Bilen bilir ev ayırma durumum vardı vivenseden alacaktım eşim gelmeden vazgeçtik. Bugün ev kura gittik 65 bin TL mobilyalar ve beyaz eşyalar tuttu. Daha halılar ve perdeler yok pazartesi kiralık ev bakcaz ona göre alcam halıları ve perdeleri. 10 bin tl de benden gidecek ıvır zıvır ev aletlerini falan almak için. Daha önceden de 7.500 TL karacanin emsan falan yemek takımı çelik tencere takımı granit tencere takımı elektirikli süpürge ütü fırın tost makinesi almıştım çatal bıçak seti. Bugünde mobilyaların üstüne hediye olarak ütü masası kurutma askısı ve günlük 30 parça çatal bıçak seti verdiler. Kızlar sonunda haftaya kurtuluyorum içimde öyle bir coşku var ki sanki bir çocuğun bayram sevinci. 3 yıllık süreç bitti. Büyük bir gayret, büyük bir sabırla. Hiç umudunuzu kesmeyin siz Allah deyin allah'ım ol derse her şey olur. Her şey için çok şükür. Umut imandandır. Siz umudunuzu kaybetmeyin sabrınızı ve savaşınızi verin her şey olur. Ben artık hayata inanıyorum çok güzel eşyalarım oldu. Bu kadar sevinme sebebim ise daha önce hiç gelinlik giymedim hiç eşyam olmadı. Çocuklarım bile rahat edemiyordu burda. Bitti kızlar bitti allah'ım bu gece dileğimi kabul etsin inşallah neyiniz eksikse size onu versin inşallah amin ❤️❤️❤️