0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (320 puan) tarafından

• kızlar kayınvalidemden kovit kaptım geçirdim ama hastaneye gitmedim kendimi karantinaya aldım çünkü biliyorum gebelere ilaç takviyesi yapmıyorlar zaten diye ben de kendi kendimi karantinaya aldım zaten evden çıkıyordum hiç çıkmadım ama ilk 4 günüm çok ağır geçti hep bedenimin ağrısından uyuyamadım titreme terleme mide bulantıları iştahsızlık baş ağrısı hep bunlar vardı..
  • sorum şu ki gebelikte Corona geçiren kızlarım bedeninizde bir hasar vesaire bir şey oldu mu bunun için bi kontrole tabi oldunuz mu? 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 aylık bebeğim le covid geçirdim ama bi hasar bıraktın mı bilmiyorum ilaç kullanamadım bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende  8 haftalik hamileyken geçirdim şimdi 13 haftalıyım bir sorun bir sıkıntı şükür olmadı bende 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
akrabamizin gelini hamileydı canım şuan ikiside iyi bir sorun yok bebeklerde değilde büyük insanlar da birakıyor 
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Hayır gebelik boyunca ilaç kullanmadım sonrasında kontrole gerek duymadılar. Kovidken pandemi kadın doğum muayene etti bi problem görmedi. Karantina bitince normal kadın doğumcu muayeneyi herzamanki gibi yapti farklı bisey yapmadı. Daha önce kovid geçirip doğum yapan hastalarımda bi problem yok dedi. Bende ağır geçirdim bedenim yoruldu tad koku kaybı zorladı 1 ay etkisi az da olsa devam etti. Ben ek vitamin takviyesi ve beslenmeme çok dikkat ettim şuan binlerce şükür hiç bir şekilde bendede bebekde de problem yok
(320 puan) tarafından
maşallah canım şükür ...
0 oy
tarafından

Ben geçirdim hasar varmı bilmiyorum ama ağır oldu 3 ay olcak koku ve tat alma duyum yok alıyorum ama çok az yani yinede şükürler olsun halime 

0 oy
(1,397 puan) tarafından
Benim arkadaşım geçirdi böbreklerine hasar bırakmış covit illeti
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım bende 16 haftalık hamileyken geçirdim çok şükür bir sıkıntı görülmedi şimdiye kadar 
0 oy
(133,181 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bilgim yok
0 oy
(954 puan) tarafından
Ben 16 haftalıkken geçirdim virüsü şuan 34 haftaligiz bi sıkıntı görülmedi şuan durmadan tekmeliyor doktor da sağlıklı dedi
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben 25 haftalikken gecirdim doğumum olana kadar sıkıntı yoktu ama oğlum doğunca kan uyuşmazlığı çıktı ikimizde buda geçirdiğim virüstwn dolayı antikor üretmiş suan 15 günlüğuz zarari sarılık yaptı oğluma ama şuan düzelmeye başladı bu hastalık suresinde doktara gitmememn yanlış olmuş tamam tedavi uygulanmıyor ama doktor kontrolünde olman şart

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 374 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 326 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asdflfpfm (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 504 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde martmasali (10 puan) tarafından soruldu

409,517 soru

12,309,216 cevap

38,655 kullanıcı

Kategoriler

...