0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Güzel anneler. Dogumdan çıktıktan sonra normal doğum olursa nasil bir pijama takimi tavsiye edersiniz. Önceliğim siyah beyaz olmasi renk olarak. Resim falan cekildigimde üstümde güzel durabilecek tavsiyeleriniz var mı? Yada sizin kendinize şimdiden hazırladığınız varsa paylasabilir misiniz? Cok kararsiz kaldım. Cinsiyetimiz erkek

7 Cevaplar

0 oy
(188 puan) tarafından
Bir tane krem pijama takımım var onu koymayı düşünüyorum yedek olarakta altı lacivert üstü pembe takımım var onu alıcam 
-Reklam-
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Mutlaka elbise olsun bir tane üç takım aldım sadece sen o yetti bana
0 oy
tarafından
lcw de mavi bi takim var önden düğmeli kısmet olursa ondan alicam  
tarafından
Iğrenç bir şey onu hiç alma kuzum ben oğlumda almıştim kumaşı güzel duruyodu ama kötü cikti
tarafından
hakikatten mi kiz dur bak linkini atıyorum

https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4615370/1036585
tarafından
Ha kuzum bu değilmiş bu biraz esnek duruyor benimkinin benzeri dur bakayım varsa link atarım onu almada bu kulanisliya benziyor
tarafından
Hamile koleksiyonunda güzelim bu . esnek oluyorlar ya genelde :)
Görüntüsü falanda hosuma gitti indirime girer mi diye bekliyom :D

1 tane elbise 1 tane bundan alsam yeter heralde demi
tarafından
Benim ki bunun mavi cicekliysiydi inan param boşa gitmişti kötüydü yani https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4083291/1023471

Bide eşofman takımı al hastaneden çıkınca giyecegin tamamdır  

Bende kızım hamileyim arada bakıyorum hep aynı fiyatlar hiç düşmüyor dusecege de benzemiyor:))) ben ne alsam bilmiyorum fotoğrafta güzel durucak bir pijama takımı istiyorum ya bulamadım ama
tarafından
Attığın fotoda güzel duruyor aslinda ama demek ki yakindan öyle değil :)
Benimkinin pembeside var beğendiysen bi bak canim
Fiyatlarin düşeceğini bende pek sanmiyorumda bi umut işte :(
tarafından
bakıcam canım güzele benziyor

Ya görüntüsü hoş da kaliteli çıkmadı düğme olan yerler yıkandıktan sonra açılıyor yani göğsün görünüyor diz izleri çıkıyor popo kısmı bollasiyor tuhaf bir şey oluyor ☺☺
tarafından
Amanin oneymiş öyle aman aman paramiz boşuna valla :)
tarafından
Sorma kız o yüzden alırken çok dikkat et bu zmnda paramız çöp olmasın herşey almış başını gidiyo zati:)
tarafından
Aynen canım ya sorma  :(
Bebek ürünleri bile ne kadar pahali helali hoş olsun yavrularımıza ama maşallah 30 tlden başlıyor min fiyatlar.  

Kendime bir eşofman takimi bi pijama 200 tl tutuyor lcw de :D
tarafından
30 nerde kız 50 den aşağı yok aha e bebekte bir iki parça şey aldım 280 ödedim lcwden kızıma bir kaç parça beğendim 350 tl daha beşik ve benim pijamalar kaldı eksikler bitmiyor herşey çok pahalı malesef:/ senin yine iyi kız bakalım ben napcam daha seçmedim bile
tarafından
ebebekten 1000 tl alışveriş yaptık kuzum sadece bebek için ama hala eksik bitmedi saymiyorum bile . Besigi civilimden aldim.
Kendime daha çöp bile almadim senin hesap :)
Subatda ebebek indirimi var diyorlar onu bekliyorum yeniden artık bakalim nasil olucak :)
tarafından
Öyle valla bitmiyor benim ikinci gebeligim oglumdan kalma çoğu şey var ama yinede eskileri oluyor

Bende beşiği e bebekten alicam kız kesin mi indirim kaçında olacak acaba beşiği o zmn alırım ☺
tarafından
Valla canim bende bilmiyorum ki bende burdakilerden duydum şubat indirimleri oluyormuş e-bebekte :)
tarafından
Bekleyim bakalım şuanlik kifayet ıvır zivirlari alayım en son beşik alayım kaldı 50 günüm anca yetisirim:)
tarafından
Ay hadi hayırlısı önce sen doğur sağ salim arkandan geliyoruz inşallah bizde sağ saliim :)
tarafından
Hahaha halay başı benim he:))) amin kuzum hepimiz inşallah

Senin ne kadar kaldı
tarafından
Mendil sende kuzum :)
77 var bizimde Rabbim'in izniyle
tarafından
Senin de az kalmış kız heyecan doruktatir şimdi:)))
tarafından
Ilk gebelik benim hem heyecanlıyım hem korkuyorum tecrübesizlikten . Ikinabilcek miyim , bakabilcek miyim , emzirebilcek miyim , anlayabilcek miyim onu kafamda deli sorular :)
tarafından
Ilklerde öyle olur kuzum içini ferah tut herşeye kendini hazırla:)) bende normal dusunuyorken sezeryan oldum yani belli olmuyor
tarafından
Sağ salim alalim kavuşalım canim inşallah yavrularımıza Rabbim'in izniyle inaniyorum ki Rabbim yardim eder bize herşeyde :)
Önümüzdeki pzt gidicem kontrole hayırlısıyla 1 ay olmuş olucak . Ne diyecek bakalim doktor teyzemiz :)
tarafından
Amin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun ❤

Hayırlı haberlerle gel özele mi gidiyon
tarafından
evet canım özele gidiyorum. 2 tüp bebek denememiz var bizim olmamıştı ara verdiğimiz dönemde Rabbim kendiliginden nasip eyledi çok şükür.  Doktorumuzu değiştirmek istemedik artık senelerden beri herşeyi en ince ayrintisina kadar bildiği için hakkımızda.

Sen nereye gidiyosun canim
tarafından
Ne güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Bende özele gidiyorum doktorum erkek ahmette de ona gitmiştim doğum parası baya yükselmiş ya:/
tarafından
Amin canim inşallah  . Sende sağ salim kavuş yavruna.

Ah ah o ücretler almış başını gitmiş valla hi sorma . Hele ki bide bu dönemde çok zor . Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
tarafından
Amin inşallah canım öyle valla çok artmış fiyatlar
tarafından
Doğum paketlerini bilmiyorum hiç konuşmadık bu gidisimde sekreterinden bilgi alicam. Benim gittigim dr özel klinik normal olursa klinikte yapicam sadece dr a para vericez . Ama sezeryanlik bi durum olursa acibademe gidicez hem hastaneye hem doktora para vericez . Rabbim yardimcimiz olsun valla hi

Senin ücret ne kadar mesela biliyor musun
tarafından
Bizde paket almadık daha dun gittigimde sormuştum

Sadece doğum 4 bin testler falan hariç
tarafından
oy oy valla doktoru bilmiyorum da acibadem yılbaşından önce sadece hastane kullanım ücreti için 6 bin istiyordu sen düşün zamda gelmiştir şimdi  valla Rabbim yardimcimiz olsun
tarafından
Oo 6 bin nedir ya insaff:///
tarafından
Klasik bodrum :(
0 oy
(912 puan) tarafından

image

bunu aldım ben resim çekilmek için ayrıca başka takım da koyacağım
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim nasil geldi kumaşı falan guzel mi
0 oy
tarafından
Önden düğmeli kesinlikle emzirirken rahat edersin
(67 puan) tarafından
Evet düğmeli düşünüyorum zaten tesekkur ederimm
0 oy
tarafından
Bende alicam çok kararsızım ya beyaz renk fotolarda güzel duruo ama oda kulanissiz
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Öncelikle önden düğmeli olmasına dikkat edin rahat emzirebilmek için. Yumuşak penye olsun ve dar değil rahat birşey olsun ki sıkmasın. Ben vişne çürüğü bir takım ve lacivert koymuştum rahat oldu. İkinciye tesettür pijama takımlarından aldım ondan koyacam. Üstü uzun oluyor kalçamı falan kapatması için rahat olur
(3,135 puan) tarafından
Kuzum annem istanbula gitmişti ordan almış. İnternetten almadım. Ama moda nisa sefa merveye falan baksan bulabilirsin
tarafından
Tamam kuzum sağol oralarda kafama uyan olmadı ya lwcden kadife bir takım buldum baya güzel ama martta doğum olacak kadife olur mu ki lohusalar çok üşür ya iyi olur dedim
(3,135 puan) tarafından
Benim de martın sonu veya nisanın başı gibi olacak. Kadife iyi olur aslında en azından üzerine hırka falan giymezsin. Bizim ev baya sıcak olduğu için penye tarzı bile yetiyor. O yüzden penye aldım
tarafından
Bizim evde sıcak ya görüntüsü hoşuma gitti:)))
(3,135 puan) tarafından
Rahat giyersin canım hoşuna gittiyse al bence :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
0 oy
18 cevap 596 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _Mimoza_ (2,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
28 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,457 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,204 soru

23,930,123 cevap

323,999 kullanıcı

...