0 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından

image

Pandemide hep evdeyiz. Ben en son iki hafta önce kar yağdı oğlumla 5dk aşağıya indim. Bi ay falan önce halı bakmistik az da dolandık. Yalnızlığı sakinliği severim ama bu sefer baya uzun oldu.:angel: Gurbette olunca ailelerle de görüşmüyoruz. Belki annem gelebilir yanıma minigimi görmek istiyor.

Sizler çıkıyor musunuz dışarıya:kissing:

31 Cevaplar

0 oy
tarafından

Dün bi eltime gittim amcası oğlumu tras etti artık çocuk kız gibi olmuştu:)

Ama haftada veya 2 haftada anneme kaynanama giderim 

(628 puan) tarafından
İyi varmış yinegitcegin yer☺️
tarafından
Hepimiz aynı mahalledeyiz:)
-Reklam-
0 oy
(123,185 puan) tarafından

bi kaç gün önce market için çıkmiştım :D

(628 puan) tarafından
İyi olmuş canım ☺️
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Dün arabayla kargoya gittik geldik o kadar 
(628 puan) tarafından
Herkes çıkmıyomus anlasilan iyi tek degilim ☺️
(1,083 puan) tarafından
Arabadan inip arabaya biniyorum o kadar kimseyle görüşmüyorum gezmiyorum boş gezenlerede gıcık oluyorum :D
0 oy
(5,914 puan) tarafından
1bucuk 2 hafta once hastaneye gitmistik o kdr bide benim evim gecekondu hava guzel olunca bahceye cikariom biraz kapinin onune kimse yok etrafimizda bahce bize ait 
(628 puan) tarafından
İyiymiş canım ☺️
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Sürekli çıkıyorum. Evde bunaldım artık. Eşim zaten hergün işe gidip geliyo. Ben de kızımla çıkıyorum markete de gidiyorum pazara da. Maskemi takıyorum ama zorunlu olduğu için.. Çok şükür bugüne kadar bişey olmadı
(628 puan) tarafından
Benim bebeğim minik burda gitcek yer de yok eşimle çıkıyoruz mecbur arada. İmkanın varsa çik tabi canım arada onlem alarak
0 oy
tarafından
Ne zaman niyet etsem hava bozuyor  bugünde esiyor baya sağlık ocağına gittim en son 
(628 puan) tarafından
Çıkma şansınvarsa çik cbaim napcaksin havayi☺️
0 oy
(22,073 puan) tarafından
4 gün once çıktım bide bugün çıkcak:)
(628 puan) tarafından
Oh iyiymiş ben de çıkmak istiyorum artık sıkıldım evi ne kadar sevsem de
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Haftasonu ciktik ailecek. Araba kullanmayi ogretiyor esim. Araba kullanmaya çıktım;)
(628 puan) tarafından
İyi olmuş canım ☺️
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Birazdan çıkıcam anneme gidicem kızım annemde bende hastane çantamı hazırladım ☺
(628 puan) tarafından
Hamile mısın canım ☺️
(2,933 puan) tarafından
Evet 32 haftalık ☺
(628 puan) tarafından
Az kalmış hayırlıaiyla gelsin minik ☺️
0 oy
(780 puan) tarafından
Dün ciktim çıkma denirse tabi buna arabayla sağlık ocağına gittim tatanoz aşısı yaptırdım arabaya bindim eve geldim 2 insan yüzü göremedik bile komşu penceden seslendi nasılsın hamilelik nasıl gidiyor diye bu başkada yok konuşmayı unuttuk evde dura dura doktoru görsek ne soracagimizi unutur olduk evde durmaktan lal olduk inşallah tez zamanda biterde bu hastalık normal hayata döneriz 
(628 puan) tarafından
Aynı canım. Ben neyse de bebeğim kimseyi görmüyor sıkıntı olmaz inşallah. Birini görünce cana yakın güler falan, sorun yok heralde☺️
0 oy
tarafından
Üç gün önce sağlık ocağına gittim. Arabaya bindim sağlık ocağına girdim. Sağlık ocağında arabaya bindim. Eve girerken duvarlar seslendi nerdeysdin kizz senn diye. Boş bırakmaya gelmiyorlar
(628 puan) tarafından
:))) Allah seni. Sağlık ocağı gezme oldu bana da. Gelse de randevu günü gitsem diye bekliyorum. Arabadan inmiyorum ben de ya. Neyse ki evimin önü açık, önceki evimde karşıda bina vardı hiç duramazdim bu hastalikta heralde
tarafından
Bizim öyle her yer apartman o yüzden evdeyiz hep.ana dışarı çıkmak rahatsız ediyor hastalık bulaşıcak diye. Eve geldik benden mutlusu yok

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 315 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde "Çekilin~Ben~Geldim" (3,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 380 göst.
26 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 768 göst.
0 oy
18 cevap 533 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,467 soru

12,188,737 cevap

36,707 kullanıcı

...