Kayın Babam gittiğimizde hiç yüzü gulmiyo kızlar. Gitmeyince gelmedi diyolar gidiyoruz bize yüzümüze bile bakıp sohbet etmiyorlar sürekli bi tv aşkı sürekli tv izliyolar.esime size samimi soyluyom 2 yıllık evliyiz bi kere dha duymadım nasılsın oğlum işler nasi gidiyo diye. Inanın saygısız biri olsa eşim anlıcam karıncayı incitcek biri değil.esim 2 kardeşler bi de 2 yaş küçük erkek kardeşi var onu besliyolar çalışmiyo maşallah kayın babam onla sürekli sakalasiyo bizim yanımız da .ben eşim adına cidden çok üzülüyorum onu insan yerine katmiyo gibi davraniyolar. Biz yine ailemdir gidelim diyo eşim gidiyoz. Esimin hatri için gidiyorum inanın o kadar soğudum ki artık ama o kadar benimseyip sevmiştim ki çok soğuttular.esimgil iki erkek kardeş demistim ya kaynanamin hiç kızı yok tamaht edip bana bi tane çorabı dahi nasip değil. Amacım hediye değil yanlış anlasilmasin ne bileyim zihniyetlerini anlamiyom.cok gorgusuzler ya zenginler ama kendini acindiran zenginlerden açlıktan oluyo gibi davraniyolar evlerine 8 milyar para giriyo.cay demlerim demi az bunun demli olsun diye köpek gibi azarlar kayın babam olacak adam.ben napacagima şaşırdım eserekli gibiler inanın bisi yapmış olsam canım yanmicak. Ama anliyom ki büyük ihtimalle eşim kazandığını onlara versin yedirsin istiyolar. Biz asgari ucretlee tek maaşla geçinelim diye ugrasiyoz bizden para bekliyorlar.siz olsanız naparsınız böyle insanlara.. gider misiniz evlerine .en son ki hareketlerinden sonra ben uzun bi süre yuzlerine bakmayı dsnmuyom çünkü ben-i küçümser gibi yaklaştılar en son azarlar gibi konuştu babası.benim büyüğüm olablrler ama ben kimsenin hizmetçisi değilim böyle dsnyorum.