0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından

Kızlar benim eşimin abisi benle konuşmuyor eşiyle aram bozuk olduğu için bundan 2 ay önce falan eşimin abisi kaynanamin telefonunu aradı kimse evde olmadığı için telefonu ben açtım ve sesimi duyar duymaz kapattı. Telefonu üstüme  bende eşim eve gelince senin abinle bir sorunum yok o neden böyle yapıyor falan dedim birde şöyle bir durum var hamileyim hep onlar yüzünden strese giriyorum ve sürekli başım ağrıyor sanci oluyorum çünkü eşimin abisi ayrı ama çocukları da hep benim evimde ve bir o kadarda yaramaz sürekli burda kalıyor sabah uykudan beni uyandırıyor tamam gelsin ama benim de hakkım var dinlenmeye mecbur değilim ki çocuğun derdini çekmeye yani şöyle sizden şunu istiyorum eşimin abisi buraya karısı için gelmiyor ama ben ne desem ne kadar izin vermesem de eşim onların evine gidiyor sizce ne yapmaliyim

6 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Eşinize gönderme restini cek
-Reklam-
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Konunuzun içeriğini yansıtacak bir başlık seçiniz. Başlığınızı degistirirmisiniz ?
0 oy
tarafından
Onlar kardeş araya giremezsin.

Adam karısı  senle konuşmuyor  diye ve belliki karsiini tutuyor .

Şu  durumda yapılacak  bisey yok araya girersen eşinle aran bozulr.

O bir birey  yapma etme deyip ona engel olamazsın 
(37 puan) tarafından
Ama o karisi için benle konuşmuyor bana çok şey çektirdiler zoruma gidiyor
tarafından
Seni anlayışla karşılıyorum  . Belliki sen hakli olsanda kadın kendini hakli anlatmış eşine  
.senle konuşması lazım ama eğer konuşursa karısı sorun çıkaracaksa huzuru bozulmasın diye konusmıyordur
(37 puan) tarafından
Işte bende şunu soruyorum eşimle nasıl konuşmalıyım ki gitmesin
tarafından
Dedim ya engel olamazsin:)
 Yanı yanlış anlayabilir sana tavır alabilir seninle arası bozulabilir kavga edebilir , yâda  sana tamam der ama senden habersiz  görüşmeye devam eder,
Seninde eltininde iki kardeşin gorumesine engel  olmanız yanlış
(37 puan) tarafından
Güzel kardeşim ben karışmıyorum sadece onun karisi izin vermiyor benim de zoruma gidiyor o karısının arkasında duruyor benimki niye öyle davranio
0 oy
(188 puan) tarafından
Benimle görüşmek istemeyen insanların evine bende eşimi göndermem bence kendini hiç strese sokma değersiz insanlar için hamilesin senin önceliğin bebeğini düşünmek olsun 
(37 puan) tarafından
Elimde değilki üzülmemek
(37 puan) tarafından
Sence ne yapmalıyım gitmesin oraya nasil konusim onunla
(188 puan) tarafından
Neden üzülüyorsun çokmu önemli sen eşinle iyi olduktan sonra kafana başka insanları takma
(37 puan) tarafından
Ama adamın oğlu sürekli evimde beni rahatsız ediyor adamın karısı ayrı çektirdi bana abisi bnle konuşmuyor zoruma gidiyor
(188 puan) tarafından
Eşini karşına al konuş abinle iletişimini tamamen kesmeni istemem dışarıda görüşebilirsin ama evine gitmeni istemiyorum abin nasıl karısının arkasındaysa sende benim arkamda dur senden bunu rica ediyorum de yani tatlı dille konuş
(188 puan) tarafından
Hem seninle görüşmeyip hemde çocuğunu senin evinemi gönderiyor bu durumuda konuş eşinle hamileyim dinlenemiyorum benimle görüşmeyip evime göndermeleride doğru değil lütfen bu konudada anlayış sağla ve konuş abinle göndermesin de
0 oy
tarafından
Adam karısını tutabilir sorun senin kocan da seni nie tutmuyoda hala o eve gidiyo dışarda görüşebilirler 
(37 puan) tarafından
Çünkü abisi sürekli evde onun için burası köy hayatı onun için benim çok zoruma gidiyor gerçekten
0 oy
tarafından
Anne baba kus çocuklar niye geliyo anlamadım
tarafından
Sen kaynanin evindemisin
(37 puan) tarafından
Hayır onunla evimiz yakın sadece
tarafından
Anne getirme de olsun bitsin
(37 puan) tarafından
Ama o da bana kizar
tarafından