puan) tarafından
Haklısın
tarafından
Neden öyle dedin ki sonuçta nikah düşüyor ve ben teyzemin oğluyla evliyim haram degil bi sey degil
tarafından
Canım o öyle değil işte bu devirde kimler kimlerin yuvasını bozmuyo ki kimse güven olur mu
tarafından
Canım herkesin hayatı başka fikirleri başka sen eşine o gözle bakabilmişsin bizde yok öyle bı durum biz aynı yerde birbirimize kardeş gibi büyüyüp sonrasında başka gözle bakamayiz ensest tır bu ya lütfen normalleştirmeye çalışmayın tamam dinen uygun olabilir ama zihniyet meselesi dinen erkeklerin 2 evli olmasıda haram değil hangimiz kabul edersiniz böyle biseyi yapmayın ayıptır ya
(970 puan) tarafından
Amcaoğlu ile evliyim..ve sapıklık diyerek resmen kuzen ile evli olan herkese hakaret etmişsin..sende öyle bir durum olmayabilir ama olan inslarada saygı duymak zorundasın...
tarafından
Başta belirttim herkesin fikri hayatı başkadır diye saygı duyuyorum diyemeyeceğim kusura bakmayın ama dediğim gibi dünya üzerinde milyonlarca insan var ve herkes hayatını farklı yaşıyor buna söyleyecek hiçbir sözüm yok
(952 puan) tarafından
Kuzeniyle evlenenler ensest ilişki yaşamıyor bence dediğinize dikkat edin.anasiyla abisiyle bilmem neyiyle evlenmiyir bu insanlar ha bende iç içe büyüdüğüm insanlara hep o gözle baktım kardeş abi gibi ama o şekilde evlenenlere de öyle düşünmedim.
tarafından
Sapık ne demek ya lütfen doğru konuşun bende dayımın oğluyla evliyim sapık mı olduk
(1,458 puan) tarafından
Saygı duyuyorsun ama sapıklık diyorsun. Bğtpn akraba evliliği yapanlara hakaret ediyorsun.
(952 puan) tarafından
Birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir.bizimde anne babalar dayı hala teyze çocuklarıyla.evli.cok şükür gidip de başkalarının namuslarina hiç göz de dikmediler sapık sapik davranmadilar da
(970 puan) tarafından
Evet milyonlarca insan var doğru..bizde hiç birini bulamayıp kuzenle evlenmişiz sizin zihnjyetinize göre kader kısmet diye birşey vardır bunun da ötesine gecemezsin..dinimizce sakıncası olmayan birşeye sapıklık diyerek hakaret ediyorsun bence sen bize sağı duyma saygı duyarak hakaret ediyorsun..sen öyle büyütüldun biz böyle büyütülduk..çok şükür eşimden de memnunum..SAPIKTA değiliz..
tarafından
Bize sapık diyen sapıkdır yaptığı yorum o kadar saçma ki çok şükür akraba evliliği daha mutlu ve birbirlerine daha sadıklar
(970 puan) tarafından
Kadın kadını yargıladigi için bu durumdayız zaten...
tarafından
Saygı duyamıyorum kusura bakmayın dedim zaten arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun fakat milyonlarca insan var ve herkesin yaşam tarzı zihniyeti farklıdır dedim halada söylediklerimin arkasındayım şimdi lincleyebilirsiniz
tarafından
+ zihniyetimde gayet düzgündür Allah'a şükür akraba evliliğini sapıklik gibi görenler asıl sapık demiş birileri kuzene yegene o gözle bakmadigim için normal duygular kardeşçe hisler besledigim için mi sapık oluyorum tövbe yaaaa :)) KUZENE YEGENE AŞK OLMAZZZZZZZZZ
(970 puan) tarafından
Size sqlik diyen olmadı bu kelime yi kullanan siz oldunuz..evet eşimi seviyorum bu duyguyu beslemek ayıpsada benim ayıbim
(1,307 puan) tarafından
Kuzenle evlilik aile içi ilişkilerle alakalı bence ailede herkes akraba evliliği yapıyorsa biliyorsun ki senin de olabilir bu yüzden kuzenle kardeş gibi buyuyemezsin bende halamın oğlu ile evliyim ha pişmanım o ayrı ama böyle sapik zihniyet bilmem ne ne kadar yanlış cümleler ne söylediğimize dikkat etsek iyi olur
(5,939 puan) tarafından
Arkadasin  sapıklik  demesi olmamış ama  bende  karşıyım  akraba  ewliligine  bizde  kardeş  gibi  büyük  amca  oğlu  teyze oğlu  bunlar  hep kuzen  o gözle bende bakamam  bana  abest  geliyor  böyle  ewlilik  zaten  benim ailem  izin  vermez  en uzak  akraba  olsa  bile  sonucta  kan  bağı  var  bu benim  düşüncem  tabi  herkesin düşüncesi  bakış  açısı  farklı
tarafından
Arkadaşlar lütfen biraz algoritmanızı açın dümdüz bakmayın hayata . Evet ben kendi fikirlerimi düşüncelerimi söyledim bana göre sapıklıktır ve 1. Derece akrabayla evlenmek ensest ilişkidir. Ha evlenenler var onlarda kendini belli etti zaten insanların söylediklerine bu kadar takılmayın kime göre neye göre sapıklık sen öyle düşünüyor olabilirsin ama başımıza geldi şu yönden artıları var diyin bende saygı duyup çenemi kapatayım size karşı. Ama bana gelip yok sen sapiksin yok dinimizce uygun yok zihniyetin bozuk bilmem ne hikayesi anlatmayın rica edicem . Ayrıca ben cumleme başlarken AKRABA EVLİLİGİ YAPAN ARKADASLAR SİMDİ BENİ YANLİS ANLAYACAK diyede belirttim lütfen cümle içerisinden cımbızla tek bir kelime secip ona yurumeyin biraz cümlenin bütünüyle ilgilenin herkesin hayatı farklı diyorum zaten. Evet herkesin hayatı farklı senin düşüncelerin de bize ters diyin geçin neden ama polemikkkk neden bu kadar tartışma sevdasııı nedeeenn :))))
(5,939 puan) tarafından
Canım  benim için de aynı  senin  dediklerin  1.derece  akraba ewligide  bana  tuhaf gelir  ne bilim  birazda  aile  yapisindan  bu  akraba  evliliklerini  normalmiş  gibi gösteriyorlar  ama benim  ailemde  böyle birsey  olmaz  olamaz
tarafından
Nagehancım işte bende görmediğim için çevremde etrafımda bana çok ters bı durum ama biri çıkıp dese ki bak sen görmemişsin ama bizim ailemizde var bizim için şu yönden artıları var durum şu şekilde diye açıklama yapsa saygı duyarım . Ben fikirlerimi söyledim diye kadın düşmanı bile ilan edildim yorumlara bakarsan yani neden bu kadar tartışma sevdası hemen din karışıyor işin içine bende buna tutuluyorum gerçekten dindarlığını herkes Allah'a göstersin bize insanlık lazım .
(5,939 puan) tarafından
Aynen  öyle  canım  herkesin  düşüncesi  farkılı  bizde  kardeş  gibi büyük  yani hiç  birimiz  o gözle  bakmadı  bakmazda  bende  burda  okuyordum  hep akraba  ewliligini  nasıl  amca  oğlu  teyze  oğluyla  evleniyorlar  diye  düşünüyordum  tuhaf  geliyordu  çünkü  bizim  anne babamız  bize  öyle  öğretti  öyle gösterdi  bende  kuzenlerimi  öperim  hoş  geldin  derim  eşimde  bana  göre  normal  birsey  bu   SEN BUNA  SAPIKLIK  DEDIN  SANA KIZDILAR  AMA  ONLAR  DİNİ  KARIŞTIRDI  KENDİLERİNİ  HAKLI  GÖRÜYORLAR  dinde  nikah  uygundur  diye  ben  o gözle  nasıl  bakim  kuzenime  

Neyse  daha hiç  uzatmaya  gerek  yok  herkesin  bakış  açısı  bizim gibi  değil  bizimde  onlar  gibi degil  boş ver
tarafından
Ya bı kere bilimsel açıdan bi ton ters durumları var çocukların sakat doğması gibi dinen caiz olabilir ama örf'en caiz değil neyse bidaha yorum yapmıyorum sanada sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum bacım :))
(5,939 puan) tarafından
Ewet öyle benim  içinde  canım  iyi günler:)))
tarafından
Sen önce ensest ilişki nedir onu iyice araştır derim babamla mı amcamla mi dayimla mi evlenmişim de ensest ilişki yaşıyor olayım ayrıca şunu bil birlikte felanda büyümedik o Ankradaydi ben Antepde esamesi bile okunmuyordu bizim buralarda
(970 puan) tarafından
Kesinlikle ben eşimi en son 13 yasimda görmüştüm 21 yaşında tekrar görüp 22 yaşında evlendim sonradan tanıyıp öyle evlendim birlikte büyüyüp kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim de var evet ** bu öyle birşey değil size nasıl gelirse gelsin ben avantajlarını da görüyorum..
(1,458 puan) tarafından
Bizde hiç bir akraba çocuguyla kardeş kardeş büyümedik. Orda yegen demiş birisi. Ne yegeni yaa önce ne dediginizi bilerek konuşun. Boş boş konuşmayın
(5,939 puan) tarafından
Canım  tabi herkesin  bakış  açısı  farklı  benimde  uzaktan  kuzenlerim war hiç  görüşmediğim  ama ben onların  akrabam  olduğunu  biliyorum  bunu  bile bilede evlenemem  herkesin  kendine göre  düşünceleri  var tabi  ben böyle düşünüyorum  siz  öyle  demekki sizde  akraba kavramı yok  benim için  uzak da olsa  o akraba  illa çok samimi  olmama  gerek  yok  insan  ne gördüyse  onu  yapıyor  siz  ailenizden bu ewliligi  normal gördünüz  ben görmedim  hepsi bu
(970 puan) tarafından
Evet bence bu konu daha fazla uzatılmasın sizde bize saygı duyun.. akraba kavramı da gayet var siz merak etmeyin..
tarafından
Ensest ilişki 1.ve 2. Dereceden akraba olan insanlara duyulan aşk sevgi gibi hislerin Türkçe terimde ki karşılığıdır yeğen kardeş çocuklarına denir kuzen hala teyze dayı çocuklarına denir . Amcanın dayının teyzenin çocuğuna aşk duyuyorsan bu ensest tır size göre normal olabilir onlarla evlenmek onlara aşık olmak öyle gormussunuzdur öyle buyumussunuzdur bize göre göre normal değil biz 7 kuşak akrabaya yan gözle bakmayız lütfen artık uzatmayın evlenmisseniz evlenmissinizdir sizin adetiniz örfünüz öyle olabilir bizde örf'en uygun değil
tarafından
Ensest ilişki, dini, ahlaki ve etik değerler olarak da yasaklanmıştır. Birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir. İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir.iyi araştır derim uzatmak istemiyorsan sapık demiyceksin kusura bakma sapık dersen cevabını sonuna kadar alırsın islami yaşamaya çalışıyoruz diye saf gibi susup her dediğinize evet diyecek değiliz Rabbim yol açtı mi olur dedi mi bitmiştir ne sen ne başkası bizi sapıklıkla suçlayamaz sen erkek kuzeni öp kocanda kadın kuzenini bu bizi ilgilendirmez ama bizi ilgilendiren kısma gelince bunu helallestirmezsin kardeş gibi büyüdük demekle kardeş olunmuyor kusura bakma ki sana ne yazsam anlamayacaksın.
(1,458 puan) tarafından
Çok biliyor gibi görünüp hiç bişey bilmiyorlar işte
tarafından
Ya bak gerçekten sinirlenmeye başlıyorum şimdi ağır konusucam lütfen uzatmayın artık sen kendi çapında bana had bildirmeye çalışıyorsun ama olmuyor lütfen bu tartışmanın sonu iyi değil yaptığınız şeyi normalleştirmeye çalışmayın kardeşim amcanın Halanın çocuğuna aşkmı duyulurmus ya iyice saçmaladıniz yok dinimizi yaşamaya çalışıyoruz bilmem ne oldu o zaman eşin gitsin 2.ye evlensin oda dinen caiz hadi bakalım kabul eder misin bunuda dinimi yaşıyorum diyebilirmisin bırak bu işleri asıl sizin hicbisey bildiğiniz yok küçücük bı halkanın içinde gözleri kapalı buyutulup ona göre eğitilmişsiniz aman yabanciya gitmesin sulaleye yabancı karışmasın diye yapılan BANA göre yanlış olan evliliği dinle harmanlayıp sunmayın önüme hadi uzatmayın bu mevzuyu valla bak konu başka yerele gidicek yani kırılırsınız
tarafından
Hiç deme canım ya valla baya sinirlendim gorunce biz ne ara her seyi normallestirir olduk.
tarafından
Dinen caiz olan şeylerle farz olan şeyleri birbirine karıştırıyorsun nasil mi evet dinen ikinci evliliği yapabilir ben bunu inkar edemem ama bunu kabul etme zorunluluğum yok gitsin evlensin o zaman ben giderim Allah bana boşanma hakkı vermiş kucuk bir halka icinde gözleri kapalı büyütüldüğümu nerden biliyorsun  çok  şükür üniversite eğitimine kadar aldim aynı zamanda dini eğitimimi de ihmal etmedim belki çok kişinin okumadığı kadar hem edebi eser hem dini eser okudum ki bunun tartışmasına girmek senin haddin bile degil son olarak kalp kırmak kabeyi yıkmaktan daha korkunçtur biz boyle bir Peygamberin ummetiyiz emin ol senin kalbini kırmak istemek en son isteyeceğim sey olur sadece benim gibi düşünenleri cahilmis gibi lansettirmen hic hoş degil
tarafından
Ben öyle bı algı yaratmiyorum farkındaysan senin bu kadar tepki göstermen algı oluşturuyor üstteki mesajlarımda diyorum ki ben görmedim etrafımda böyle yapan evlenen insan yok biz böyle egitildik kuzene yeğene aşk olmaz diyorum . Kalkıyorsun bana yeğen ne yeaaa diyorsun biz dinizimizi yaşıyoruz diyorsun dini karıştırma işin içine . İçinde öyle hisler barindirmissin ailenden öyle görmüşsün evlenmişsin dinen caiz olan bir sürü şey var hepsini yerine getiriyormusun herkesin dini kendine lütfen dindarlığını Allah'a göster. Bana desen ki bak sen böyle diyorsun ama biz böyle böyle gördük böyle böyle yetiştik söylediğin kelime hoş olmuyor desen ben edebimle sana kusura bakma kardeşim kirdiysam ama ben böyle düşünmüştüm derim. Akraba evliliği yapan insanlar bir oldunuz resmen kadın düşmanı bile ilan ettiniz yapmayın artık lütfen ya. bak akşama kadar seninle burda akraba evliliğinin din açısından ne demek olduğunu bilim açısından ne demek olduğunu tartışabilirim ama gerek yok. Birbirimizi zekâ kapasitesi üzerinden vurmaya çalısmayalım herkesin kendine gore okumuslugu ögrenmisligi vardır anlatabildimmi
tarafından
Tamam tartışmaycam kırdıysam özür dilerim
tarafından
Estağfurullah tabi ki kırılmadım ama sinirlerimizi harap etmenin birbirimize yükselmenin anlamı yok senin hayata bakış açın farklı benim ki çok fark mı bende kırdıysam bu söylemlerimi saygısızlık olarak algıladıysan bende özür dilerim inan akraba evliliği yapan insanları yermek değil di amacım sadece kendi görüş açımdan yorumladım
tarafından
Ya hep önyargı iste suan çok uzgunum sapık felan olunca tutamadim iste  hakkını helal et halbuki ne tatlı insanmissin:((
tarafından
Helal olsun ne hakkım var ki evet sapık kelimesi biraz ağır olmuş olabilir bu kadar tepki göreceğini anlayamadım gerçekten kusura bakma. Bilmukabele canım sende çok uyumlu ve tatlı bir insanmıssın :)
tarafından
Canım ya Allah razı olsun senden ❤❤
(507 puan) tarafından
Abooo neler olmus burda
(5,939 puan) tarafından
Bence  konuyu  daha  açmaya  hiç  gerek  yok  tatlıya  bağlandı  çünkü
(507 puan) tarafından
Iyı ıyı sevındım cozulmesıne
(970 puan) tarafından
Bencede kapansın arkadaş SAPIK kelimesinin ağır ve yanlış olduğunu kabul etmis artık uzatilip da kimse kimseyi kırmamalı
-Reklam-
+2 oy
(344 puan) tarafından
Viiiiii zamanında isteyecek sonra bir araya gelecekler kaynanam ele diyecek eşimde kalkıp öpecek bide görecek.  Savaş sebebi 
(449 puan) tarafından
:)))))
+2 oy
(402 puan) tarafından
Nikahı düşen birine nasıl kardeşiz biz öpüşüyorıx diyebiliyorsunuz ya aklım almıyor normelleştirmeyin şu gibi şeyleri tamm küçükken beraber büyümüş olabilirsiniz ama o belli bi yaştan sonra haram oluyor ya haram ayrıca akraba evliliğine sapıklık diyenlerin zihniyeti de ayrı bi ironi akraba evliliği olabilir bu normal bişey 
tarafından
Sanki kardeş kardeşle evleniyo gibi tepki veriyolar :) herkes kuzeniyle kardeş gibi büyümüyo sonuçta
tarafından
Tebrikkk ederim bazı cihiller akraba evliliğini sapıkça buluyornuş+++
+1 oy
tarafından
Kuzene dini olarak nikah düşer mi evet düşer o zaman sarılıp öpmesi haram sonuçta kardeşlik bağı yok ve eşim zamanında istemiş onu diyorsun nasıl kıskanmadın anlamadım ki 
(259 puan) tarafından
Bende de bazen oluyo öyle umursamamazlık kıskanmamak filan :)
Sanırım artık eskisi gibi sevmiyoruz :)
(449 puan) tarafından
Evet hatanın karanlığı örtüyor sevginin aydınlığını belkide ondandır umursamayışımız
(259 puan) tarafından
Aynen alışkanlık oluyo kalp yoruluyo acı çekmekten ve acı çekmeye alışınca acımıyo artık bi gram bile
tarafından
Rica ederim herkesin ayrı ayrı dertleri var gerçekten benim eşim de kuzen muzen sevmez asla tokalaşmaz ama işte çok gıcık yanları var sevmediğim
tarafından
Aynn öyle ya umursamaz oluruz artık halbuki evliliğimizin başlarında olsa asla kabul edemeyeceğimiz şeyler
+1 oy
(795 puan) tarafından
Asla kabul etmem ben opemez
+1 oy
(6,974 puan) tarafından
Kardesi diyenleri anlamiyorum, bunlar kan bagida olsa nikah dusen insanalr yani kardesi değil sonuçta. Kiskansanda haklisin bu konuda. Dinen asla dogru degil sarilip opmesi, ha dini takan var mi onu bilmiyorum. Ben izin vermezdim sahsen, ama duygularinin bitip bitmedigini en iyi sen bilirsin canim
tarafından
Aynen bende şaşırıyorum Allah korusun resmen Kuran ayetini inkara giriyor bu durum Allah kuzen ile evliliği yasaklamamış ama bu sapıklık olarak algılanıyor Rabbim cümlemize bunları öğrenebilmeyi nasip etsin inşallah
(6,974 puan) tarafından
Amin canim amin, gercekten tehlikeli yorumlar, dedigin gibi Allah in izin verdigine sapiklik demek cok tehlikeli seyler...Rabbim hayırlı, dinini bilen anlayan nesiller yetistirmeyi nasip etsin cumlemize
tarafından
Çok haklısın ya sonuçta birbiriyle evlene bilen iki insan öyle değil mi bende olsam asla kabulenmem günahta abdesti kırılıyor+++ seni de artiladim
(6,974 puan) tarafından
Ee yani, kardes gozuyle bakiliyor diye kardesin olmuyor maalesef...hele bu devirde asla guvenmemeli kimseye, şuurlu yaşayalım inşaAllah, teşekkürler canim
tarafından
Ne kardeşi kuzen ile evli sayısız insan var dünyada
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Kardeşi somucta neden kiskanasinki
(848 puan) tarafından
cnm normal kuzenidir dicemde zamaninda eşim istemiş olsa ve öyle sarilip öpse ben kıyameti koparirdim. en az uc ay tribimi çekerdi
(449 puan) tarafından
Seviyorsun enişte beyi demek ki :)
(848 puan) tarafından
evet seviyorum ama kiskancligim sevgiden mi guvenmemekten mi bilmiyorum. bence kiskancligin sevgiyle alakasi yok daha cok guvenle alakali
(848 puan) tarafından
senin eşini sevmedigin icin degilde belki eşinin sana olan davranişlarindan seni cok sevdiğini anlamis ve kiskanclik yapacak bisey olmadigini. farkina varmandir.sevgisinden şuphede olan kiskanir cmm
(449 puan) tarafından
Buda mantıklı hemde bayağı ama eşime güvendiğimi söyleyemem
0 oy
(84 puan) tarafından
Iyide kuzen yani esimde kuzenlerini oper hatta bende operim onun kuzenlerini biseyyokki bunda kiskanasin
(449 puan) tarafından
(84 puan) tarafından
Ozmaan tamam bastan desene olmaz opemez ben olsam gozlerimle bogardim onu ki zaten boyle bir durum olsa asla opme falan yapmaz.
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Ne var ki bunda kardeşi sayılır
(449 puan) tarafından
(13,618 puan) tarafından
Aralarında 10 yaş var eşin nasıl o gözle baktı acaba kardeş ya kardeş
(449 puan) tarafından
İlk kaynanam istemiş sonra eşim ama kız istememiş
(13,618 puan) tarafından
Valla canım biz de akraba evliliği yoktur bana bu sapıklık geliyor kuzen demek kardeş demek
Kıskanmamakla en iyisini yapıyorsun
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Kıskanılacak bir durum göremedim 
(449 puan) tarafından
(7,619 puan) tarafından
Kaynanandaki zillilik o zaman ne diyim :))))hic kafana takma gecmis gitmiş
(449 puan) tarafından
İşte takmıyorum ve sevgimi sorguluyorum sadece
(7,619 puan) tarafından
Arkadasim sevgiyi sirf bir öpücük icin sorguluyorsan kanimca adami sevmemissin öyle evlenmek icin evlenmişsin derim
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Eşine ve kendine güveniyorsan kıskanmazsın ki :angel:

(449 puan) tarafından
(2,091 puan) tarafından
Dhaa önceden istediyse kıyamet kopar
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Kuzeni çünkü bunun idrakinda olduğun içindir belki
(449 puan) tarafından
(8,061 puan) tarafından
Anne bunu biliyor mu peki
(449 puan) tarafından
Evet annede çok istemiş abisinin kızını ama olmayımca beni istemişler
0 oy
tarafından
Gözü olsaydı zAtenn o alırdı öyle düşün yani içini de rahat tut sakin böyle saçma birşeyden de kıskançlık yaratma çocukça düşünüyorsun der eşin aran açılır
(449 puan) tarafından
Eşim istemiş kızı ben evlenirim demişte kız istememiş
tarafından
Canım evlendikten sonra hepsi biter zaten kız istememis sonuç da kıskanma bile öyle şeyi olgun bı kadın ol ***** bı hareketini görürsen de eşini uyar
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Eşimin kuzeni var 25 yaşında benimle yaşıt eşimden 5 yaş küçük eşim çok sever o kuzenini biz onlara gittik hani eşimin dayısına kız çalışıyordu yoktu saat 1 gibi geldi işten eşim uyuyodu biz oturuyorduk daha uyumamıştık kız geldi eşimi öptü uyurken ay ben şok ben asla yapmam hele bide karısı var yani bana çok tuhaf geldi ama inan kızmadım eşime ne diyebilirim ki beni neyle itham ediyosun dese bisey diyemem kuzeni sonuçta bizde akraba evliliği yok o yüzden kardeş gibiyiz kuzenlerimizle ama ben gidipte evli kuzenimi öpmem bekar olsada öpmedim de evli olunca biraz daha dikket etmek gerekiyor 
tarafından
Posta değilde sizde ki kuzene şaşırdım anlam veremedim hadi uyanık olsa neyse kuzen öper sarılır uyurken öpmek o kadar saçma geldi kiii birde evli karısı yanında çok çok saçma geldi inan ben bir kalırım yani sen ne dedin yada bişey yaptın mı cnm
(3,033 puan) tarafından
Onu sen bilcen kız biz ne bilelim duygularını sen kendi duygularından emin değilsin biz ne bilelim
(3,033 puan) tarafından
Sabah yine erkenden ise gidecekti göremem uyanık diye öptü ben yaşadığım şokla baktım kaldım öyle tabi olay içine oturmadı değil bütün gece
tarafından
Ayyy şuan yattığım yerde sinir oldum sanki benim kocama yapılmış gibi.
(3,033 puan) tarafından
Aman o gece orda kaldığıma çok pişman oldum zaten kizin kedisi var heryere tüy döküyor benimde kedi kilina alerjim varmış sabahı mahvoldum
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Eşim kuzenleriyle hep sarılır öpüşür hiç kiskanmadim aynı şekilde ben de öyle 
0 oy
(3,746 puan) tarafından
Ben öperim hep çünkü bizde kuzen demek kardeş demek
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Bunda kiskanman gereken bişey yokki. Ben kuzenlerimi gördüğümde boynuna atlayarak sarılıyorum. Biz onlarla kardeşiz sonuçta bizi öyle büyütmüşler. 
tarafından
Eşi zamanında o kızı istemiş ama kiz istememis
(3,100 puan) tarafından
O zaman konu ayrı bunda kıskançlıkdan ziyade kızgınlık olur.
0 oy
tarafından
Ya ne kadar saçma sapan cevaplar veriyolar tok neymiş kardeş miş  asla öyle bişeye müsade etme bidaha eşini de uyar  benim eşim halasının kızının dizine yattıydi  kızı da çok severimm çok iyi birisi  eşimden küçğk abi derler  eşimi o sk gözümle yedim hemen kalktı anladı eşimin içinde kötü düşünce oldugun dan yaptıgını sanmıyorum ölesine uzandı ama izin veremem buna bi kıvılcım yeter canım unutma  kardeşinden başkası haram kimse kimseye kardeş diyemez sarılamaz bile  benim amcamın oglu benden yaşca küçük  ama askere gitti geldi yeni boyumca oldu gören adam sanıyo ben onlarla bile sarılıp tokalaşmıyorım böyle seyleri modernleştirmeyelim ya kardeşi diyerek şeytan hep yanımızda bi kıvılcım yeter hoşuna  gitmesi için  gülüşü güzel gelir o an bakişi kokusu ne bilim şeytan bu belli mi olur 
0 oy
(25,195 puan) tarafından
Bizim yaşam tarzımızda kuzenle evlenmek ya da kuzenle sevgili olmak diye birşey yoktur kuzen kardeş gibidir bizim için can ciğerdir o yüzden eşim sarılıp öpebilir tabiki hoşgeldin demek için. Herkesin yaşam tarzı farklı oldugu için herkesin görüşü farklıdır 
0 oy
(404 puan) tarafından
Bacım kıskanmasan aklına bile takılmazdı=)
(449 puan) tarafından
Aklıma takılan neden hissiyatsız olduğumdur kıskansam kudururum ben açık net:))))))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
10 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
8 cevap 462 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 756 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,352 soru

12,444,895 cevap

46,127 kullanıcı

Kategoriler