0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından
Kızlar ben 9 ay onla kornim ve bu süreçte hiç adet olmadım sonra aile hekimne gitim dedi kadın doğuma git zaten biz önermiyoruz 3 aylik iğne ama adet kanman yoksa kadın doğuma git ve kornnma hakinda olnalrdan bilgi al dedi sizin dusceniz ne dir neyle konuryorsunx bu iğne çok iyi koruyor ben çocuk düşünmüyorum cunki gercten oğlumla zor bakıyorum spral kayar  hap unutluyor eşim zaten kornunmaz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende vurdurmak istiyordum ama senin doktor oyle diyince bi tırsmadım degil hani niye önermiyorlarmış ki:ermm:

(374 puan) tarafından
Gebe kalamk isitynce hemen olmuyorsun ondan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm bn geri çekilme dışında hiçbir şey kullanmdm blmiyorm yani oğlum da 18 aylık 2 buçuk yaşına gelene kdr çocuk düşünmüyorum böylede devam edecz umarım son dakikaya kdr böyle devam ederim :)) en iyisi kadın doğum bncede
0 oy
(64 puan) tarafından
Ben 1 buçuk yıldır spiral kulanıyorum bir sknti olmadı bende iğne hormonlarla oynuyor kilo almaya sebep oluyor iğne kulanan bir arkadsm  var 2. Çocuğu istedi iğneyi bıraktı 2 yıl sonra anca hamile kaldı yapıyı bozuyor bence 
0 oy
(5 puan) tarafından
Bende igne yaptrmayi dusunuyorum canm ucreti ne kadar 
(374 puan) tarafından
Varsa beleş yoksa 12 tl
(5 puan) tarafından
Nerde yaptryosun peki canim
(374 puan) tarafından
Aile hekkimi
0 oy
(17,788 puan) tarafından
Bende 3 aylık iğne vurduruyorum şubatta 3. Kez vurduracam. Gerçi kararsızım ama vurduğumdan beri sadece 3 kere düzgün adet kanaması gördüm geri kalanı hep leke
0 oy
(45,026 puan) tarafından
Bende 1 yıldır bu igneyi oluyorum benimde adetimi kesti ama hamile kalmaktan iyidir iki tane benimde ve ben bida hiç düşünmüyorum napalim.mecbur oluyoruz işte 
(374 puan) tarafından
Olmak icn birşey hapamdinmi
(45,026 puan) tarafından
Yok canim
0 oy
(398 puan) tarafından
40 im çıkınca 3 aylik igne yaptırdım 5 ay boyunca kanamam kesilmedi her gün adetten daha yoğun şekilde kanamam oldu kanım bitmisti resmen ilaçlarla zor kendime geldim 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 113 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
37 cevap 1,260 göst.
0 oy
31 cevap 1,224 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler