0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,197 puan) tarafından
Iyi günler arkadaşlar 4.5 yaşında çocuğum kahvaltıyı 10 da en geç de 11 de yaparz öğlen de yatar kalkınca çorba içer yani zaten zar zor yer küçük çocuğunda öyle bir de zaten bu yaşlarda yemek yedirmek oldukça güç doktor kızıma öğle yemeğinde yemek yemesi gerekir demiş şimdi öğlen yiyip akşam bir daha nasıl yiyecek siz nasıl yapiyrsn ögle yemegi yiyormusnz ve ne hazırlyrsnz

9 Cevaplar

0 oy
(12,796 puan) tarafından
Kahvaltıyı öne çekersen mesela 8.30-9.00 öğle yemeğine de ara öğüne de akşam yemeğine de vakit kalır canım. 
(1,197 puan) tarafından
Gece geç yatıyorlar ikisi de canim ondan dolayı 9 da anca uyanırlar 10 kadar da kahvaltı hazır oluyor işte
-Reklam-
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Siz zaten öğlen uyanıyorsunuz kacirdiginiz kahvaltı =) deneyin bakalım sabah erken kalkmayı. Yoksa da geç saatte olsa 3 öğün ver 
(1,197 puan) tarafından
Zaten gece gec yatiyorlar o yüzden sabah 9 da anca kalkabiliyorlar diğer bebeğin zaten dış sorunu var gece hiç uyumuyor ondan düzen alt üst oldu zaten
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Benim oğlumda 4.5 yaşında. Sabah 10 gibi kahvaltı eder gündüz uykusu 2 senedir yok. Öğlen 3 gibi tost börek poğaça o gün ne varsa onu yer. Akşamda yemek yer ama benim oğlum iştahlı bir çocuk ben vermesem bile kendi gelip ister anne acıktım hadi yemek hazirla der
(1,197 puan) tarafından
Ne güzel ya masaalllah ben koyduğum yemeği zar zor yediriyrm
0 oy
tarafından
Bizde aynıyız şöyle sabah 10 gibi kahvaltı yapıyor sonra 1 gibi uyuyor uyumadan önce mama içiyor biberonda 2 3 saat sonra uyanıyor aciktigini anlayınca çorba yanında yoğurt falan yediriyorum yani öğle ymegi 4 5 gibi yemiş oluyor sonra 8 9 gibide akşam evde yaptığım yemeklerden yediriyorum zaten 12 gibi yatıyor ozamanda gene biberon içiyor öyle yani benim rutinim 2 yaşında oglum
0 oy
(16,988 puan) tarafından
Kahvaltıyı çok geç yapıyorsunuz. O yüzden öğlen yemek istemez. 
0 oy
tarafından
Kız 10 11 kahvaltı için çok geç benim oğlum da 4 buçuk yaşında 8 buçukta kahvaltı yapar peynir yumurta süt pekmez bisküvi öğlen yemek yeriz namazdan sonra birde 6 da yemek yeriz akşam 9 da dişleri fircalar ya süt ya ıhlamur içer 9 buçuk gibi hopp yatağa
(1,197 puan) tarafından
Gece geç yatıyorlar ikisi de ondan dolayı 9 da anca uyanırlar 10 kadar da kahvaltı hazır oluyor işte
tarafından
Uyumassa nasıl büyücek
0 oy
(44 puan) tarafından
7 yaşındaki oğluma 09-09:30 arası kahvaltı ettiriyorum mesela bu saatlerde yediriyorum öğlen yemeğini 
0 oy
tarafından
Sabah 9 10 kahvalti 1 2 oglen yemegi 6 7 aksam hemegi oglen corba  makarna patates kizartmasi oyle seyler yiyoruz aksam normal yrmek
0 oy
tarafından
11 de kahvaltı 4 gibi ara öğün 8 de akşam yemeği yediriyorum ben 8 den sonrada çayın yanında bizimle tatlı vs yiyor meyve yiyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 248 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
23 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.