Kızlar yıllardır polikistik över hastasıyım bekarken de evliykende adetlerim düzensizdi evlendim çocuk sahibi olmak istediğim için Dr a gittim beş ay korunmadık olmadı bebeğim Dr yumurtlamam olmadığını ilaç tedavisi ile gebe kalabileceğimi söyledi adet olunca gelmemi istedi o esnada farklı doktorlara da gittim kilom olduğu için de gebe kalmamin güç olduğunu söylediler. Bizim burada yaşlı bir teyze ile karşılaştım bir cenazede bana cevizlerin nohut kadar büyüklükte olduğu dönem 7 tane minik ceviz zeytinyağı içerisinde bekletip her sabah aç karnına yutulursa bebeğin olmasini kolaylaştırır dene kızım dedi zaten ceviz bahçemiz vardı Mart Nisan gibi minik minik çıktılar nohut büyüklüğünde topladım 7 gün yuttum faydalı birşey ceviz diye annemde yuttu farklı hastalıklara da iyi geliyormuş. İki yıl önce menapoza giren annem o ay adet gördü ve bir yıl boyunca her ay düzenli gördü bende o ay gebe kaldım başka birşey yapmadım kullanmadım kendiliğinden oldu. Bunu herkesle paylaşıyorum bundan mi bilmiyorum nasip meselesi ama Rabbim belki vesile eder diye düşünüyorum zararlı bir yanı yok denenebilir