Valla ben dogurdum 36+3te kontrole diye gittim dr bi alttan muayene edeyim biraz rengin solmuş dedi yooo iyiyim ben dedim iyiydim de 3 buçuk cm acilma varmis yalvar yakar eve gittim o halle araba sürdüm çünkü iyiydim 1 saat sonra geldim hastaneye 4 bucuk cm olmustu:) suni sanciyi verdi dr um aslinda vermezdide o gün yurt dışına 9 ucagi ile gidecekti ben yalvardim beni bırakma tak suni sanciyi diye 2 de takıldı 4 gibi siddetlendi ağrım plates topunu getirdiler 8 ciz dediler ben zipladim durdum:) doguracak olanlar diger odalardan geldi hastanede adim cilgina cikti onlara da moral verdim bakin kizlar annem 3 normal doğum yapmis kotu birsey olsa 2.'ye sezeryan olurdu dogurup geleceğiz odaya dedim yiğitliğe...surdurmeyecegim ya;) 6.10 da dr um kafasi gözüküyor dedi dogumhane 1.katta ben 3.katta dogumhaneye göremedim bile 2.katta kürtaj odasinda 6.25 te doğurdum;) bu 2 .bebegim ilkinde hic anlamadim 39+2de kontrole gittim sancilarim hafifti oglen 3 te gittim 5 te doğurdum. Yeter bu kadar 2 çocuk kafi;)))