0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,235 puan) tarafından
Kaçtır postlara denk geliyorum heleki dün birinin çocuğu hakkında taciz edildigini gördüğümden beri gözüme uyku girmedi herkesten rica ediyorum egerki gerçekte böyle bsy olmamışsa yalan yanlış postlar açıp içimize ateş düşürmeyin hepimiz anneyiz nerde kimin çocuğu varsa üzülürüz ve bu kul hakkidir birini.yalandan da olsa üzmek:( gerçekten çok cok üzgünüm bizim de evladımız var herkesten ricam dikat çekmek yada postuna çok yorum gelsin diye bizi üzmeyin olmayan şeyleri söylemeyin tabi bilemeyiz biz kimin doğru söylediğini sadece söylemek istedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazı postalardan migdem bulanıyor artık biz dayanmaz ken onlar nasıl dayanıyor anlamıyorum o çocuğun bir ömür boyu asla o yaşanılan şeyi unutmayacak. 
(1,235 puan) tarafından
Tabi annesininde elinde olan bsy deil ama bidaha asla yanlız bırakmaması lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cannoş dün birisi o konunun üzerine post açdı kocası tiktok da görmüş bu olayı yani büyük adam bu konu alıntı ve bizi üzmekden zevk alıyo hakkım haram olsun yalansa 100/90 yalanda çok sinir oldum nefret ediyorum böyle karaktersizz insanlardan

(3,458 puan) tarafından
Kim acmisti
(1,235 puan) tarafından
Gerçekten mi yaa inanmıyorum yazıklar olsun
tarafından
Bilmiyorum ki adını unuttum orda olan bi olay falan dedi tiktok da gördüm demiş eşi
(262 puan) tarafından
Nasıl yani kendisi mi itiraf etti talan soyledigini kocam tiktok da görmüş diye
tarafından
Yok canım burdan birisi eşine anlatmış oda ben bu olayı gördüm demiş birebir aynıymış hatta alıntı yapmış olsa gerek o kişi bilemiyorum
0 oy
tarafından

Buradaki insanlar gerçekten çok degısık cünüp mü geziyolar ne anlamadım :D hep kandırıyolar bizleri nasıl bi zevkse artık tövbe Allahım

Valla ben hiç bi posta üzülmüyorum tanımam etmem neden inanayım sadece hasta olan bebeklere üzülürüm o kadar

(1,235 puan) tarafından
Işte söz konusu çocuklar olunca insan dayanamıyor
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ya o kadının rahatlığına öldüm bittim:'(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 352 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (407 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 506 göst.
2 gün önce İnternet & Teknoloji kategorisinde eylu_L123 (2,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (247 puan) tarafından soruldu

413,141 soru

12,438,444 cevap

45,898 kullanıcı

Kategoriler

...