0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynim yenibaraba aldı 140 milyar kredi çekti ve şuan 200 kusruat kredi ödüyor eşime diyor ki benim arabanın borcunu senin arabayı satıp kapatalım bana ev alalım dedi bizim arabada 120 kusur ediyor kredi gene kapanmıyor mesele o değil kendisi hem ev hem araba sahibi olacak giden benim altinarimi yatırdığım arabam olacak eşim de dedi ki eşimin üzerine kızımın üzerine o arabam abi dedi eşimin rızası olmadan satmam dedi bende müsaade etmedim haksız mıyım 

48 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Eşin güzel demiş abisine aslında oda istemiyor diye düşünüyorum olmaz abi demek yerine evdekiler istemedi demek daha mantıklı
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Valla bende etmem. Ben bişey sahibi olmamışım bana bi faydası yok ne diye elimdekini veriyim. Tamam kardeştir birbirine yardım edersin o başka da. Sen mal mülk sahibi ol diye bende elimdekini vermem yani
0 oy
(483 puan) tarafından
Sakin verme resmen esini ***** yerine koyuyor ev alcakmis aliyorsa alsin sz neden arabanuzi satcaksinz sakin yuz verme
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Kaynın o akılla çok yaşamaz 
0 oy
tarafından
Kocan kafasız mi yoksa cnm keseniz mi bir sizin böyle bir talepleri var sizden ?evi de sizin üstüne yapsın o zaman .para verecekseniz
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Asla öyle  birsey yapmam  kaynin ne kadar  akıllı  hep kendine  aliyor  sizin  arabayı  satcak  ama size  birsey  vermicek parçalarım onları  
0 oy
(233 puan) tarafından
Kaynın güzel saçmalamış valla helal olsun asla verme sesini çıkarmasan enayi yerine koyucak aklı sıra sizi
0 oy
tarafından
Ah kız niye demedin az istemiş oturduğun evide üstüne yapayım  diye..tam rahat etseydi....
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın. nede anasının gözüymüş senin o kaynın
0 oy
(5,395 puan) tarafından
Resmen sizi enayi yerine koymaya çalışıyor. Onun evi arabası olacak sizin hiçbiseyiniz.
0 oy
tarafından
Kaynina hoosssttt deseydin oldu paşam başka derdi varmiymis
0 oy
tarafından
Sen haklısın ben olsam vermezdim 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kaynım ne kadar zekiymiş memleketin akıllı bir o herhalde
0 oy
tarafından
Babasının tek akıllı oğullu o sanki hem ev al hem araba al oh mis sen arabayı satınca napacan araba her daim lazm oluo
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Kesinlikle verme senin paranla gidip kendi üstüne ev mi alacak ohooo senin üstüne alsın madem
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Haklisin bnce bende olsam arabamı vermem 
0 oy
tarafından
200 milyarlık arabaya binip seni sıkıntıya sokacagina ucuzuna binsin kimsenin hesabını kitabını bozmasın canım bende vermem 
0 oy
tarafından
Eşinin sana bunu duyurmasi bile tuhaf ben olsam yıkardım ona ortalığı
0 oy
tarafından

Müsade etmemekte haklısın bende olsam müsade etmem 

0 oy
(152 puan) tarafından
Araba alacağına ev alsaymış kaynın çok akıllı haa

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 643 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 122 göst.
17 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Kilo alamayan biri (827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,540 soru

23,884,702 cevap

321,514 kullanıcı

...