0 oy
424 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Ben hep şal kullanırdım geçen eşarp denedim cook hoşuma gitti en iyileri levidon vissona diyolar bi bilgim yok fiyatlara baktım 180 den aşağı bulamadım.. daha uygun fiyatları olanlar var mı?  Önerebileceğiniz?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisi pierre cardin fiyati ise 200 civarı

Ben hic şal kullanmiyorum ve cok memnunum 
(1,300 puan) tarafından
Ay çok soru sordum k.nkma ama bisey daha sorcam polyester olunca kayma dağılma mi oluyor arkadaşım tok duran bozulmayan eşarp demişti.
tarafından
Ne kusuru olur mu oyle sey. Polyesteri laylon bi madde olarak dusun cok kayar cabuk delinir igne izini belli eder . Petrol kalintilarindan yapildigini dusun
(1,300 puan) tarafından
Aboo uzak duraayım o zaman :))
tarafından
Tabiki bosa para verme
(1,300 puan) tarafından
Tm teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bursa ipeklerine bak canım hem kaliteli hem ucuz 
(1,300 puan) tarafından
Bildiğin site var mı acaba veya instagram sayfası?
(13,307 puan) tarafından
https://www.bursaipek.com.tr/?gclid=CjwKCAiA_9r_BRBZEiwAHZ_v1z97JOqAyklp6SMtov54htkbb9ROYwifgt_FatdZPd0ujv_5MkMC9BoCW5MQAvD_BwE garanti veriyorum canım ben açığım ama benim şallarım bu marka ve Bursalıyım
(1,300 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim..
(13,307 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah beğenirsin hepsi gerçek ipek
(1,300 puan) tarafından
Inşallah canım çok sagol :)
0 oy
tarafından
İpek ucuz olmz cnm ideal fiyatlar yani onun dışında ucuz arıyorsan ipek sanmam ucuz maliyetli bulacağını
(1,300 puan) tarafından
Dogrudur cnm hiç kullanmadığım için bi fikrim yok alcaz artık napalim
0 oy
(3,993 puan) tarafından
ben silk home , cacharel ce vakkoyu seviyorum , twill ipegin  kullanimi daha kolay oluyor bu arada
(1,300 puan) tarafından
Twill ne demek hep öyle yazıyor da anlayamadım.
(3,993 puan) tarafından
saten gibi degil de tok bi kumas, keten gibi diyeyim anlatabildim mi bilmiyorum
(1,300 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(865 puan) tarafından
Ben ipek eşarp sevmiyorum ama aldığında dikkat et twill ipek al kolay şekil alıyor. Bide dolap uygulamasında cok az kullanılmış olanlar satılıyor. Eğer ikinci el almak istersen orda var bir sürü 
(1,300 puan) tarafından
Yok canım malesef 2. El alamam içime sinmez kullanamam. Sen esarpta ne kullanıyorum peki ipek dışında.
(865 puan) tarafından
Normal butik esarplari kullanıyorum. Yapısı daha tok duran kolay şekil alan olanlardan aliyorum .yapisi cok ince olanlara şekil vermek zor oluyo hemen kayiyo falan  bakıp aliyorum oyle .ozellikle bi marka yok aldığım
(1,300 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim.
0 oy
(486 puan) tarafından

Dolap uygulamasinda az kullanılmış ipek esarplar  satılıyor bende satıyorum 50 60 tl civari 

Dolap uygulamasi  ismim bsrakya1 bakmak istersen fiyatlarda yardımcı olurum
(1,300 puan) tarafından
Canım daha önce hiç 2. El bisey kullanmadım sanmıyorum içime sinmez ama sayfana bakayım. Benimde var dolap hesabim şifresini unuttum birazdan girmeye çalışayım.
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Bende önceden hep ipek eşarp örterdim ama kızım olduktan sonra önceliklerim değişti. Bi de ipek eşarp alırsam aç kalırız ☺️ o yüzden son 1 yıldır falan şal örtmeye başladım. Hem örtülüşü kolay hem de daha ucuz bana göre ☺️ ipek esarplarda da sura ipek ve twill ipek var. Sura olan saf ipek, twill olan da ona göre biraz daha sert ve şekil vermesi daha kolay. Ben sura ipek olarak aker, pierre cardin, armine alıyodum armine den çok memnundum. Twill de levidor ve silk home un kullandım onlardan da çok memnun kaldım canım. Geçen instagramdan gördüm benim memlekette şal eşarp aldığım bi dükkan vardı orda esarplarda ve şallarda indirim vardı. İnstagramın varsa bakabilirsin. Sayfanın adı ala_esarpsal elazığ canım ☺️
(1,300 puan) tarafından
Coook teşekkür ederim yorumun için :) kafamdaki tüm soruları cevaplamışsın. Sayfaya hemen bakıcam.
(2,334 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim ☺️ bugün hikayelerinde gördüm vissona eşarplar 100 liraymış. Desenleri çok güzel görünüyordu ☺️
(1,300 puan) tarafından
Evet baktım şimdi:)
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Levidor hiç güzel değil tavsiye etmem. Vissona daha şık ağır duruyor 
(1,300 puan) tarafından
Benim dediğimde vissona idi cook beğendim.
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Genelde sal kullanırım ama armine veya bonjela alirim arada uygun fiyata b
(1,300 puan) tarafından
Bonjela hiç duymamıştım ona bi bakayım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
18 cevap 855 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 157 göst.
18 Ocak 2025 Moda kategorisinde Prens_annesi (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
24 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,795 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,529 soru

23,622,098 cevap

306,875 kullanıcı

...