Ben eşimle lise de tanıştm. Arkadaş değildim ama arkadaşı ile sevgiliydim. Ama gözüm onda değildi. Sadece komik biri gelirdi bana eşim. Meğer uzaktan beni sevdi 9 ay boyunca. Haberim yok. Nyse biz ayrıldık arkadaşıyla. Tabi üzüldüm face vardı ya o zamanlar . Eşime yazdım ki Ahmet bnden ayrıldı niye acaba naptm falan dedim. O da senin gibi kızı kacirdi boşver sen daha iyilerine layıksın flssn dedi.
Tabi ben ağladım o dinledi. Her neyse zaman geçti baya. Gel gör ki bn eşime aşık oldum. Ama kalbim cikick vallahi billahi. Senden hoşlanıyorm bana çok iyi geldin falan dedim. Baktım onda ayı mesajı atmış bana. Sonra sevgili olduk. 2012 de. Liseyi beraber okuduk. Üniversteyi de beraber okuduk. Hatta son sene eşim bni kaçırdı evli gittik geldik okula 1 buçuk yıllık evliyim. 33+6 haftalık hamileyim. Eşimi çok seviyorum. Zaten kustuk bu ara. Kavga ettik annemdeyim ama.aradi bni gelip alcm seni özledim dedi.
Onu çok seviyorum. Kavga da etsem bu adam bana iyi geliyor valla yıllardır kedi köpek gibi yeriz birbirimizi ama ayrı duramayiz. Aramizdaki sevgi başka bı şey gibi ne blym. Onun bana verdiği sevgi çok başka geliyor bana. Bnde ona çok başka bakıyorum. Belki de bu yüzden ayrilmadik.