0 oy
965 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar Bu saat olmuş duvara çivi çaakıyorlar siz olsanız ne yapardınız

34 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Var gece 3 4 te koşu yarışı yapan komşum var
tarafından
Maşallah
(12,521 puan) tarafından
Sorma ne masallah
tarafından
Allah sabır versin bacım hepimize
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bizde cakiyoruz☺
tarafından
Vallahi bana çivi Çağ akıyormuş gibi geldi Belki başka bir şeydi:D
(866 puan) tarafından
Yav taşıdıklarından beri ne matkap sesi ne çivi ne baska bisey bir türlü sesleri bitmiyor kendimi geçtim cocuk uyuyor .ayni duurmdaym kocanın başı belaya girmesin diye susuyorum hep  .zaten laftan anlayacak olsalar bu saatte bu işin olmayacağını düşünürlerdi
(22,067 puan) tarafından
Mesela geçen tablo aldim sabahı bekleyemedim aksam taktik :)
tarafından
Eda hanim bizimi trolluyosunuz :D
(22,067 puan) tarafından
Yok anam ne işim olur ☺
0 oy
tarafından

Sende al eline bi sopa duvara vur anlasın ne mallar var yawww

tarafından
kız bebek uyumazsa umrumda değil
0 oy
tarafından
Sende yukarı bişeyler vur 
tarafından
Kız yukarıda değil yan tarafta duvara vuruyorlar sanki
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Olmazmi matkap bile çalıştırıyorlar
tarafından
Vay be iyiymiş o da güzel bir şey
(3,728 puan) tarafından
Hemde bir kere iki kere değil neredeyse sürekli yapıyorlar
tarafından
Zabıtayı ara en iyisi
(3,728 puan) tarafından
Eşim hayatta şikayet etmez
tarafından
esin etmesse sen et ben kendim ettim
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Oda birşey mi matkap bile çalıştırıyorlar 
tarafından
Bu matkap sesi Zaten burada hiç gitmedi
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Keşke sadece çivi çaksalar.. . Benim binayı burda bilmeyen az insan var.... 
tarafından
Allah sabır versin
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Çivi çakan degilde kapilari gece 1 lerde çat cat kapatan komsum var biktik iyice 
tarafından
O zaten klasik
0 oy
tarafından
Var olmazmi ne çivisi biter ne kapısı ama hiç şikayete gitmedjm ev hali artık ne yapıyorlar bilmem
tarafından
Vallahi ben de şikayete gitmedim de bir gün çocukları topu duvara vuruyordu gece tam o kısımda bebeğim uyuyordu eşim duvara yumruk attı Sonra kapıya çıktılar eşim dedi abla Bebek uyuyor Biraz sessiz olur musunuz
0 oy
tarafından
Alttaki gece 1 E kadar matkap yapıodu yeni yönetici iyi uyarmış artık yapmıyo 
tarafından
Iyiymiş bir tane benim üst katta arsız bir kadın vardı beni mahvetti onun yüzünden gebelikte Tansiyonum çıktı
tarafından
6 ay da üst kattan çektim uyardık neyse sonra alt kattan çektim insanlar çok saygısız Vala yere vuruyodum öyle duruyordu ertesi gün gece bida. Bebeği zor uyutuyodum
tarafından
Zaten bu mahallenin çocukları Bir de benim Yan taraf çocuğum uyuyamıyor ki
0 oy
(807 puan) tarafından

Matkapla duvar delen komşum vardı her zaman nir tadilatı olurdu evde. Söyleyince de mecburenmiş ne alakaysa. Neyse ki ordan taşındık artık. Kurtuldum. Uyarın sizde kibarca canım

(807 puan) tarafından
Şu zamanın insanın da komşuluk bile yok ki canım zaten. Eskiden ne kadar samimi güzeldi komşuluk. Şimdi kapıdan geçerken slm vermeye bir tebessüm etmeye üşenen tiplerle doldu ortalık insanlık ölmüş yani
tarafından
Aynen canım benim Karşı komşum çok egoist kendisi üniversite bitirmiş ben lise mezunuyum kendini çok yukarıda görüyor
(807 puan) tarafından
en son dert edeceğin şey o olsun. Okumakla adam olunmuyor. Kişinin ruhunda biraz insanlık olacak ve önce kendini egitmeli insan. Bende iki tane fakülte bitirdim. Öğretmenim elimde nice yeni nesiller yetişiyor. Çok şükür sevilende biriyim.ama kimseyi kendimden aşağı görmedim kuzum. Bana karşı öyle hissedenler oldu onlara da çok kızıyorum, uyarıyorum. İnsanlık çok başka karakter meselesi. Asla kendini bu şekilde kıyaslama kimseden aşağı görme kendini sakın
tarafından
bu kisisel tercihe bagli okuyup okumamak aile durumuna bagli azime bagli her insan ayni olacak diye bir kaide yok ama malesef bu tarz insanlarda var Allah öğretmenlerimizide basimizdan eksik etmesin cocuklarin terbiyesinde durusunda azminde en cok onlarin payi var :)
(807 puan) tarafından
Ah bilsen ne şartlar altında okudum babasız büyüdük bizde...Çocuklar konusunda hassasım hepsini kendim doğurmuş gibi bağ kuruyorum ahahaha bazen eşim abartıyosun der. Allah herkese can sağlığı versin kötü komşuların şerrinden korusun canım. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Sizlerde sağolun ☺️
0 oy
(869 puan) tarafından
Kanguru var sanki yukarıda hatır büyük 2 tane kız var cocuk olsa lafım yok 
tarafından
Allah sabır versin
(869 puan) tarafından
Amin en kısa zamanda taşınalım inşallah
0 oy
tarafından
Bu saatte bi insan neden çakar çivi acaba 
tarafından
Bence çok önemli bir iştir kesin
0 oy
(134,163 puan) tarafından
Kiz adam gunduz calisiyodur kadinda cakamaz ya ondan civi cakmak 2 dk surmez nolcak
tarafından
Yok kız 2 dakika değil Yarım saattir çakıyor bir şeyler Ayrıca kocası erken geliyor işten benim bir küçük bebeğim var zaten uyumuyor gece gündüz evlerinde oyuncak sesleri var Luna Park kurmuşlar eve
0 oy
(912 puan) tarafından
Hergun olmuyorsa bisey demem insanin o an zamani olmustur ya da su an gerekmistir, buyutmem yani. Hergun bu saatte civi cakiyorlarsa o zaman gidip uyarabilirsin.
tarafından
Yok canım her gün değil bunlar sekizde başlıyor lunapark gibi aynı akraba çocukların eve toplar Gece ikiye kadar
(912 puan) tarafından
Apartman hayati hic yasamadim acikcasi yasamakta istemem hic. Her insan farkli ve cok zor burdanda okudugum kadariyla insanlar cok sıkıntı cekiyorlar. Allah iyi komsu versin.
tarafından
Aynen apartman hayatı çok kötü nereye gittiysem bir sorun yaşadım Sesim çıkmadı halde bir ara bir komşum diyordu ki niye sürekli diğer komşuya gidiyorsun Gitme kapı sesinden rahatsız oluyorum diyor Dur Çekmediğim halde böyle kapıyı yavaş çekiyordum kapıyı özellikle rahatsız olmasınlar diye
(912 puan) tarafından
Ayy sacmaliga gel ya resmen kıskançlıktan söylemiş.
tarafından
Vallahi Ev sahibi de olsam bir dert kiracı da olsam bir dert Sırf onun yüzünden Ev aldım ama yine aynı Fark eden bir şey yok
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Çivi mi:D :D gecenin 12 buçuğu matkap çalıştıran özürlü komşularım var .
tarafından
Hadi ya dışarıda kaldılar herhalde kapıyı açmaya çalışıyorlar belki  :d
0 oy
tarafından
Bi defaya mahsussa sorun çıkarmam 
tarafından
Zaten sorun çıkarmadım hiç ama bunların evinde Lunapark var sabah sekizden geceye kadar oyuncak sesleri bitmiyor
0 oy
(515 puan) tarafından
O ne kı badana yaparlar tavan boyarlar duvarları kazırlar cart cart koltul kanepe cekerler bebelwrı bısıklwt surer takır tukur kosar lar cosarlar sonra ara bız bıse yapmadık otryoz derler lanet olsun bole ınsanlara asla hakkımı helal etmıyorum
tarafından
Vallahi ne diyeyim canım böyle durumlarda zabıta el atıyor cezası var çünkü 11'den sonra gürültü yapmak yasak Ayrıca komşuyu rahatsız etmek de yasak para cezası var Ben tam şikayet ettim komşumu o taşındı gitti zabıta geldi
(515 puan) tarafından
Ben de sıkayet ettım ancak gerı cektım cunku gece evde yalnızım ne olcagı bellı olmaz kapıyı neyı calsalar korkarım zaten bınadakı bırkac kısı ıle de kavgalılar Allah ın belaları ıns tasınırlar
tarafından
Canım kendi evi degilse ev sahibi ile görüşebilirsiniz Sürekli sorun yaratan 1'de de olmuyor ya beni mahvetti kadının sürekli bana sataşıp duruyordu evinde oturuyorum kimseyle muhattap olmuyorum arkamdan dedikodumu yapmışsın diyordu karnındaki bebeği bu kadar laf ediyordu ******** kadın
(515 puan) tarafından
Malesef kndı evlerı zaten cumbur cemehat yasıyor pıslıkler
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Evet var gece 1de matkap çalıştırdı ama olabilir mecbur kalmışlardır can sıkıntısından ses olsun diye yapacak halleri yok ya. Bende hiç bişey demedim biraz anlayış lazım komşuluk önemlidir idare gerek
tarafından
Tabii canım komşuluk önemlidir ama karşılıklı bacım ama benim komşularım öyle değiller Ben zaten her zaman anlayışlı yım ama onlar sabah sekizde başlıyorlar Lunapark var evlerinde geceye kadar devam ediyorlar Benim de bebeğim var Uyumuyor çocuk Ok bebeğim olduğunda bildikleri halde dikkat etmiyorlar duvara top atıyorlar Herkesin kendi evi ama birbirine saygılı olmak lazım veya Başka odada oynayabilirler
0 oy
tarafından
Gece degilde iki gun once aksamuzeri cocuklari cakiyormus onuda gectim onlar tak tak ses cikarirken yan komsuda benden sanip benim duvara gum gum vuruyor bir yandan kizim uyaniyor baya sıkıntili gunler yasadim yan komusyla aram yok bebegimin aglama sesi geldiginde malesefki duvara vuruyorlar grupa yazdim.polis cagiracam diye kadin geldi dedi kucuk kizim vurmus bir senedir konusmuyorum hic zannetmiyorum.kizinin bebek sesine duvara vuracagini kizi da kucuk geldi ozur diledi bebegi sevebilirmiyim dedi yani bitmez boyle insanlar canm
tarafından
Kız öyle cins benim bir komşum vardı ama her şeyi ters gidiyordu en sonunda gönderdik
tarafından
Ben gonderemem kiraci olan benim onunda kendi evi bina da rahatsiz ve yoneticinin karisi Allah sabir versin adama yani kadin sofra sirkeliyordu copumun ustune ayakkabilarimin arasinda ekmek kirintilari vardi guzelce uyardigimda daha da ofkelendi ve butun derdi de bana gulumsemis ben gormemistim dalgindim bilerek yaptigimi sanmis aylarca benle ugrasti ve hamileydim kavga ettik 3 ayliktim esimde kavga etti dayanamadi demis eger hamile olmasaydi sacini yolardim diye daha cok sey var delikten baktim siparis bekliyordum tam o an ayagiyla peceteyi itti kapima dusun neler neler ve gecen ay baristi geldi kapima falan hani benden buyuk kizi yasindayim onun iste bu duvar vurma kisminda da geldi oturdu konustuk abla dedim peceteyide bilerek ittin dimi guldu vala dedi artik baristik yuzune diyorum okadae kizmistim ki sana demistim oldururum cezaevine bile girerim dusun yani guldum ne diyim
tarafından
boyle bir insanla olmaz valla Allah islah etsin. yemin ederim aynısı benim ust kattaydi ben onunla konuşmuyorum diye kuduruyordu konusmama sebebimde cok ne bilim dilinin kemigi yok cok bagirarak konusur dikkat cekmeye cok calisiyor onun bunun dedikodusunu yapar hali silkeliyorum diye benim cama vurur sopayla yere vurur gelmis arkamdan konusur camdan yumurta kabuklari döker neler neler en son dayanamadik aaradik ev sahibini bende hamileydim onun yuzunden preeklamsi oldum tansiyonlar oynamaya basladi 7 aydan sonra milletle arami bozdu hep ama şükür gitti simdi kimin canini yakiyor Allah bilir Allah yardimcilari olsun
tarafından
Ayy ayni ayni vala neler cektim 106 daireyiz binada bu tek boyle doktor ogretmen uzman avukat polis ne ararsan her meslekten insan var hepsi de cok duzgun insanlar ama bir bu cahil kadın boyle vala yanlis anlasilmasin hani egitimindej dolayi degil ha yani boyle insanlar var binada hic boyle seyler yapmazlar daha onlarla ilgili bir laf duymadim normal.kendi halinde yasayan bir suru insan var ama herkes bikti bu kadindan asansorden sigara icmesine kadar 10.kattan sofra silkelemeye kadar var yani alt kadimdaki komsum aylardir kizimin aglamalarini benim bagirmalarimi aglamalarimi takur tukur besik seslerini duyuyor bir gun kapima gelmedi karsilastim dedi cok uzuluyorum kizin cok agliyor mahvetti seni diyor hep diyorum bu kiz nasil dayaniyo Allah sabir versin diye ama yandaki direk gum gum ne yapik kizin burnunu temizliyom agliyor duvara vuruyor
tarafından
Allah kurtarsin ne diyim zor bir durum :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 662 göst.
5 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sedos99 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 476 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (433 puan) tarafından soruldu