Bence eşin abini de arasın yada mesaj atın olanları anlatın bize anlattoğın gibi baştan sona inkar ettiğini de söyleyin benim bir suçum yok pnlar çağırdı suçlu ben oldum deyin bilsinler senin hiç suçun yok madem abin arafı sana laf saydı sende herşwyi anlat bilsinler sana iftira atıp aranı bozmasın o enişten. Kocanın enişteni arayı şaf saydığını eniştenin de zora gelince inkar ettiğini de söyle ki kocanın arkanda olduğunu bilsinler kocanın sana inanıp güvendiğini bilsinler ailen.
Muhtemelen kardeşin sen gel istedi eşi istemedi senin içinde kavga ettiler.
Boşanacağım dedi, kardeşin .
Adamda bakın bacısı için yuvamızı yıkıyor dedi .
Bu yorumu yazana da katılıyorum kardeşinin bir sucunun olduğunu düşünmüyorum o kocası arayı bozmuş e abinler de eniştwnden boşanma lafını duyunca küplere binmiş ona inanıp sana laf saymışlar kardeşini kabul ettilerse seni de atmazlar merak etme ama herşeyi anlat. Ha birde şu var sen doğruları anlattığın halde kardeşin senin yanında değil de kocasının yanında durursa onun söylediklerini attığı iftiraları doğrularsa işte o zaman hainlik yapmış olur abinler kime inanacağını şaşırır işte o zaman olan sana olur. Abini ve anneni ara anlat abin açmazsa mesaj at anlat