0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Soru başlıkta muhabbet olsun diye degil merakımdan sordum. Bana soruldu da aklıma çok şey geliyor ama cevap olarak versem doğru mu cevap vermiş olcam diye merak ettim size sormak istedim :)

9 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ver cvp ne olacak ki ilginç derken aklıma gelen olursa yazarım  bende
(246 puan) tarafından
Çocukluğum aklıma geldi bian. Annemler bulgur kaynatıp damda seriyorlardı çok açtım damda yerde bi parça kaşık helvası buldum ağzıma attım daha önce hiç yemedigim için ineklerin yediği yem sanmistim gidip onun da tadına bakmıştım çocukluk aklı işte :)
(12,269 puan) tarafından
Küçükken *** bulsak tanıda bakacaktık bizde
Baya merakliydik sanki o zamanlar şimdi ki çocukların merakı tamemen farklı
(246 puan) tarafından
Evet canm farklı tabi eskiden çocukluk daha güzel di ya :)
(12,269 puan) tarafından
Benim çok var ama şimdi aklıma gelmedi;))☺️
-Reklam-
0 oy
(148,687 puan) tarafından

Dogum aninda esimin 2 kez bayilmasi basima helen en acayip seydi cunku ebe beni birakti kocamla ilgilendi :ermm: 

(149 puan) tarafından
Ya ne kadar heyecanlı usa benim eşimde utanmasa beni kendi dogurturur
(246 puan) tarafından
Ahahahahah valla ne guzel cnm demekki endişelenmiş senin için o yüzden bayılmış ne mutlu sana :)
Yok bacim adami kan tuttugu icin bayildi benle alakasi yok
(246 puan) tarafından
Şaka yapıyorsun o kadar da degil ya
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Suan allim çalışmıyor beunim eror hatırlamıyorum 
0 oy
tarafından

Dogurduktan sonra bu bebek benim mi eve mi goturecem diye doktora kendimi yirtmiştim. Oda evet senin goturecen demişti ve tum kizlara kadinlara ebelere hastaneden ciktigim gune kadar bu bebek benim diye diye dolaşmiştim:D

(246 puan) tarafından
Hahahhaa :Dr  narkoz etkisinden mı acaba yoksa heyecandan santeller mi atmış ti
tarafından
Hayir canm ikizlerimi kaybettim ben eliboş cikmak o.kadar koymyştu ki bana, simdi gulerek anlattim ya konuyu ama ordakilere aglayarak soyluyodum
(246 puan) tarafından
Canım çok üzüldüm ikizlerini kaybettiğin için hamile ken mı kaç aylık tin. Benim de ikizlerim var o yüzden üzüldüm cok
0 oy
tarafından
Bundan 10 sene önce falan dı heralde işe yetişiyorum taksiye bindim tamammı gidicegim yeri söyledim falan herşey güzel taksi şöförüne bı telefon geldi adam yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibi feryad ediyor arabanın içinde ben şok sesimi çıkaramadım bastı geldi bı binanın önüne abi dur falan diyecek oluyorum adam hiç takmıyor beni neyse binadan bı kadın indi kadın salya sümük ağlıyor geldi oturdu arkaya tabi ben olduğum yere salıcam korkudan o derece koltukla birleştim öyle sindim yani . Neyse kadın geldi agliyo sarıldı bana falan bastı taksi şoförü hastaneye gitti tam kadın taksiden indi şoför dikiz aynasından beni gördü bacım sen hala burdamisin dedi bana dedim abi kurban olayım siz napiyosunuz nasıl kafalar bunlar beni götür Allah'ını seversen dedim tabi ben işe falan hep geç kaldım . Meğerse o kadının kocasıda taksiciymis onu gasp etmişler elinden bıçaklamışlar adamı sonra adam beni götürdü gideceğim yere para falanda almadı o gün bugündür taksiye binmem buda böyle bı anımdır yani :D 
(246 puan) tarafından
Macera yaşamışsın resmen :D kadın sana niye sarıldı ona da pek anlam veremedim açıkçası hahaha kız Allah seni tv izler gibi niye ses etme dın :D
(807 puan) tarafından
Kız yarıldım ahahahahhaa Gülcan Allah cezanı vermesin senin gece gece okudum herkes uyuyor resmen içime s.ı.çtım ahahahha sessiz kahkaha atacam diye hoyyyy :)))) maceraya bak ya film kesiti gibi
tarafından
Kadın ağlarken geldi bı anda hönküre hönküre sarıldı bende anlam.veremedim ki :D böyle saçma ***** bı gündü yani
tarafından
Ahahahsh ;D:D valla sorma ya kime anlatsam aynı kahkaha krizine giriyor :D
(807 puan) tarafından
Ahahaha adamın dönüp sen halen burda mısın demesi seninde abi kurban olim diye olaya girmenn ahahahaha benzetmelerinde komik ama canım :)))) :))))
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Aklıma geldi yazayım yatmadan :D

Kaynanam yaşında komşu beni çileden çıkardı bende veryansın Allah ne verdiyse :D

Oda bana b.o.k 

c.is dedi

(246 puan) tarafından
Hahahhahhhahha :Ddd sebep ne kız diyecek birşey bulamadımı *** ta ne yani:D
0 oy
(395 puan) tarafından

Evet ya ben eşimle yaşamıştım eşim sıgara aldı marketten parasını verdi sıgara aldı sıgara bekliyor hala adam diyor verdim eşim bağırıyor ne vermesi dalga mı geçiyorsun falan adam verdi sıgarayı buna hemen kendinden şüphe etti neyse çıktık uzaklaştık biraz sinirleri tavan adama sövüyor sövüyor duruyor sıgara yakmak için elini cebine attı cebinden iki paket çıktı adam vermiş sıgarayı hemde iki defa neyse diyorum geri götürelim 

Eşim 

-okadar atar yaptık nasıl vercem kızım sacmalama atarız 

Hahaha hiç unutmuyorum sırf erkekliğine yediremediği için geri götürmedi ama sonra da birşey aldık adama para vermedim ben sana diye adamı yine kızdırdı bidaha para verdi helalleştik diyor :D

(807 puan) tarafından
Ahahahaha kız adama helal olsun ama.taktir ettim enisteyi haram yemiyor adam ödeşmiş olmuş :))) Allah huzur versin yuvanıza daima. Güldürdün beni gece gece :))) :)))
0 oy
(807 puan) tarafından

Lisans mezunuyum heykel bölümünde okuyordum. Benim masamda benim malzememle çalışılmış. Bende çalışıcam kil herşey bitmiş sordum herkese burda kim çalıştı diye kimse bişey demedi. Bende aldım elime spatulayi Allah ne verdiyse kestim bozdum kili yeniden ben yapacam büstü. Derkennnnn bizim hoca geldi gördü çığlık çığlığa naptın diye bende kestim dedim karıyla disiplinlik olduk ben haklıydım tabi. Kurulcada haklı çıktım. Öğretmen olmanız benim tüm haklarımı kullanabilirsiniz anlamına gelmiyor dedim ya başıma bela aldımm:D dört sene beni dersinden geçirmedi bilerek bıraktı hep pislik.alttan aldım o dersi en son senemde gidip konuştum ben heykeltıraş değil öğretmen olacam beni neden dersten geçirmiyorsunuz dedim neyse artık insaf etmiş geçirdi dersten mezun olabildim okulum uzayacak diye korkmuştum vallaha takıntılı kadın ömrümü yedi. Ben mezun olunca oda emekli olmuş. Kahrını ben çektim pisliğin. Herkeste nefret ederdi bu olayı bütün fakülte duymuştu artık. Hiç unutamıyorum bu lahhnet anımı :D:woot:

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Üniversitedeyken kimya bölümünde okuyan bi arkadaşımın laboratuvar derslerine girmiştim hocasından izin alarak. Deneyleri çok merak ediyordum diye.

Neyse deney yapıyordu herkes sona doğru bitirenler malzemeleri yıkayıp kaldırıyordu o sırada da hoca depoya kadar gitmişti. Çöpten ateş yükseldi bir anda tabi hepimiz panik yaptık. Yangın söndürm3 tüpünü açamadılar tabi ateş gittikçe yükseliyor büyük çöp kovası birde. Bende bi şişe su gördüm kapının yanında kaldırıp çöp kovasına dökmemle patlama olması bir oldu hangi ara dışarı kaçtık hiç hatırlamıyorum. Ama öyle böyle değil büyük bir patlama oldu her yer bembeyaz duman koridorlar bile. Koca iki bina yankılandı herkes toplandı kimya bölümü hocaları 4.kattan koşarak geldi ne oldu diye. Hocalar soruyor kim yaptı nasıl oldu herkes şokta konuşamıyor tabi bende. En son hocam ben yaptım dedim. Ne yaptınız dediler. Çöp birden alevlenince bende su döktüm bunlar başımıza geldi dedim. Hocada kimya laboratuvarlarında çıkan yangın su ile söndürülmez hiçbir zaman çöpte hangi kimyasal olduğu belli olmaz dedi. Tamam ama hocam bir sürü laboratuvar yan yana ve içerisi kimyasal dolu su dökmeseydim ve bu patlama olmasaydı o ateş hepsine sıçrardı daha büyük bir patlama gerçekleşebilirdi ve belki hiçbiriöiz burda olmazdık dedim. Ama cidden büyük bir patlamayı engellemiş oldum.  

O anı hiç unutmam 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 531 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,614 göst.
24 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,687 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy