0 oy
1,125 göst.
Diğer kategorisinde (1,519 puan) tarafından
Kızlar çarşaf giyen nasıl olmalı kimlerin yanında çarşaflı olmalı eve kim geldiğinde giymeli biraz bilgilendirirmsnz

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz!

Nur/31

(1,519 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nikahin dusecegi kisilerin yaninda carsafli olmali akraba olarak. Kayin kayinbaba amca kuzen dayi vs.

Birtek baban ve kardesin icin gerek yok diye biliyorum 

Ben acigim. Yaniltmis olmayayim yinede
(1,519 puan) tarafından
Teşekkürler kizlar
tarafından
Esinin dayisi amacasi nikah dsuyo diye biliyorum ki kaynina dusuyo ona nasil düşmesin oz degil sonucta ona bakarsan  o zamanda kaynimda abin sayılır inada dusmez
tarafından
Birtek kayinpederi oglu kendi yegenleri amcası ve dayisi baskada yok
(10,884 puan) tarafından
Kayınpederi nikah dusmuyo hatta eşin ölse bilr nikah düşmez kayinpedere
tarafından
Bende dusmeyenleri yazdim canim
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Canım benim eşinin erkek kuzenleri senin erkek kuzenlerin nikah düştüğü için onların yanında yüz kapanması lazım yani çarşaf giyen biri için kayınbaban kendi amcan dayin eşinin amcası dayısi onlarda artık senin amcan dayin oldukları için onlara da herhangi bir sıkıntı olmaz zaten yabancı erkekler falan 
(1,519 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Valla konuyla çok bağımsız bir şey yazacam yorumları okuyunca aklıma geldi nasıl bir devirdeyiz nikah düşmeyen kişilerin aşkını tacizini duyuyor şahit oluyoruz. Allah ıslah etsin bu başımıza gelenler boşuna değil.
(1,404 puan) tarafından
Aynen öyle bende o yuzden kayınbabamın bile yanında örtümü açmam
(2,265 puan) tarafından
Devir o devir malesef canım
0 oy
(110 puan) tarafından
Bende cafsafliyim canim kayinpederimin yaninda normal kiyafetimle duruyorum kaynim kuzrnlerim esimin amcasi dayisi vs onlarinda yaninda carsafimla duruyorum yuzum cok az açıyorum  komple acmam o sekilde ama hic bir zorlugu yok sen seve seve giydikten sonra herkeste zaten saygi duyuyor ;)
(1,519 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnmm
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hep merak etmişimdir çarşafın altından ne giyiyorsunuz
(45,023 puan) tarafından
Hahahahahaaytt mereka bak :))
(22,057 puan) tarafından
Ay nebilem altlarından hic bisi giymiyolar diye duydum cok onceden :d
(10,884 puan) tarafından
Kız hicbissey giymesrler olurmu gahsgsga
0 oy