0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
Ya çok üzgünüm hem balkondan düşen çocuğa hemde gencecik anneye 

Arkadaşımla konuşurken bi olayda ondan duydum 

Çok yakın bi arkadaşımız  dün5 yaşındaki çocuğunu annesine bırakıp önce kuaföre  gitmiş temizlik felan yaptırmış sonra ortadan kaybolmuş kocası annesi perişan heryerde onu ariyo cocugu annesiz kaldi herkes başka adama kaçtı diyo ama ben endişeliyim inşallah başına bisi gelmemiştir bi annenin evladini bırakıp başkasına kaçacağını düşünmüyorum ben 

Inşallah sağ-salim çıkar ortaya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuafore gidip kaybolmasi mankdar geldi biraz. Esiyle arasi nasildi acaba 
(152 puan) tarafından
Başkasıyla görenler olmuş defalarca biraz rahattı kocasını pek takmayan birisi
Ya yapsın  ama evladini bırakip gitme konusunda inanmıyorum ben
-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından
HasbunAllah Allahım kimseyi korktuguna ugratmasin 
(152 puan) tarafından
Inşallah canım ya gitsin ina. Gitmesine bisi demiyorum ama evladini bırakıp gideceğine inanmıyorum
(110 puan) tarafından
Artik herseye inanir olduk canim yapmaz dediklerimiz bile öyle seyler yapiyorlar ki gunahi boynuna sindi bi adam icin  evlatlarini birakan da var oldurende
(152 puan) tarafından
Valla canım kendine eder öyleyse bile yarin obur gun evlâdım diye nasıl çıkacak ortaya o çocuk annesinin yüzüne bakmaz ki ben ona anlam veremiyorum sadece yani hic bi güç evladım bırakıp başka adamı sectiremez bana
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Bu olayin aynısını 3 sene once duydum canım . Kadin evliyken bide bi oğlu varmis 2 3 yaşlarında annesine bırakıyor çocuğu başkasıyla kaçıyor . Kocası kadını bulup ailesine teslim edip bosamis çocuğu da vermemiş. Olabilir belli olmaz 
(152 puan) tarafından
Canım bunuda başkasıyla gören var bizde arkadaşımla gördük panik falan olmuştu adamdan uzaklaşmıştı
Ya yapmasına bisi demiyorum beklerim  ama evladini bırakıp gitmesine inanamıyorum
(3,794 puan) tarafından
Polise haber vermemişler mi kayip diye .
(152 puan) tarafından
Olayı tam bilmiyorum ki gittiği kuaför tanıdık kocası gidip saat kaçta geldi ne yaptı kaç gibi gitti diye sormuş  cocugu annesindeymis  hala oda perisan
0 oy
(134,355 puan) tarafından
Killarini aldirip kacmismi rabbim islah etsin
(152 puan) tarafından
Öyleymiş valla
0 oy
tarafından
Diyecek bişey bulamadım valla inşallah öyle değildir 
(152 puan) tarafından
Inşallah canım ya boşanıp genw gider akkili biri çünkü bide evladini bırakıp gideceğini düşünmüyorum ben
0 oy
(259 puan) tarafından
Başkası varsa boşasaymış o zaman kocasını ve çocuğunu neden bırakıyo ki bi erkek için evlattan vazgeçilirmi yaa bu nasıl bi şuursuzluk yazık valla 

İnşallah öyle değildir inşallah çıkar ortaya
(152 puan) tarafından
Oyle valla ama inan kocasıda ıyi biri bide boşanmak istese boşanırda
Ama çocuğunu bırakıp gitmesi beni düşündürüyo ona ihitmal  veremiyorum
0 oy
tarafından
Çok gördük çok duyduk olmayan bir şey değil Allah akıl fikir versin inşallah
(152 puan) tarafından
Inşallah canımda zeki bi kadın yani surekli çocuğunun fotoğraflarını paylaşırdı ondan vazgeçip başkasına gitmesi tuhaf geldi bana
tarafından
Benim işyerinde bı kız vardı yedi yirmidort kocasından bahsederdi ay aşkım ay herşeyin ay şöyle yaptık ay böyle baktık dilinden düşmezdi sonra işyerinden kırkbeş yaşında evli dört çocuklu adamla kaçtı.artik kimseye sasirmiyorum
(152 puan) tarafından
Yok artık yanoluyo bu kadınlara böyle ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 469 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 964 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

410,444 soru

12,345,472 cevap

40,054 kullanıcı

Kategoriler

...