0 oy
771 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Ne sıklıkla gidersiniz. Ben haftada bir gidiyorum kaynanadan trip yiyorum.

46 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Baska sehirde allahtan ayni mahallese otursak 10 gunde 1 anca giderdim k bkmasin
-Reklam-
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Üst katta oturuyor sabah akşam ordayım bu aralar :D az önce de ordaydım 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Biz  tayinciyiz ew alacağımız zaman  memlekete  2 saatlık  uzaklıkta ew alıcaz  zatenn  eşimin  öz  annesi değil:)))
(463 puan) tarafından
Yaa kaynanalık yapıyomu yine de peki
(5,939 puan) tarafından
Ewet yapıyor  kızımı görmek  için  eşimi  arıyor  benimde işim  oluyor  konuşamıyorum  sürekli  laf  sokuyor  bana:))))
0 oy
tarafından

Evlerimiz yakin ayni mahallede degiliz ama ben gitmiyorum onlar surekli geliyor :woot:

0 oy
(513 puan) tarafından
Aynı mahallede oturuyoruz evlendıgımızde haftada bır gıderdık sonra ıkı haftada gıttık vırus var olunca  ayda gıdıyoduk hamılelıkten sonra 3 ay da bır oglu gıdıyor ben hıc gıtmıyorum onlar da gelmıyor cok sukur annem le de aynı yerdeyız haftada bır ıkı de ona gıdıyoruz 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Valla bnde en fazla haftada bir giderdm 
0 oy
tarafından
Aynıyız bende yakınım hafta da 1 giderim 
0 oy
(17,510 puan) tarafından
Yan evde oturuyor ama hiç gitmem
0 oy
(6,106 puan) tarafından
Aynı mahallede yız ıkı ayda bi gderız onlarda 3 4 hftada bır 
0 oy
(99 puan) tarafından
Eviniz yakin diye her gün gidip gelmek olmuyor o evin işi yemeği cocukla kendinle ilgilenmesi derken gün yetmiyor hafta bir iyi bence evin yakin ya gelip işini gücünü görmeni bekliyordur ahh bu kaynanalar
0 oy
tarafından
4 5 saatlik yol var aramızda yılda 5 kere falan giderdik şimdi bebekle gidemiyorum bide virüs malum aynı mahallede olsam her gün giderdim çay a yemeğe valla keşke yakın olsaydı 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Aramızda 5 dk yol var ayda 1 kere giderim küçük bebeğim var  2 aylıkken enfeksiyon kapmışti  8 gün hastanede yattık o korku ile daha evden dışarıya çıkmıyorum korona var ne biri gelir nede ben giderim  benim ailemde eşimin ailesi de çok ozluyorlar  ama dikkat etmek lazim
0 oy
tarafından
Aynı mahalledeyiz çocuk olmadan önce her iki güne bir gdierdim şimdi onlar geliyor ben gitmiyorum
0 oy
tarafından
Ben de ayni mahalledeydim hamileydim ve oncesinde aksam esimle giderdik nadir gün düz giderdim millete elif aksam kocasıyla geliyo gidiyo derdi sabah 8 de uyaniyorlar sabah gitsem aksama kadr sabahin 8inden aksam 11e kadr sıkılıyorum napim
0 oy
tarafından
Aynı mahalledeyim ne zaman uygun olursam o zaman gidiyorum ne kendim bıkıyorum ne onları bıktırıyorum zaten surat asacak insan değiller malum hastalıkta var herkes iyi olsunda gerisi mühim değil 
0 oy
(133 puan) tarafından
Aynı mahalledeyiz eşimle ara sıra gideriz 
0 oy
tarafından
Altlı üstlü oturuyoruz hergun gidiyorum çünkü çok seviyorum
0 oy
(183 puan) tarafından
Valla ayni mahlledeyiz yuruyerek 10 dakika arabayla 3 dakika :) vallla ayda bir 2 hafta da bir gidiyorum zaten pandemi var cocugum kucuk havalar soguk ewide cok soguk oluyor illaki oda kendince gelmiyor diyordurda malum ortalik karisik
0 oy
tarafından
Hiç karsilasmiyoz kafa rahat
(463 puan) tarafından
Hahahah en iyiai
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Aynı evdeyiz 7 24 yan yanyanıyız:))) 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 886 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu