0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından
Eveeettt bilen vardir benim 30 haftalik prematürem 6 aylik oldu. Kizlar doktoru ek gidanin yaninda pirinç unu önerdi. Ama nasil yapcam ne etcem hiiiic bir fikrim yok. Ne yapayim? Pirinç unu alacaksam hangi marka alayim? 

5 Cevaplar

0 oy
(591 puan) tarafından
Ben hip markasını pirinç unu kaşık mamasını alıyorum 
(613 puan) tarafından
Hep ondan mı balım yoksa 2 numara mama fln da veriyor musun?
(591 puan) tarafından
Canım ben hem emzırıyorum hem kasık mama yapıyorum arada da biberon maması yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Aslında pek fazla doktorlar pirinç ununu önermiyor pof kilo yapıyor gelişiminde hiçbir faydası olmuyor diye duydum 
(613 puan) tarafından
Benim doktor da pirinç unu dedi. Bilemedim ki kafam çoook karışık
(188 puan) tarafından
Kaşık mama daha iyi gibime geliyor
0 oy
(489 puan) tarafından
Pirinç unu ve irmiği kaynatıyorum. Ilıyınca bir çay kaşığı pekmez koyuyorum. Severek yiyor. Elma da rendeleyelirsn içine. Baskas meyveler de
0 oy
(4,848 puan) tarafından
4. Ayından itibaren hem mama hem pirinç unu verdim çok şükür bu güne kadar bı sorun olmadı şuan bir yaşında aşırı kilo yapıyor ve obez olur diyorlar ama oğlumda olmadı gündüzleri pirinç unu yediğimiz yemeklerden gecede hazır mama veriyorum 
(4,848 puan) tarafından
Üç bardak su üç bardak süt üç kaşık pirinç unu üç kaşık şeker bir tutam.tuz atıp kaynatıyorum soğuduktan sonra.kati halı alıyor iki gün idare ediyor bu tarif bizi katı olduğu için biberonun yarısına kadar pirinç unundan diğer yarısınada kaynamış su koyuyorum çalkalayın iciriyorum dolaptan çıktığında pirinç unu soğuk kaynamış suyla birleşince tam bebek icebilir ısısını alıyor zaten
(613 puan) tarafından
Balım yaa coook teşekkür ederim ugrasmisin yazmisin uzun uzun :) bende oyle yapayim o zaman
(4,848 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun bebisinle :)
tarafından
Canım bu süt şekerle yaptığın katı karışımı sonradan su ile mi karıştırıyorsun
(4,848 puan) tarafından
Süt su pirinç unu ile pişirip sonrasında biberonda katı kıvamı biraz sulandırmak için şu koyuyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
2 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 571 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,160 soru

24,397,186 cevap

349,816 kullanıcı

...