0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,262 puan) tarafından
Kizlar 6 aylık her ay gittik. Gitmemiz lazım mı her ay yine. Ne zamana böyle gider

9 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Yok ben gitmedim 40 'tan sonra boşu boşuna gitmedim yani sadece hastayken goturdum 
(2,262 puan) tarafından
Sağol canım biz  de götürmeyelim artık ya
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
6 aydan sonra aylık götürmedim ilk altı ay her ay gitmiştik. Sonra alerji uzmanına zaten gidiyoruz diye kendi dr.una gitmedik bir yaşında götürdüm genel kontrole 
(2,262 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,728 puan) tarafından
6. ayından beri 3 ayda bir götürüyoruz. Genel muayene kan idrar tahlili falan yaptırıp gelişimi hakkında bilgi alıyoruz
(2,262 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Ben virus var diye goturmedim ilk 2 ay gittik sonra kalca cikiklikta normal kontrol saglik ocagina asiya gidince kontrol su an 5 aylık her ay goturmene gerek yok biz bi de 6 ayda goze gidecegiz öyle 
(2,262 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Bende en son 6 aylikken götürdüm. 7.ayda gel ek gida nasil gidiyor kilo almış mı bakalım dedi. Götüremedim. Saglik ocağida istersen getir buraya boy kilo ölçeriz dedi. Onada gitmedim. 6.ayda kan tahlili yapti.12.ayda bir daha yapicam dedi. Sorun olmazsa ona giderim. Sağlık ocağında da ölçümleri yaptırırım. 
(2,262 puan) tarafından
Aynen canım sagol
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Bende ilk 6 ay sürekli götürdüm şuan 8 aylık 1 hafta önce götürdüm yani inşallah sağlık sorunu olmadığı sürece normal hastalanması dışında 2 3 ayda bir götürmeyi düşünüyorum seninde bundan sonra sürekli götürmene gerek yok canım tabi yine sen bilirsin ama artık herhangi bi testi falan olmadığı için bence götürme ama benim gibi bi kaç ay arayla genel kontrol için götürebilirsin
(2,262 puan) tarafından
Kullanıyorum canım. Bakmazlar mi yine
(9,625 puan) tarafından
Istersen bakarlar canım ben 1 aydır kullanmayi bıraktım bide oglumun aman aman bi iştahı yok ek gıda olarak verdiğim çoğu şeyi yemiyo doktora bunu söyledim bi kan tahlili isteyelim belki değerleri düşükse iştahsızlık yapar demişti ama çok şükür normal cıktı tekrar kan olayına başla nolur bolmaz dedi ama ben onu vermiyorum pekmez iciriyorum hergün sabahları tok karnına
(2,262 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Bebişin iştahı açılır inşallah:)
(9,625 puan) tarafından
Amın inşallah canım benim Allah herkesin evladını bagislasin inşallah ☺️❤
(2,262 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
2 aydan sonra hiç gitmedik cnm 
(2,262 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(834 puan) tarafından
Biz aşımız olduğu zaman gittik .bide diş döneminde ateşi olduğu zaman gttk