0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar beni biliyorsunuz kimin 130 olduğunu söylemiştim size ve çok bunalımdaydım o akşam bana yardım eden destek veren bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun evimi yavaş yavaş toparlıyorum ama evim çok pislenmiş kızımıda güzelce doyurıyorum yemesine çok dikkat ediyorum ve baya fark var kızında da on’a kg aldırdıkça ben de zayıflıyorum Size yazdığında tam 130 şimdi inanır mısınz tartıda 126 gösteriyorum Lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin şimdi hala temizlik yapıyorum kızım da uyuyor Ha bu arada eşimde kim bu değişimi yapmanı sağladıysa orada sana yazı yazdıysa hepiniz için çok dua etti hepinize tekrar çok teşekkür ederimKızlar bu arada bazen kilomdan ötürü nefes nefese kalıp işi bırakmak istiyorum iş isteğimi artması için ne yapmam lazım

8 Cevaplar

0 oy
(30,440 puan) tarafından

Rabbim gönlünce nasip etsin herşeyi 

(25 puan) tarafından
Allah razı olsun❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah kız iki günde 4 kilo mu verdin 
(25 puan) tarafından
Evet bende inanamıyorum ama eskiye göre çok hareket edip sadece yoğurt yiyorum
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Ben kendime çeşit çeşit güzel kokulu deterjanlar alıyorum canım kendimi onlarla motive ediyorum kullanasım geliyor Temizlik yapıyorum o hevesle. Bi de yaptıgın temizlgin degerini bilen takdir eden biri olunca insan kendini daha mutlu hissediyor ben becerikliyim ben güzel yaparım hissi oluyor. Mesela çamaşırları güzel kokulu Yumuşatıcı ile yıkarım eşim giyerken oh ne güzel kokuyor falan der. Yada lavabo mis gibi Çamaşır suyu kokar eşim tertemiz yapmışsın valla der o zaman daha, cok yapasım gelir 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim önerileriniz için dikkate Alacağım benim de işim çok Över sağ olsun tabi ben bir şeyler yaparsam
(7,140 puan) tarafından
Elinden geldigi kadar artık. Rabbim kolaylık versin canım
0 oy
(405 puan) tarafından
Yavaş yavaş kilolar gittikçe nefesin düzelir canım. Kocam da çok kilo aldı. Uyurken boğulur gibi oluyor bazen. Ben spor yapıyorum her gün göbeğim var diye. Youtube leslie yaz izleyerek yap. Hem zor da değil. 
0 oy
(80 puan) tarafından
Kadir ezildiyi izle foxda temizlik benim işim. O öyle temizlerken insanın içinden şurayı burayıda yapmalıyım derken temizlik yaparken buluyor
0 oy
tarafından

Ooo, şahane çok sevindim senin adına işde kadının gücü 

0 oy
(704 puan) tarafından
Konu ne bilmiyorum ama sadece yogurt yemen hiç doğru değil.Diyetisyenle görüşüp sana uygun şekilde kilo vermen lazım aksi takdirde verdiğini fazlasıyla geri alırsın.Vucudun sarkar.
0 oy
tarafından
İş yaptıkça da yağ yakarsın canım sürekli oturmak da sana kilo aldırıyor Allah yardımcın olsun inanıyorum başaracaksn 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 290 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 697 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 487 göst.
8 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde BirGaripYolcu (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,446 soru

24,531,971 cevap

360,003 kullanıcı

...