0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde (2,460 puan) tarafından

Kızlar benim halamın oğlu ingilterede yaşıyor. Kendisi bilgisayar yazılım mühendisi zaten orada çalışıyor. Eşi ve çocukları da orada. O bununla ilgili bilgi verdi sjzinle de paylaşmak istedim.

[10/1 09:37] Mesut Abim: tum herkes birlik olmasi lazim. Bu son degisikliklerde istenilen izin bircok bilgiyi kapsiyor. KAmerana baglanmak dahil. 

[10/1 09:42] Mesut Abim: cin gibi olmak lazim. adamlarin hep kendi alternatif uygulamalri var. WhatsApp,facebook,twitter yasak 

[10/1 09:43] Mesut Abim: Avrupa birligindeki ulkelerdeki kullanicilar kabul etmesede kullana bilecekmis oyle diyorlar. onlara dayatma yok. Tesla nin sahibi Elon mask bile twit atti. kullanmayin. Signal kullaniin onun yerine diye [10/1 10:01] Mesut Abim: Dedi diye bir uygulama var bir de [10/1 10:09] Mesut Abim: Bilgi Teknolojileri tarafından Türk yazilimcilarin yaptığı WhatsApp alternatifi

Ben de dedi indirdim. Hatta aile grubumuzu falan orda kurduk. Gayet kullanışlü. Telegram rus yapımı ve içeriği hep ingilizce. Tercih size kalmış tabiki. :angel:

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Esimde bilgisayar programcısı oda okumuş burda kendimi yırttım kullanılması iyi deil diyo die ama laf duydum anca 
(2,460 puan) tarafından
Canım biz bilgimizi paylaşalım da yapmak onlara kalmış. Sen üzerine düşen görevi yapmışsın ki zaten her kafadan ayrı ses çıkıyor. Kulaktan dolma bilgilerle gelmemek için özellikle bekledim kaç gündür hiçbie gönderiye yorum yapmadım. Takma öyle insanları boşver ☺❤
tarafından
Aman kim naparsa yapsın banane yüklesinler yazssinlar falan işte:)
-Reklam-
0 oy
(29,563 puan) tarafından

Hmm tisikkirler

(2,460 puan) tarafından
Ricalar :)
0 oy
tarafından

image

Turk dili var telgramda ben 6.7sendir kullanıyorum WhatsApptan cok iyidir

(2,460 puan) tarafından
Yaa. O zaman iyice bi bakayım ama biz dediye alıştık bile sağolasın :)
(14,821 puan) tarafından
Telegram için de iyi değil diyorlar
(894 puan) tarafından
Twlegram da numarana başkaları tarafından rahatça ulaşım sağlanabiliyor diye duydum ya da abuk sabuk insanlar bir şekilde seninle iletişime geçebiliyormuş bu tarz olumsuzluklar yaşadın mı nedir ne değildir anlatabilir misin canım 6 7 yıldır kullanıyorsun
tarafından
Telegram iyi istemedin kişilere kapata bilirsin ama kaleci adini koymadın surece kimse seni bulamaz dur yukarıda resmini atim ben dedim gibi 6.7senedir kullanıyorum hic boyle şeyler başıma gelmedi
tarafından
Bak cnm resim ekledim yukarıda valla benim icin telgram wp den rahat ve whatsaptan hızlı çalışır
(2,460 puan) tarafından
Canım o seçenek sana kalmış. Yakındaki kişileri aktif etmediğin sürece ne sen tanımadığın insanlara erişebilirsin, ne de tanımadığın insanlar sana erişebilir
(894 puan) tarafından
Tamamdır kızçeler sağolun :)
0 oy
(970 puan) tarafından
Dedi mi ilk defa duydum bı bakwyjm 
(2,460 puan) tarafından
Bakabilirsin canım
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Ama tüm uygulamalar erişim izni istioki mesela instagram herkes kullanio nerdeyse oda izin istio kabul edioruz 
(2,460 puan) tarafından
O çok farklı canım. Burda whatsapp ekstra gizlilik bilgilerini kullanmama izin ver diyor. Yani mesela senin video çekmen için mikrofona izin vermen ya da resim atabilmek için kameraya izin vermenden çok daha fazla bilgiye sahip olmak istiyor. Benim de bilgim yoktu. Kaç gündür burada da bakıyorum hiçbirine yorum yapmadım açıkcası ama bu ab ülkelerine serbest bize serbest olmaması benim garibime gitti açıkcası
(1,804 puan) tarafından
O zaman ayri tabi kesin bisey bilmio ki kimse 8 subatta yeni sozlesmesini yayinlayacakmis heralde kullanmayiz napalim alternatif cok
(2,460 puan) tarafından
Mesela whatsapp şimdiye kadar bütün verilerimuze ulaşabiliyodu ama kullanamıyodu. Biz kabul edersek onları kullanma yetkisi de vermiş olucaz. Bankalarda sesli işlem yapıyoruz misal. Ses kayıtlarımızdan sesimizi kopyalamaları çok yüksek ihtimal. Yani millet diyoki benim kocamla mesajlaşmalarımı napsın? Ama olay onunla bitmiyor malesef
(9,812 puan) tarafından
Zeynep en mantıklı yorum cıdden ya benımı takıp edecek ne varkı dıyolar ama oyle degıl cıdden
(2,460 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Herşeyi düşünmek lazım yarın ah etmemek için
0 oy
(188 puan) tarafından
Signal uygulaması nasıl ?
(2,460 puan) tarafından
Hicbir bilgim yok canim onu indirmedim
tarafından
Elon musk onu önermiş. Wp kullanmayın signal indirin demiş
(9,812 puan) tarafından
Elon musk kım allesen onunda vardır bır derdı
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için
(2,460 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(162 puan) tarafından
Signal uygulamasını indirmenizi önermem zamanında soruşturma konusu olmuştu araştırmanızı tavsiye ederim 
(2,460 puan) tarafından
Ben yüklemedim canım sağolasın
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Teşekkürler canim
(2,460 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Android de dedi yi bulamıyorummmmm
(2,460 puan) tarafından
Benimki de android kız çıkıyor google playde dedi yazdığın zaman
(14,153 puan) tarafından
Bulamadım vlla
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Benim anlamadim su her uygulama izlenip dinleniyor hatlarimiz da dinleniyor ona kaldıysa neden simdi herkes siliyor normalde yazılı degildi bu zaten var olan biseydi simdi yazılı hale geldi
tarafından
Sürü psikolojisi diye bişey var biri bişey dedi kaç kişi ona takildi kaldı ya ne vatsapmis annah
(1,938 puan) tarafından
Haah valla aynen öyle zaten surekli guncelleme yapıyorduk anlamadim ben virus unutuldu resmen gündem degisti
(2,460 puan) tarafından
verilerin depolanmasına izin veriyorduk ama whatsapp artık bu verilerin kullanılmasına izin istiypr. Yani daha önceki izinlerle bu bir değil
tarafından
Vatsap şart değil ben zaten çok kullanmıyorum annem.arada çocuğu görmek.icin görüntülü arar onuda başka.bi uygulamadan görür çok nadir de fotoğraf atardım onuda başka bı uygulamadaj atarız olur biter vatsap falan boş işler amaan kaldiriveririm olur biter
(2,460 puan) tarafından
Öyle tabiki canım
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Telegram bence signal den daha kullanışlı hem Türkçe dili de var. Rehberim de birçok kişi onu kullanıyor 
(2,460 puan) tarafından
Telegram da yüklerim dedi de canım. Çevremdekilerin kullanım yoğunluğuna göre birini seçicem ilerleyen zamanda ama signal indirmedim
0 oy
(5,289 puan) tarafından
Dedi indirdim canim yaa problemli biraz donma falan oluyor kendiliginden atoyor beni telegram daha iyi gibime geldi
(2,460 puan) tarafından
Biraz öyle maalesef
0 oy
(52,332 puan) tarafından
kullanmayiz olur biter cokta onemli değil düne kadar yoktu
(2,460 puan) tarafından
Doğru :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 266 göst.
16 Nisan 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 111 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sepet sepet yumurta (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 437 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,168 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 211 göst.

413,835 soru

12,456,578 cevap

46,501 kullanıcı

Kategoriler

...