0 oy
289 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (597 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar beni bilen bilir sukur dogurdum 3 hafta oldu. 

Esim yine turkiyede (malesef) her neyse bu sefwr dertlerimle skmak istemiyorum kimseyj. Bi teyze bebek gormeye gelmek istio. pek gonlum yok hic birseye yetisemiom bebegim cok aglio, esimde yokki yardim etsin arti birde pandemi durumu. Kadini kabul etmedim sonra neyse darilir gibi olmus duyduguma gore. Annemde kizim kocan yokken gelsin benimlw beraber dedi. Kocan varken zaten benimle gorusmeni istemio gelemez dedi. Neyse  iyi anne soyle musaitse pazartesi, sali felan gelsin dedim. Ama bana ennnn pratiginden tarifler, fikirlee lazim kizlar. 5cayina gelirler kesin
notu ile kapatıldı: Soru tekrari

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla millet 2 dariliyor diye yelkenleri suya indiriyoruz hemen. Bizim darilmamiz lazım onlar dariliyor. Millet misafir geliyorum demeye utanması lazım hem teklif ediyorlar hem reddedince dariliyorlar bu vaziyetteyiz. Ne güzel reddetmişsin pandemi baya azalınca çağırsaydin oda anlardi zaten.
-Reklam-
0 oy
(943 puan) tarafından
Ne güzel seninki 3 hafta olmuş görmeye geliyolar ben sezeryandan yeni çıktım hastaneden eve geldik 12 de eve geldim 2 de misafirler geldi. Kaynanamı aramışlar o da gelin demiş düşün daha yeni hastaneden çıkmışım 10 kişi geldi annemde susun sessiz olun hasta var evde demiş diye kusmusler kalkmışlar hemen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
10 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,422 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 543 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 777 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (8,477 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,651 soru

24,403,684 cevap

350,337 kullanıcı

...