0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Bebegım 7 aylık ek gıda yiyor her ek gıda verdıgımde boguluyor genzıne kacıyor. Su ıcerken mama yerken de ole ya dogdugundan beri ole. Delırcem artık. Her bıse yedırdırırken yuregım agzımda ya. Artuk bise yedirmek ıstemıom. Bu durumu herkes mı yasıo napıosunuz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bikac kere yaşadım Allah'ım korusun insan şaşırıyor bilmiyorum ki canım bı kontroke götürdün mu
(1,037 puan) tarafından
Goturdum bebekken de goturdum gecer zamanla bıse olmaz dıo ama bne tekken bıse yedirmeye korkuyorum evde tek kalamıom. Buyudukce gecer dıolar ama gecmıo
tarafından
Aliskanlikta yapmış olabilir canım bilemiyorum kii
(1,037 puan) tarafından
2 lokma yıo hemen oksurmeye baslıo hihli nefesi kesilio. Panik hastası oldum. Bılmıom alıskanlık olabılır mı ki
tarafından
Olabilir canım bı ara bende vardı su içmeye korkuyordum kocaman halimle ne yesem boguluodum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide bes aylik ek gidada yasamadim ama hep emerken yuregim ağzımda 
(1,037 puan) tarafından
Emmedı hıc malesef ama yerken de aynıydı. Bende ole yuregım agzımda beklıom
tarafından
Hep yaşanıyorsa  bi doktora gösterin derim ama  gösterdik  diyosunuz belki normaldir
(1,037 puan) tarafından
Gosterdım canim Bı sıkıntı yok dediler zamanla gecermıs ama o zamanı dort gozle beklıom
0 oy
tarafından
Ben 5 aylıkken vermeye başladım hiç yaşamadım çok şükür elhamdülillah diyim şimdi 6 buçuk aylık tane yiyor dişi yok bı doktoruna danışın isterseniz
(1,037 puan) tarafından
Insallah hıc yasamazsınız canım Allah saglık versin bebısıne

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 121 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 106 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 57 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,501 puan) tarafından soruldu