Kızlar benim halamın oğlu ingilterede yaşıyor. Kendisi bilgisayar yazılım mühendisi zaten orada çalışıyor. Eşi ve çocukları da orada. O bununla ilgili bilgi verdi sjzinle de paylaşmak istedim.
[10/1 09:37] Mesut Abim: tum herkes birlik olmasi lazim. Bu son degisikliklerde istenilen izin bircok bilgiyi kapsiyor. KAmerana baglanmak dahil.
[10/1 09:42] Mesut Abim: cin gibi olmak lazim. adamlarin hep kendi alternatif uygulamalri var. WhatsApp,facebook,twitter yasak
[10/1 09:43] Mesut Abim: Avrupa birligindeki ulkelerdeki kullanicilar kabul etmesede kullana bilecekmis oyle diyorlar. onlara dayatma yok. Tesla nin sahibi Elon mask bile twit atti. kullanmayin. Signal kullaniin onun yerine diye [10/1 10:01] Mesut Abim: Dedi diye bir uygulama var bir de [10/1 10:09] Mesut Abim: Bilgi Teknolojileri tarafından Türk yazilimcilarin yaptığı WhatsApp alternatifi
Ben de dedi indirdim. Hatta aile grubumuzu falan orda kurduk. Gayet kullanışlü. Telegram rus yapımı ve içeriği hep ingilizce. Tercih size kalmış tabiki.