0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Güzel anneler. Dogumdan çıktıktan sonra normal doğum olursa nasil bir pijama takimi tavsiye edersiniz. Önceliğim siyah beyaz olmasi renk olarak. Resim falan cekildigimde üstümde güzel durabilecek tavsiyeleriniz var mı? Yada sizin kendinize şimdiden hazırladığınız varsa paylasabilir misiniz? Cok kararsiz kaldım. Cinsiyetimiz erkek

7 Cevaplar

0 oy
(188 puan) tarafından
Bir tane krem pijama takımım var onu koymayı düşünüyorum yedek olarakta altı lacivert üstü pembe takımım var onu alıcam 
-Reklam-
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Mutlaka elbise olsun bir tane üç takım aldım sadece sen o yetti bana
0 oy
tarafından
lcw de mavi bi takim var önden düğmeli kısmet olursa ondan alicam  
tarafından
Doğum paketlerini bilmiyorum hiç konuşmadık bu gidisimde sekreterinden bilgi alicam. Benim gittigim dr özel klinik normal olursa klinikte yapicam sadece dr a para vericez . Ama sezeryanlik bi durum olursa acibademe gidicez hem hastaneye hem doktora para vericez . Rabbim yardimcimiz olsun valla hi

Senin ücret ne kadar mesela biliyor musun
tarafından
Bizde paket almadık daha dun gittigimde sormuştum

Sadece doğum 4 bin testler falan hariç
tarafından
oy oy valla doktoru bilmiyorum da acibadem yılbaşından önce sadece hastane kullanım ücreti için 6 bin istiyordu sen düşün zamda gelmiştir şimdi  valla Rabbim yardimcimiz olsun
tarafından
Oo 6 bin nedir ya insaff:///
tarafından
Klasik bodrum :(
0 oy
(912 puan) tarafından

image

bunu aldım ben resim çekilmek için ayrıca başka takım da koyacağım
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim nasil geldi kumaşı falan guzel mi
0 oy
tarafından
Önden düğmeli kesinlikle emzirirken rahat edersin
(67 puan) tarafından
Evet düğmeli düşünüyorum zaten tesekkur ederimm
0 oy
tarafından
Bende alicam çok kararsızım ya beyaz renk fotolarda güzel duruo ama oda kulanissiz
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Öncelikle önden düğmeli olmasına dikkat edin rahat emzirebilmek için. Yumuşak penye olsun ve dar değil rahat birşey olsun ki sıkmasın. Ben vişne çürüğü bir takım ve lacivert koymuştum rahat oldu. İkinciye tesettür pijama takımlarından aldım ondan koyacam. Üstü uzun oluyor kalçamı falan kapatması için rahat olur
(3,135 puan) tarafından
Kuzum annem istanbula gitmişti ordan almış. İnternetten almadım. Ama moda nisa sefa merveye falan baksan bulabilirsin
tarafından
Tamam kuzum sağol oralarda kafama uyan olmadı ya lwcden kadife bir takım buldum baya güzel ama martta doğum olacak kadife olur mu ki lohusalar çok üşür ya iyi olur dedim
(3,135 puan) tarafından
Benim de martın sonu veya nisanın başı gibi olacak. Kadife iyi olur aslında en azından üzerine hırka falan giymezsin. Bizim ev baya sıcak olduğu için penye tarzı bile yetiyor. O yüzden penye aldım
tarafından
Bizim evde sıcak ya görüntüsü hoşuma gitti:)))
(3,135 puan) tarafından
Rahat giyersin canım hoşuna gittiyse al bence :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
0 oy
18 cevap 596 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _Mimoza_ (2,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
28 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,443 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,416 soru

23,920,685 cevap

323,450 kullanıcı

...