0 oy
1,742 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
8 bacıyız evleneli dördüncü ayımdı bebegim kalbi atmadı kürtaj oldum tam ramazan ilk günü sonra Bayram geldi eşim sırayla ablalarımı aradı kendi tlfnda bayramlaştık sıra üçüncü Büyük ablama geldi eşimde watsap profil gözükmüyor bana dedi niye acaba bir kusur mu ettim bende şimdi sorarım dedim bayramlaştım gülme arası şakayla eşime veriyom dedim işim var dedi bayramlaşmadı ben tuhaf oldum eşim alındı Sonra benimle konuşmayı uzattı bende abla eşimde gözükmüyor profil in dedim Ablam bana bagırdı eşim yanımda zaten bebekten dolayı hassasım bana dedi sen kimsin bana hesap soruyn eşin kim ki rehberimde yer alacak ben aglama ya başladım abla yanlış anladın dedim tlfnu suratıma kapattı bir yıl oldu araya çok insan koydum annem ablalarım ama beni istemiyor başıma çok şey geldi aramadı kaynanam bizi evden kovdu aramadı aç kaldım eşim İŞ kazası gecirdi 3 bucuk ay işsiz kaldı aramadı dogımums az kaldı inşallah ablam arar eşim Dogumda seni aramazsa sileceksin diyor onu Ama abla işte özlüyorum Antalya ya gittim baba evine umudum belki yanıma gelir evine çagırır dedim yapmadı kızlar demiş Abla ölümlü dünya konuş artık onlara kızmış bir daha adını bile duymak istemiyorum geçen kardeşlerim gurup kurmuşlar beni almamışlar sırf o ablam onlara kızmasın diye kalbim burkuldu derinden ve bütün ablalarım durduk yere eşimin numara sını tlfnda sildiler Kalbim acıyor kızlar bir soru bana ablamı kaybettirdi Herkese demiş bana hesap sormuş Allah şahidim sormadım Ablam benden nefret ediyor ama ben onu özlüyorum 

33 Cevaplar

+5 oy
(4,700 puan) tarafından
Ben olsam öyle ablanın peşine dahi düşmem ablanın bahane arayasi varmış 
-Reklam-
+1 oy
(568 puan) tarafından
Sebebi neymiş de seni böyle kırıyor. Eşinle göruşmezse görüşmek istemiyorum desin de. Senin kanın canın ablan biraz kafadan kırık galiba
0 oy
(350 puan) tarafından
Ne kadar saçmaaaaa şeye dargınlık bu ablaninki canım çok yazık. Bırak üzme kendini takma kafana 
(75 puan) tarafından
Elimde değil kardeşlerim onun hatrı için eşimle konuşmuyor ben hep arıyorum onları beni dışlıyor lar
(350 puan) tarafından
Kardeşlerinin yaptığıda ayıp kusura bakma canım tamam kardeştir candır kandır ama bu devirde böyle kuzum ah ahh en çokta anayı babayı kardaşı düşman görüyorlar. Sen simdi onların içinde en büyügusun ve onlar şımarık bir küçük çocuklar gibi boşver kocanla aranı bozmaya değmez
0 oy
(128 puan) tarafından
Boşver sen abla gibi konusuyon o küçük şımarık kardeş  gibi diğer  kardeslerini var say nir soru bir laf bu kadarda uzatilmaz vicdansizmi bu insan  kusura  bakma ama doğumu beklemeden sil 
0 oy
tarafından
Ne kadar gaddar yüreği varmış ortada bişey yokki küsecek şaşırdım valla canım

Öbür kardeşlerinin yaptığıda hoş değil bence madem seni eklememişler onuda eklemeselerdi 
0 oy
tarafından
Bu ne kinmiş! Kardeşlerin niye onu tutuyor anlamadım madem seni alsınlar gruba onu almasınlar. Esin bı kusur etti desen anlayacağım da ama anladığım kadarıyla bı saygisizliginiznda olmamış. Kardeşten öte varmı bu çağda insan insanı üzdüğüne değmez gunlerdeyiz genç yaşlı kimin ne zaman öleceği belli değil. Hata ediyor ablan bide onca şey gelmiş başına. 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Ablan senden nefret etmiyor seni sevmiyor  kimse hicten sebeble kardeşi silmez  yada annatmadigin başka sebeplerden dolayı  küsmüş  
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Eşin den bir hata mı gördü acaba durup dururken niye yaorisn ki
(75 puan) tarafından
Daha dört aylık evliydım eşim hepsini sever sayardı Allah var saygıda kusur etmedi
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Ablanın egosunu tatmin edememişsin diye sinirlenmiş abla olabilir önemli olan örnek olması. Seni sevmeyeni sende sevme elinden geleni yapmışsın boşver artık kendi yoluna sevdiklerinle devam et 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim eşimin de ablamalrda numarası yok inan oysa kaç yaş küçüğüz onlardan belki eşi bişey dedi hos karşılamadı yani ablamı asla eşim aramaz oda onu aramaz bayram olsun seyran olsun gelenek görenek meselesi de olabilir ama dediğim gibi belki eşi kızmıştır onada
0 oy
(7,662 puan) tarafından
Ben olsam.ablandan önce onu silerdim o ne saçmalık yarası varmış gocunmus diğerleri de koyun sürüsü herhalde hakli haksız bilmeden yaptıklarına bak . Şimdiye kadar silmedigin hata canı cehenneme diycem de senin ablan bir şey diyemiyorum
0 oy
(7,760 puan) tarafından
Ay bi de üzülüyor musun hiç takmam Valla çünkü haklı olan sensin o düşünsün kardeşim beni affeder mi diye
0 oy
tarafından
Bu ne saçma bir konu ya bahane aramış resmen bırak hiç oralı olma sen üstüne vardıkça kıymete biniyor
0 oy
(937 puan) tarafından
Bı sebebi olmalı 
(75 puan) tarafından
Allah şahidim olay bu ve beni sildi
(937 puan) tarafından
Anlattığına göre öncesinden silmiş gibi zaten geçmişte aranızda bişey mi geçti ki
(75 puan) tarafından
Benden yaşça büyük asla saygısızlık etmedim aklım erdiginde evli idi zaten sürekli evine gider iş yapardım evlenesiye böyle idik
0 oy
(5,586 puan) tarafından
Sen daha buna ablamı diyorsun
0 oy
tarafından
Kız sekiz bacı nadir bulunur görümcelerim den biri çıkmazsın inşAllah 
(75 puan) tarafından
Tek abim var
tarafından
He iyi o zaman
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Seni boyle kırmasinin nedeni nedir canm yani eşinle ne ilgisi var, eşin fark etmeden ablana bir ayıbi mi oldu yada bir saygısızlığı vs ? 

Bide anlamadığım şey bırak o konuşmuyorsa sen de konusma abla diye Tepene mi çıkacaklar sanada yazık değil mi benim başıma böyle olaylar gelse ablam arayıp sormasa, asıl ben her yerden engellerim ve bidaha konuşmam sen yine iyi sabırlısin canm ama bu kadarı fazla diğer ablalarin neden silmisler nosunu çok anlamsız ergenler gibi tavırlar yapmışlar çocukça şeyler bunlar küçük çocuk yapmaz seni kıskanıyorlar belki de evliliğini çekemiyorlar başka bişey gelmiyor aklıma
0 oy
tarafından
Yahu sorsan ne olacak bunun için kardeş gözden çıkarılır mi ya. Ablanın tavrı hiç doğru değil, diğer ablalarinin da aynı şekilde. Taraf tutmuş gibi olmuşlar bu şekilde. Sen de ablam benle görüşmek istemiyor diye sıkma canını, o kadar şeyde aramayan abla mi olur ya. İnsan kanlı bıçaklı olsa kardeşinin başına bişey gelse ilk o koşar. Şuan yoldaki yabancıdan bir farkı var mı yaptıklarının. Gerçi yabancı bile birinin sıkıntısına bu kadar duyarsız kalmaz ya 
0 oy
(365 puan) tarafından
Zamanında nasıl bi dialog geçmiş ne yaşandı bilmiyoruz her insanın fıtratı kişiliği karakteri değişiktir o an hangi psikolojide aranızda bu tartışma geçti ve onda ne bıraktığın önemli bilmediğimiz için sana yorum yapmak bize düşmüyor hakikatı Allah bilir ama bu kadar basit nedenden aranızın bozulması silmesi çok yanlış bu öfke kin nedendir bu sormak lazım bunın için silinmez kardeşim bunu bil kardeşsiniz aynı kan beraber büyüdünüz bu kadar başına birşeyler gelmiş sence. Normalmidir değil sen sordun araya insanlar koydun eğer ki sana aynıysa tek diyeceğin şey Allah onu Hidayet etsin kalbini yumuşatsın bunu kabullen zamana yay sende sorma etme yokmuş gibi bir süre davran dert etme kendine Allah herşeyi görür bilir ve kimsenin hakkı kalmaz karıncanın bile hesabı insandan sorulur sabır gerekiyor biraz sabret tek tavsiyem dert etme kendine .. ve ona çoook dua et hayırlı geceler inşallah rabbim hepimizi korusun. 
(75 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hesap sormak değil ki normal birşey benim eşimde olsa sorar yanı bir şey mi yaptımda sildi.Eğer sebep bu ise bahane aramış küsmek için ve bu kadar uzattığına göre sana değer vermiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 150 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,678 göst.
5 Aralık 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.