Canim bunda da vardir bir hayir. Aileler cok mudahil oluyor benimkilerde karsi tarafta oyleydi ama henuz nikahim olmadigindan cok savunamiyordum ya da susturamiyordum. Sonucta evlendim ama aileler arasi cekisme devam ediyor. Ancak ben kendimi onlardan soyutlandim sikintiniz varsa virbirinizinxyuzune soyleyin ben aliniyorum kiriliyorum dedim nisanliyken. Ve tartistiklarinda esimi de o zaman tehdit ettim ya sustur ya da bitsin dedim yoksa bende konusacam iyice cirkinlesecegiz dedim. O da hemen iki tarafida sakinlestirdi cay filan yapti boyle kendince ugrasti sagolsun. Arkadasin icin de evlilik yoldas olmak, mutluykennbir yol arkadasiyla mutlukugu paylasmak. Simdidennboyle durumlar cikti ve durduramadiysa evlendikten sonra da boyle devam ederdi hep mucadele etmekle gecerdi. Ayrica hayatina baska kisilerde girecektir. Nisan bozmak ya da ayrilmak vs kotu birsey degil. Gelecek elestri soru vs hic cekinmesin hayirlisi buymus desin gecsin, onun ne yasadigini gerekcesini falan kimse bilmez ve anlamaz.