0 oy
808 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,141 puan) tarafından
Kizlar bugün 4 aylik aşımız vardı ebe vegaferon verdi ama içinde paraben çeşitleri var bunun yerine ne kullanabilirim yâda sizler neler veriyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben kullanıyorum onu ya 
(3,141 puan) tarafından
Iben derken canım anlayamadim
tarafından
Ay yazamadım ben kullanıyorum onu olucaktı sağlık ocağı bunu ver diyince
(3,141 puan) tarafından
Ama içinde ayrı ayrı 2 çeşit paraben var tıpkı tera d3 olduğu gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
bende kullaniyorum canim aile hekimene sordum olmayan yokki dedi vucuda o kadar zarar verse devlet onay verip dagitirmi dedi parapen olmasa bozulur diye anlatti bide ilac firmalari cok kazanmak icin hep yonlendiriyormus doktorlarla anlasip 
(3,141 puan) tarafından
Olabilir tabiki canım ama ne bileyim kafam karıştı
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Pazartesi dr randevusu var kendi doktoruna sorup baska kan ilaci isticem canim icinde zararli seyler olmayan. Ozaman yazarim bu posta insallah.
(1,553 puan) tarafından
Daha 4 aylik canim ek gidaya gecmedim ki. Simdilik su veriyolarim.yediklerimizden parmagimla agzina degdiriryorum. 6 ay olunca istemiyolarmis alismasi zor oluyomus diye. Ama aklimda bunu da sorarim dr a
(3,141 puan) tarafından
Bizde sadece su veriyoruz ama bi kaç ay daha bekleyip bunu kullanmak istemiyorum şahsen
(1,553 puan) tarafından
Bn de önerdiği damlayi yazarim canim . Onu kullanirsin ozman. D vitaminini kullanmiyorum saglik ocaginin verdiğini.  Dr baska yazdi 30 kusur tl idi . Sprey gibi hergun bir puf sıkıyorum agzina daha kolay kullanmasi. Insallah yeni kan ilaci da oyle kolay olur kullanmasi
(3,141 puan) tarafından
Bende kullanmadım onu dr a başka yazdırdım yaz canım buraya bende bilgi edineyim
(1,553 puan) tarafından
Tamam canim yazicam insallah.
0 oy
tarafından
Pekmez kullaniyorm bnde.    
(3,141 puan) tarafından
Uzum pekmezi mi canım nasıl kullanıyorsun
tarafından
Bir abla vardı bizim köyde ona yaptırım üzüm pekmezi
Muhallebi yapınca veya yoğurda koyuyorm bir tatlı kaşığı
(3,141 puan) tarafından
Hım tamam canım benim annem yapıyo katkısız bende ek gıdaya geçince ondan vereyim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bestiron kullanıyorum canım aile hekimine sordum günde 4 damla kullan dedi paraben olan hicbir şeyi önermiyor aile hekimimiz
tarafından
Bize de verdiler canım evde duruyor bestiron u ben kendim araştırıp aldım ayrıca doktorla görüştüm o önermiyor o damlaları mecburen veriyorlar ama içeriklerinden dolayı kullanmadım ben
(3,141 puan) tarafından
Bende kullanmayacam canım bakıyorum şuan yerine ne alıp yâda nr verebilirm
tarafından
İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var bestiron u oradan görüp aldım bi bak istersen canım
https://www.instagram.com/p/BvdtHQzDivz/?igshid=12e31389vp0oh
(3,141 puan) tarafından
Sağol canım hemen bakayım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,553 puan) tarafından

image

dr bize bunu verdi canim. Buraya yazarim demistim. Aklima gelmişken yazim dedim. Tozu var bunun da sisesinde sivisi var ikisini karıştırcam sanirim daha kullanmadim. Paraben yokmus bunda da. 
(3,141 puan) tarafından
Hım baya pahalıymış
(1,553 puan) tarafından
Evet canim biraz pahali . Diğeri de icime sinmiyo annelik :/
(3,141 puan) tarafından
Haklisin canım bende alacağım hafta ici
(1,553 puan) tarafından
Insallah canim . Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
(3,141 puan) tarafından
Amin inşallah canım cümlemizin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
8 cevap 363 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Thinkofvictory (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 858 göst.
24 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,853 soru

24,420,991 cevap

351,566 kullanıcı

...