0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar aslında bir çok kez sordum burda ama denilinen şeyleri denedim ama olmadı çocuğun uykusu bir türlü düzene girmedi uyku sıkıntımız şöyle 

Bazen gece 2 de uyur sabaha kadar 10 kere kalkar öğlen 12 de tam uyanır ama o saate kadar zaten çok kez kalkıyor gündüz uyumamak için direniyor

Bazen 12 de yatar sabaha kadar 8-9 kere kalkar 7 buçuk 8 gibide uyanir böyle zamanda da gündüz zorla 1 saat uyursa onuda genelde uyumaz zaten ve ayakta salliyorum şimdi kaçta yatıp kaçta kalkması lazım bide gündüz saat kaçta kax saat uyuması lazim

4 Cevaplar

0 oy
(28,953 puan) tarafından

Burada diyilen şeylere bakıp bebeğini yönlendirirsen zorlanirsin.

Her bebek farklıdir seni onu takip edip uykusunu düzene koyman gerekli

tarafından
Valla dogudgundan beri sıkıntı var zaten bı turly koyamadim ki haklısın bende bebeğimin kendisine göre ayarliyim diyorum ama hergun çok farklı şeyler yapıyor tutturamiyorum
(28,953 puan) tarafından
Düzelir endişe etme kızım 1 Yaşında halen duzelmedi 8 ayında düzene girdi tam dış dönemi başladı bozuldu
tarafından
Diş 5.ayindan beri çıkarıyor 3 tane üstten 1 tane alttan geliyor şu anda
(28,953 puan) tarafından
Oda etki eder
-Reklam-
0 oy
(790 puan) tarafından
Vall canm cok şey denedim olmadi akisina biraktim büyünce duzelir illaki katlanmak sabir lazim
tarafından
Gerçekten düzelmiyor
0 oy
tarafından
Canim hemen hemen ayni qy da bebeklerinin ama  kim ne derse desin kendi bebeğine uygulamış faydasını görmüştür her birey farklı her bebek farklı benimde asla uyumaz dun 1 de uyudu bugün sadece 2 defa uyudu o da 20 dakka bile değil  o yuzden kendi bebegini sen eğit  mesela yemek ver ihtiyaçlarını  gider uyuyana kadar uğraş  sonra ertesi gün aynı şeyi yap bu zamanla alışkanlık  olur 
tarafından
Geçen öyle yaptım 3 gün üst üste tam 12 de uyuttum rahat uyudu ama 4.gun beni inletti 2de zorla uyudu
tarafından
Anca kuzu bak biz koca insanlarız bizim de bi sefer düzenimiz bozulsa 4 güne 5 güne  anca düzenliyoruz o henuz bebek
tarafından
Doğru haklısın bı düzen oturtmaya çalışacam inşallah çare arıyorum
0 oy
(25,217 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum 8 aylık bizim düzen şöyle. Sabah 8 buçuk 9 gibi kalkar 2 saat sonra bir uyku yapar. Sonra 2-2 bucuk saat sonra ikinci uyku. Sonra yine 2 yada 2 bucuk saat sonra 3. Uyku yapar. Günde 3 kere 1 er saat uyur. Akşam 8 bucuk 9 da gece uykusuna yatar. Gece emmek için kalkar. Bir haftaya kadar dişinden dolayı çok sık kalkardı emmek için şimdi düzeldi. Sizin gece yatış ve sabah uyanış saatleri yanlış olmuş canım onu bş ayarlamanız lazım baya düzensizlik var. Gündüz mutlaka 3 uyku yapsın bu ayda önerilen 3 uyku. Gündüz ne kadar düzenli ve kaliteli uyursa gece de öyle oluyor. Benimki mesela gündüz mutlaka 3 kere uyur. Eğer 2 kere uyusun 1 uykusunu atlamış olalım gece uykuya zor geçer 
(25,217 puan) tarafından
Uykusunu almadan kaldırırsan huzursuz olur canım erken kaldırmak yerine erken yatır bence
(1,702 puan) tarafından
Bizim de düzen sizin gibiydi sihirli eller. Yalnız 3 gündür bozuldu. Kızım 8 aylık alttan2 dişi çıktı ama. Şu an çıkan diş görünmüyor. Neden bozulmuş olabilir düzeni.?  çıkan 2 diş uzadıkça mı sıkıntı yaratıyor acaba
(25,217 puan) tarafından
Üst dişlerin sıkıntısı başlamıştır. Bizimki de altları çıkarınca üstler kabardı iyice cıkmam üzere hala iyice kabardı onun sıkıntısını yaşadık nerdeyse 15 gün benimki de huzursuzdu yeni düzeldi heralde rahatladı dişleri artık
(1,702 puan) tarafından
Pek her hangi bir krem kullandınız mı dişlere
(25,217 puan) tarafından
Dentinox sürdük arada ama işe yaramıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 203 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu
0 oy