Kızlar bnm tansiyonum cuma günü 17-9 oldu acile gittim bgn sabah yine kendimi kötü hissettim ölçtüm 16-9 çıktı doktorumu aradım hemen gel dedi eşime söyledim eşim esnaf yanında elemanı var her zaman dükkanı ona bırakıp çıkar kız eleman bn kız istemiyorum çıkar diyince bana hamilesin rahatsızlansan bişey olsa nasıl gelcem bidaha nerden eleman bulucam dedi şimdi gel diyince arabayi one koydum arkası dolu gelemem sen otobüse bin hastanede buluşalım diyo her geçen günde ölüyorum dedim yat dinlen geçer dedi akşam acillik oldum bişey demedim tamam dedim ama duramıyorum ağzıma geleni saymamak için sizce susuyummu yoksa tepki gosteriyimmi
Limonlu su içip ayaklarını yükseğe köy canim sakın ol hep şeytanın vesvesesi
Tabiki insan sinir oluyor. Bir an önce işini gücünü bıraksın gelmesini istiyorsn. Dükkanda eleman da var yani. Araba önde olsa nolck ki.
Eleman arıyorum diye haber salsa etrafa bulur bir sürü eleman. Şimdi çıkarmazsa eleman bulunca çıkarsın. Hamilelikte tansiyon önemli bir durum yüksek tansiyon ciddi bir rahatsızlık düşmediği durumlarda bebeği hemen alıyorlar eşin bilmiyor mu ciddiyetini. Bilmiyorsa anlat yani bu ne sen otobüse bin buluşuruz hastanede 2 dakika koltuğun birini boşaltamiyor mu. Bahane etmiş güzelce konus eşinle kavga etmeyin ama ben olsam ben de razı gelmem.
Canım senin yerinde olsam artık ona hiçbir sekilde ihtiyac duymam. Onu arayacagına badkasını ara. Sonra illa ki duyar neden aramadın derse gereken cvbı verirsin hatasını anlar. Arayacagın kişi yoksa başka imkanlarla halletmeye çalış her işini. kendisini yetersiz hissedip sana mutlaka soracaktır. Yine gereken cvbı verirsin. Adamı yola getireceksin :)
yani canim arbsi cikmiyosa taksiye binsin gelsin alsin seni yaa tabiki tepkini koy derim
Canm şuanlık eşini boşver sen bebeğine bak yüksek tansiyon çok önemli bişey bı de kafana onu bunu takcan tansiyon yukselicek Allah korusun erken doğum yapmak zorunda kalrsn stres yapma kendine
Tansiyon yükselmesinin zararlarından bahsedin ona ciddi bi durum oldugunu cok kotu olduğunuzu söyleyin erkekler boyle düşüncesiz olabiliyor hata etmis. Ama kavga etmek bi çözüm değil bana gore Allah a siginin dua edin
1,499,327 soru
24,490,182 cevap
357,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın