Öncelikle iyi günler kızlar benim çocukluktan beri psikoloji bozuk bir sürü ilaç kullanmama rağmen iyilesemeidm insanların her dediğini ne olay olursa olsun taktim başıma gelen olayları her seferinde senelerce kurcaladım kendimi hep yetersiz gördüm halada öyle ailede var bizim dedem halam psikoloji bozukluğundan kendilerini intihar ettiler şimdide diğer halam hap kullanmadan Duramiyo ben çocuk bekliyorum piskolojim bozuk olduğundan şimdiye kadar hiç bir işte çalışamadım calisamiyorumda en fazla 1 2 ay biri bisey dese orası bana cehennem gibi geliuo ağlıyorum çalıştığım yerde çocuk gibi bi sorunla başa çıkamıyorum şimdide tek eşim calisiyo onuda devlet ödenek ödememiş iş yerine 4 aydır kapalı arkadaşının yanında gündelik lokantada calisiyo bide 1 buçuk milyar kredi ödüyoruz bebeğime istediğim şeyleri alamıyorum bide senelerce bebek için tedavi gördüm sonunda oldu ama en çokta buna üzülüyorum rabbim önce gerçekten insana sağlık versin psikoloji sorunlarım olmasaydı şimdi hem çalışırdım hem dogim parası alırdım hemde bebeğimin ihtiyaçlarını alabilirdim
Bipolar mi?
1,487,460 soru
24,316,146 cevap
345,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın