0 oy
268 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (597 puan) tarafından
Kizlar beni bilen bilir sukur dogurdum 3 hafta oldu. 

Esim yine turkiyede (malesef) her neyse bu sefwr dertlerimle skmak istemiyorum kimseyj. Bi teyze bebek gormeye gelmek istio. pek gonlum yok hic birseye yetisemiom bebegim cok aglio, esimde yokki yardim etsin arti birde pandemi durumu. Kadini kabul etmedim sonra neyse darilir gibi olmus duyduguma gore. Annemde kizim kocan yokken gelsin benimlw beraber dedi. Kocan varken zaten benimle gorusmeni istemio gelemez dedi. Neyse  iyi anne soyle musaitse pazartesi, sali felan gelsin dedim. Ama bana ennnn pratiginden tarifler, fikirlee lazim kizlar. 5cayina gelirler kesin

5 Cevaplar

0 oy
(28,783 puan) tarafından

Sende deseydin ya kuserse küssun bebeğimin sağlığından önemli değil

-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kek yap bir de varsa yufka böreği sarmana gerek yok diz üst üste sosla pişir. Yanına da anan gelirken tatlı alsın mutlaka Türk tatlısı vardır bir yerlerde veya bir zahmet kendi yapsın getirsin. Pandemide ısrarı güvenmeyi de anlamıyorum valla. Üç haftalık lohusaya da illa gidicem diye tutturmak deli edici. 
0 oy
tarafından

Son pişmanlık fayda etmez ben Covid-19 oldum ağrısı sızısı nasıl bilemezsin yaşamadan yanlış yapmışsın ilaç da alamazsın covid olunca falan bende 3 aya yakın oldu koku tat alma duyusu yok bende 

0 oy
(20 puan) tarafından
Makarna salatasi yogurtlu garniturlu en kolay o sigara boregi yada milföy patates salatasi börek olabilir cerez falan cikarirsin biskuvi falan daha aklima gelmiyo
0 oy
(205 puan) tarafından
Pandemi var bebegin kucuk illa hediye falan birakacaksa annene biraksin.. ama illa gelecekse en kolayi mozaik pasta dolabinda her ihtimale karsi dursun.. tuzluda milfoy yada sarma borek yap 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 259 göst.
10 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 361 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 528 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.

403,950 soru

12,100,971 cevap

36,415 kullanıcı

...