0 oy
647 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Acımızı asla bırakmıyorlar yaşayalım.. görümcem geldi dedi ki bana şu şu kişi demiş İşte Abimle Aranızı ben bozuyormuşum, Sümeyra kocasıyla senin yüzünden kavga ediyorlarmış demişler eşimin sülalesi. Dedim ki sen buna inandın mı peki dedim, ben görümce vs için kocamla sürekli kavga etmem, etsemde seninle ilgili değil dedim, hemde kavga etsek nerden biliyorlarmış benim evimin içini. Boş boş konuşuyorlar. Bide eşimin eski nişanlısı cabası oda gelip gidiyor cenazeye. Bu yüzden eşimle kavga edecem valla. Neden herkes benimle ilgili yalan yanlış laf çıkarıyor diye. Delirdim ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim arkamdan neler denilmiş umrumda mı valla deil aman konuşsun dursunlar ** ürür kervan yürür boşver 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O onu demiş bu bunu demiş o geri bunu demiş öbürünün kızı şöyle demiş sallllaaaa bacım al toton altına otur ağzı olan konuşuyor 
0 oy
(5,220 puan) tarafından
kız bende 3aylık gelindim düşük tehlikem varken kendi derdime düşmüşken neler dendi boşveeeer kocan arkandaysa hiçkimseyle muhattap dahi olma koy mesafe geç karşıya
0 oy
(689 puan) tarafından
Nisanlisina nexen gicik oldun naptiki
0 oy
(121,756 puan) tarafından
Ölümlü dünya bosver sümeyraa
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Bacım kedinin ulaşamadığı ciğere mundar derler bu kadar net boşver demek ki seni çekemiyorlar demektir.. 
0 oy
tarafından
Sen o sabah eşinin eski nişanlısı gelip yanına oturansın değil mi yaw bacım valla delirmezsin inşallah Allah yardımcın olsun inşallah şu taziyeyi sağ salim atlatırsın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 289 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 569 göst.
16 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
14 Ocak 2024 Aile kategorisinde Muge (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 485 göst.