0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Kızlar Allah ızın verir bir bebeğim olacak. Benim tarafım bu sehir de degil. Eşim tarafı burada. Neyse eşimin ailesinden iki kisi atkısını erken verdi ihtiyacınız olur diye Allah razı olsun. Hatta biri ihtiyacın olur cocuga kendine birsey almak istersin diyerek elime verdi takıyı. Eşim onları gayet rahat elimden kapıp cebe attı. Kendi tarafı taktıgı için. Şimdi illa Kı bizim taraftan gönderen olacak onca kuzen var teyze var amca var bende de. Ben ne yapayım? Bende onun gibi alıp cukkaya atar gibi yapıp saklayım mı? 

15 Cevaplar

+1 oy
(329 puan) tarafından
Kesinlikle sakla ve gösterme tamaö hayat müşterek darda kalır cıkarır verirsin ama bir kadının arkasında illaki bir birikmiş olmalı hayat sartları malesef bide kocan kendini belli etmiş yani dkkt et ama dedim gbi dara düştüğünde tabii destekte olacaksm
(329 puan) tarafından
Bence verme yani soylemek hatta
(11,927 puan) tarafından
Soylemezsem de yok yapmadılar yok takmadılar dicek
(329 puan) tarafından
Annene versen onda kalsa ne yapabilir ki sonucta cocugumun takısı sogan sarımsak parasımı yapım de
(11,927 puan) tarafından
Valla yapcam birseyler bakalım. Zaten bu dogumda da canımı sıkacak biliyorum
(329 puan) tarafından
O Allahın emri yapmasalar yakkskk almaz zaten
-Reklam-
+1 oy
(3,561 puan) tarafından
bence sen de senin tarafının verdiklerini al cebe at zamanı gelir ihtiyacın olur bebeğinin ya da kendi ihtiyacın bir şey olunca çıkarır verir alırsın ayrıca kusura bakmazsan bir şey soracağım sana eşinle arandaki sorunları hallede bildin mi merak ettim dün sana eve gelince halledeceğim falan demişti affettirdi mi kendini
(11,927 puan) tarafından
Kız o ben degilim sen post ları karıstırdın =)
(3,561 puan) tarafından
Ay olabilir canim kusura bakma
(11,927 puan) tarafından
Ne kusuru bacım karısıyor valla
+1 oy
(6,186 puan) tarafından
Ya saf olma Allah aşkına bu kadar.Al koy kenara eşin kim ki ya senden altın alıyor o mu dogurdu
(11,927 puan) tarafından
Icım o kadar sıkıldı Kı ya
(6,186 puan) tarafından
Boşver ve bebeğinin,kendi hakkını da kimseye verme
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Sende onun gbi yapip all kenara koyy verme sakin 
(11,927 puan) tarafından
Alıp harcamam ben onu ama yani bilsin yerini o zaman o da
(7,127 puan) tarafından
Bebegin icin kaldir canimm ona lazim oldukca harcarsin bol bol
(11,927 puan) tarafından
Yok o evladımın ama canım sıkıldı bu hareketine
(7,127 puan) tarafından
Valla benim esimde bi defa ogluma harclik verilmisti hemen aldi cebine atti benimde canim sklmisti bende annemler falan verirse harclik hemen alip koyuyorum
(11,927 puan) tarafından
Bana ters bunlar ya canım ondan tuaf oluyorum biz boyle görmedik. Benim taa 1.yas günümden ananemin ban ayaptıgo bilezik duruyordu
0 oy
(20,676 puan) tarafından
Öyle yapma ama bilsin deki bunlar bebeğimin kısmeti saklamak istiyorum de cocuğunun hakkinida yiycek değil yaa
(11,927 puan) tarafından
Yok canım oyle dersem ister hiçte sormadan alır bozdurur.
(20,676 puan) tarafından
Aa bilemedim caniım
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Oyle yapp o neden senden aldiki beraber kullansaydi.
(11,927 puan) tarafından
İhtiyac olur dedi aldı.
0 oy
(136,254 puan) tarafından
Bebegin icin sakla harcama ben 11 aydir kuzeyin bebek parasini takilari herseyi biriktirdim bi suru parasi oldu baby boyumun yatirim yapcam
(11,927 puan) tarafından
Bende saklamak istiyorum harcanmasın
0 oy
tarafından
Vallahi canım bir tane kendine kumbara al çocuğun için orada biriktirir İnsanlık hali sonuçta
(11,927 puan) tarafından
Aynen oyle ınsanlık hali. Canımı sıkan benim tarafım taktı diyerek alması
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Eşimle aramızda ilk defa böyle bir problem oldu bizim de elimiz sıkışık o yüzden. Doğum öncesi demiştim Trabzon kolye yapcam taktığımı takar geline saklarım diye. Pandemide mevlit yapmayınca takısı az oldu bi anda toplanmadı daha doğrusu. Ben de kendime pırlanta set beğendim takıları gönder de yapayım dedim. Neyle geçincez biz dedi baya kavga ettik. Ben de o sinirle annemde toplanan takıyı orda bıraktım alamadı elimden ve soramıyor da. Eşin geçen gün teste bile para sakındı senden bence evde bile tutma ver annene. 
(11,927 puan) tarafından
Benim canımı sıkan senin benim tarafım mı var Allah askına
(13,306 puan) tarafından
Aşırı bencil bir eşin var yaa. Anlayamıyorum. Derdi senin benim tarafım değil para olarak görüyor onu. Çalışmıyor bildiğim kadarıyla bir de.
0 oy
(679 puan) tarafından
Yanı ortak kararınız olmalıydı bir borç bir ihtiyaç varsa alabilirdi yada aynı şekilde sende verirdin  benim senin olmamalı bizde öyle oldu ama anlattaigin kadarıyla birbirinize karşı henüz çok anlayışlı değilsiniz sanırım 
(11,927 puan) tarafından
Senin benim tarafım cok yapıyor o
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bebeğinin tüm takısı bende babasına elletmedim. Onun tarafını da
(11,927 puan) tarafından
Dügünde de aynısını yaptı senin benim tarafım dedi hep
(2,263 puan) tarafından
Allah allah ne ilginç. E madem annenler falan gelirken bir yemek bir tatlı getirirse ona verme sende benim tarafım de
(11,927 puan) tarafından
Cok yapıyor bunu ya. Ah ah ***** kafamız daha Nisan takılarını ıstedigi anda atacaktık biz bu yuzugu
(2,263 puan) tarafından
Iste canım zamanında susuyoruz sonrasında pişman oluyoruz
0 oy
tarafından
Yemin ederim senin postlarını okurken boğuluyorum böyle kalbime biri bisey yapio ya valla iyi dayanıyorum 
(11,927 puan) tarafından
O kadar da takma kafaya ben o derece takaydım kanser olurdum
0 oy
(52,189 puan) tarafından
esinin karakteri belli hic evine bile getirme annenlerde biriktir dursun esine soyleme bile
(11,927 puan) tarafından
Valla canım sıkıldı ya. Karar verdim ben bu bunu bu bunu taktı diyeceğim ve suratına karsı sen ben yapıyorsun ya bunlarda benim tarafım taktı  alıyorum diyi vercem bilsin
(52,189 puan) tarafından
senden almayacağına eminsen soyle
0 oy
(228 puan) tarafından
Benim senin mi olur ya 
(11,927 puan) tarafından
Bence de olmaz ama daha ilk basta hersey boyle. Senin benim ağzından dusmuyor kız evdeki esyaları bile sizinkiler aldı bizimkiler aldı yapıyor.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 393 göst.
+2 oy
14 cevap 292 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.

413,038 soru