0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kizim diyor sen biraz zayifsin doguramazsin yok senin goguslerin biraz kucuk bebegini besleyemezsin falan diyor valla gozunu korkutmayim ama dogum ölmek gibi bisey diyor ama ben cok guzel dogurdum diyor sinir oldum ya 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sana kendimden örnek vereyim bende göğüs sıfır yok yani çok küçük.

Kilo desen rüzgarda uçacak hobiydim.

Allaha şükür doğurdum rahatlıkla ve benimki masallahdi kiloda ama gel gorki sadece dikişlerim sıkıntıydı . 

Emzirdim ve hala emziroyorum şükürler olsun.

Oyuzden insanlara kulak asma ağzında torba yokki büzesin takılma muhatap olma kiskaniyo o seni
(98 puan) tarafından
Canım benim rabbim bebeğini sana bağışlasın çok teşekkür ederim yorumun için
tarafından
Rica ederim üzme kendini tek düşündüğün sağlıcakla al kucağına bebisini;)
Gelsin uykusuz geceler kiz onu dusun sen aman;)
(98 puan) tarafından
Kız uykusuzluğa alışkınım ben hiç yatmadığım  zamanlarda oluyor valla :) olsun varsın uykusuz kalayım bebiş için :)
tarafından
Aynen cnm hayırlısı olsun
(98 puan) tarafından
İnşallah canım benim tekrardan çok teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim canım;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay gülmemek için zor tuttum kendimi ne fesat insan görüşme öyle insanlarla zayıflar daha iyi doğurur diye biliyorum ve benim göğsüm büyük ama bebeğimi emziremiyorum sütüm yok 
(98 puan) tarafından
İnşallah olur kuzum evladın bolca emer seni annesi. Teşekkür ederim yorumun için canım
0 oy
(4 puan) tarafından
Ne saçma sapan insanlar var hamilelik zaten başlı başına insanı yıpratıyor duygusal yonden oldun fiziksel yönden olsun birde böyleleri yokmu birdaha bence muhatap olmayın derim seni korkutmak istiyormuş gibi geldi bana bende şuan ikinciye hamileyim bi yandan oğlumu emziriyorum doktorlar emzirebilirsin diyorlar bizim komşular çocuğa zarar verir diyolar ama hepsinin ağzının payını verdim sende altta kalma 
(98 puan) tarafından
Ben çok altta kaldığım için bu haldeyim canım birde 9 haftalık hamileyim annelik çok zor kolay değil biliyorum ama amacı anca korkutmak yok ölüm gibi yok şöyle bebeğinle hiç ilgilenemezsin falan gözüm korkttu yemin ederim
(4 puan) tarafından
Sakın öyle düşünme psikollojik yönden baskı yapıyor sana ölüm korkusu baskısı zaten korkuyor insan doğum yapmaktan ölüm korkusu ile korkutuyor seni doktorlar ne derse ona kulak as sen yoksa psikolojin bozulur eşinle aranda bozulur ay Allah korusun

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,188 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 498 göst.
9 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 1,654 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,102 göst.