0 oy
393 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kardeşlerim ne olur bana bı fikir verin eşimle çok soğukluk var  sürekli laf sokuyorum sus diyor konuşuyorum yani onun dediklerinin tam tersini yapıyorum aramiz baya açılmış kendime engel olamıyorum laf sokuyorum 

14 Cevaplar

+2 oy
(9,655 puan) tarafından
Bi iç dünyanı sorgula derim neden bukadar zitlasiyosun onu bulursan çözüme ulaşman daha kolay olur
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sanki sorunun cvbini kendin vermişsin problemin sende olduğunu düşünüyorsan kendini düzeltmeye başla
0 oy
(682 puan) tarafından
Ne konuda laf sokuyorsun Bi hatasınımı gördün? 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Kendinize hakim olmayı deneyin. Laf sokmaktan ziyade konuşmaya çalışın. Kinayeli de konuşmayın. Olan olmuş geçmişe çare yok. Geleceğinizi de kendi elinizle mahvetmeyin
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Kendini duzeltmen gerekli.

0 oy
tarafından
Rabbim evinize huzur mutluluk versin inşallah ❤️
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Durup dururken insan laf sokmaz bi hatası falan mı oldu 
0 oy
(4,612 puan) tarafından
20 yil oldu evleneli hic bir zaman esime laf sokarak konuşmadım ki oda bana oyle neyse sikintimiz direk anlatiriz birbirimize sana tavsiyem laf sokarak anca kendinden uzaklastirirsin ve sogutursun 
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Insirah suresini oku evi sirkeli suyla sil 
0 oy
tarafından
Birini düzeltmek istiyosan önce bi kendine bakmalısın 
0 oy
tarafından
Önceden büyük bi sorun mu yaşadınız oyuzden mı böyle davraniyosun
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Kız kendin yazmışsın işte laf sokuyorum zitlasiyorum diye yapmazsan belki herşey iyiye gider 
0 oy
(94 puan) tarafından
Muhabbet ayetini oku bol bol
0 oy
tarafından
Önceki yaptıklarını düşündükçe kızıyorsun daha önce sessiz kaldığın olaylar canını sıkıyo o yüzden böylesin demi? Ben de öyleyim çünkü susamuyorum asla
tarafından
Aynen öyle canm ama  diyince daha kotu oluyoruz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 467 göst.
18 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Duygubuse076 (4 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,102,299 cevap

36,419 kullanıcı

...