0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (407 puan) tarafından
Kızlar eşim kızıma 5 aylıkken heo esila esila koyalım derdi bende baktım bu çok seviniyo tmm dedim bana sormadı koyalimmi guzelmi diye doğum yaptım kızım şimdi 1 aylık zaten oncedende içime sinmemişti mgrsen kayinvalifem ısrar etmiş koy diye eşim ağzından kaçırdı biz kayinvalidemde konuşmuyoruz eşim gitti birde iki isim koydu anlamsz şekilde onda bana sormadı sizce anne hakkı yokmu ben doğurdum sancı çektim ben buyuturyim ben adını aksmaa kadar sesleniyom kul hakkı demi 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tamam dediğin için kul hakkına girdiğini zannetmiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama kabul etmişsin sonuçta 
0 oy
(136,535 puan) tarafından
Bence bebegin adini zaten anne koymali erkekler ve aileleri uzak durmali snr ciddi problemler oluyo
0 oy
tarafından
Kız benim kayinnam karıştı da karnımda ki bebeğe evde büyük kavga çıkarttım topladım valizimi oğlunu da bosuyorum torunu nu da göstermiyorum hadi bakalım dedim bı daha karisamadi annenin en büyük hakkı var işim konuşun da sen taşıyorsun ağrısınj sizisini sen çekiyorsun o yüzden kayinnalarin karışmasına karşıyım çok merakliysan bı tane daha doğur sen koy ne karisiyon el kızına 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Cnm babaya dusuyo isim koymak bende yeni ogrendm bunu arastrabilirsn
0 oy
(349 puan) tarafından
Senin iyi niyetini suistimal etmiş hak tabi kandırmış seni 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
27 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Smnr333 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 271 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,192 soru

12,440,286 cevap

45,959 kullanıcı