0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Kizlar 2 ayini doldurmus b3begim var sabahlari yatiyor gece 6ya kadar ayaktayiz artik kemiklerim agriyor uykusuzluktan sabahlarida yatamiyorum 2 cocugum var dersler odevler falan simdi bu bebeye uyku duzeni nasil sagliycam napsam gece yata bu cocuk

3 Cevaplar

0 oy
(438 puan) tarafından
Geceyle gündüzü ayırt etmesini sağla bence 
(84 puan) tarafından
Ya inan hemen aciyorum gunaydin ditorum gece los isikta uyutmaya calisiyorum iyi geceler doyorum falan ama yok cocuk benle konus diyo guluyo kahkaha atiyo bu sabahta 9da yatti
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Saatle uyut cnm gündüz cok uyutma ara ara uyndm emzr biraz uynik tut böyle boyle uyku duzeni baslick benim 3cude öyle 10 yaş 5 yaş 3aylik prematüre 
(84 puan) tarafından
Ya inan hemen aciyorum gunaydin ditorum gece los isikta uyutmaya calisiyorum iyi geceler doyorum falan ama yok cocuk benle konus diyo guluyo kahkaha atiyo bu sabahta 9da yatti
(1,475 puan) tarafından
Karanlikta uyut los isikta degil bide hiç konusma sürekli göz temasnda bulun canm benim 3cundede hep öyle yaptm ben çocukları uyutrken ses yapmam konusmam gozlerne bakarm
(84 puan) tarafından
Tamam canim onuda deniycem cok sagol
0 oy
tarafından
Canım daha 2 aylık uyku düzeni olusturamazsn henüz ama gece gündüzü ayırt etmesine yardmci ol sabah ölünce odasını hemen aydınlık yap perdeleri aç gecede sessiz ve karanlık odada yatır
(84 puan) tarafından
tarafından
Zamanla düzelir canım benim.bebegimin uykusu 5 aydan sonra düzeldi. İlk 3 ay uyuması için destek olabilorsin ama 3 aydan sonra destekleri azaltn4 aylık olduğunda bırak kendi uyusun
(84 puan) tarafından
Tamam canim cok sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
2 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 126 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 309 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,043 soru

24,395,312 cevap

349,704 kullanıcı

...