0 oy
366 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,095 puan) tarafından

Kizlar gecen gun post açmıştım bilen bilir bebegimin kalcasinda sıkınti cikmiati 1 aydir cift bez kullaniyorduk tekrarladik usg yi 2 gun once sag kalca gene skntili cikti ortopediye yonlendirdi bebegimin kalcasinda dogustan sikinti var kalca yerinde degil cok fazla acikluk var ameliyat olacak 4 ay gogus kafesinden asagi ayagina kadar alcida kalacak 4 ayda demir takilicaak atel kimin duasi kabul.olunur bilinmez nolur gize dua edin 

5 dk durmayan bi cocuk cok hareketli o alciyla nasil.olucak n3 edicez bilmiyorum acikligi cok oldugu icin ameliyatla da tutmayabilirmis eger tutmazsa 1.5 yasindan sonra farkli bir ameliyat varmis onu olucakmis nolur bizi dualarinizdan eksik etmeyin bugunden beri agliyorum yeminle beynim catliyo iki ozel hastaneye tip.fakultesine falan goturdum yarinda kemik hastanesine goturucem surec nasil.isliycek napicaz bilmiyorum :(

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim Rabbim sifa versin. InsaAllah ameliyata falan gerek kalmadan duzelir
(7,095 puan) tarafından
Amin insallah kuzum allah razi olsun o kucucuk beden nasil.o acilari kaldiricak bilmiyorum zaten
tarafından
Kac aylik canim bebegin benimde var kizim valla yerine kendimi koydum icim gitti Rabbim sana da sabir versin
(7,095 puan) tarafından
Saol. Kuzum daha 4 aylik
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Allah ım yardımcınız olsun canım tez elden şifa bulsun yavrun inşallah...
(7,095 puan) tarafından
Aminn kuzum.aminnn insallahhh allah razi olsun
0 oy
tarafından
Rabbım yardım etsin bol bol şifa versin inşallah canım :(
(7,095 puan) tarafından
Amin allah razi olsun inan 2 gundur agliyorum buse o alciyla gordukce onu napcam ben bilmiyorum
tarafından
Kusum cok zor ama bol bol dua edeceksin sonu guzel olsun Rabbım daha beterinden korusun emin ol gececek canım sen sabret dua et
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(7,095 puan) tarafından
Amin insallah allah razi olsun
0 oy
(865 puan) tarafından
Canım rabbim şifa versin bebeğim ayakları içe dönük doğdu 3 ay alçı da kaldı sonra ameliyat oldu sonra ortası demirli ayakkabı 23 saat öyleydi 3 ay boyunca şimdi ayakkabı giyiyor  geceleri demirli giyiyor çok şükür düzeliyor rabbimden gelene birşey diyemeyiz benim ki annr karnında belliydi ama şu an 8 aylık 
(7,095 puan) tarafından
Banyosu falan nasil oldu kuzum inan dusundukce icim.gidiyo cok hareketli bi cocuk nasil durucak alciyla hic bilmiyorum rabbim yardimcimizz olsun hepimizin
(865 puan) tarafından
Kaç aylık senin ki doğdu 1 gün sonra sardılar ondan bilmedi banyoyuda alçıya su girmemesi gerekti çöp poşetine sarıyoduk alt tarafını biri tutuyor biri su tutuyordu 3 kişi yıkıyorduk bebek yıkama şeyinde
0 oy
(4,963 puan) tarafından
Üzülme annesi inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah korusun ya farketmeseydiniz daha geç kalmış olsaydınız.şükür ki erkenden farkedilmis daha farkında değilken iyileşecek hemen.
(7,095 puan) tarafından
Aminn kuzum aminn insallah allah razi olsun inan elimde degil icim gidiyo nasil olcak bilmiyorum
(4,963 puan) tarafından
Üzülmemeyi çalış. Sen guclu olmalısın bebeğinin senin gözyaşlarına değil sevgine, ilgiline,gülen yüzüne ihtiyaci var.
(7,095 puan) tarafından
Dogru diyosun iste ama anne yuregi elimden gelenin en iyisini yapicam onun icin
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin işlh en kısa zaman da iyileşir
(7,095 puan) tarafından
Aminnn insallah allah razi olsun
0 oy
(4,725 puan) tarafından

Kıyamam ya bebeklere bişey olmasın çok üzülüyorum :'( Rabbim şifasını versin inşallah

(7,095 puan) tarafından
Saol.kuzum.am8n insallah allah razi olsun
0 oy
(123,081 puan) tarafından
Rabbim sifa versin
(7,095 puan) tarafından
Amin insallah allah razi olsun
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir
(7,095 puan) tarafından
Amikuzum saol.ama malesef ameliyat oluck
0 oy
tarafından
Bizim komşumuzun kızının doğarken kalçasını çok çekmişler kız da kalça çıkığı vardı 1,5 yaşına kadar alcı alçıdan sonra demir ile gezdi zor oldu tam yürüme çağı annesi bebek arabası ile gezdiriyodu her gün eğer ameliyat derse yaz gelmeden yaptırın yazın çocuk maf olur alçıda yaza doğru da çıkmış olur rahatlar en azından geçmiş olsun 
(7,095 puan) tarafından
Olucak amelyt saol allah razi olsun
0 oy
(183 puan) tarafından
Canım benim arkadasımın kızındada kalçada çıkıklık vardı çift bez bağladı oyle geçmişti. Simdide nafir kontrole gidiyor. 5 buçuk yasına girdi. İnşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir. 
(7,095 puan) tarafından
Malesef çift bez bizde ise yaramadi amelyt olcak
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Rabbim şifa versin insallah
(7,095 puan) tarafından
Amin allah razi olsun
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Yavrum benim kıyamam inşallah çabucak iyileşir
(7,095 puan) tarafından
Aminn kuzum.saol. allah razi olsun