0 oy
244 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,335 puan) tarafından

Sorum başlıkta kızlar ☺️ kullananlar varsa memnun musunuz ?

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,479 puan) tarafından
Valla canım gayet güzel pril şimdi şokta mintax 33 TL’ye aldım 100 adet olanı kullanacağım 
(2,335 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Bu da 45 tanesi 39 lira uygun geldi fiyatı o yüzden sordum
(2,479 puan) tarafından
Şok’a geliyor bazen 30 adet 17 TL canım pahalı bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullandık canım ben beğendim finish den guzl
(2,335 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Alış-veriş yapcam migros sanaldan fairy çok pahalı bunu gördüm 45 tanesi  52 liradan 39 a düşmüş uygun geldi
0 oy
tarafından
Pril fairy hepsini kullandım hepsi bulaşıkları mi çizdi en son BİM'in kini denedim bir senedir kullanıyorum çok memnunum kuzum 
(2,335 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Ondan memnun olan kadar memnun olmayan da çok o yüzden kararsız kaldım ☺️
(12,796 puan) tarafından
Balım nacizane o çizme olayı deterjan ile ilgili değil makine ile ilgili. Bende Samsung var annemde beko yengem arçelik kullanıyor. Benim makinem ne fairy  ne finish ne pril tek çizik görmedim daha. Annem Quantum kullansa da o bardaklar harita gibi. Suyun kireç oranı da çoook etkili çizilmed3
0 oy
(12,796 puan) tarafından
Ben canım çoook da memnunum piyasada en uygun olanlardan biri 
(2,335 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Migros sanal da gördüm uygun geldi fiyatı.  Ben fairy kullanıyorum normalde ama bulasiklardan çok tablet kokusu alıyorum ya
(12,796 puan) tarafından
Evet di mi ya limonlu deterjan kokuyo bildiğin. Bendeki hatta goldu da değil. Bizim marketlerde çok daha uygun kuzum burada toptancısı var ben 60 lı 42 ye aldım en son. İstersen netten bir bizim toptana da bak 3 güne gelir en çok.
(2,335 puan) tarafından
Gold daha mı iyidir ki ☺️ oraya da bakayım canım çok teşekkür ederim ❤
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Finishden daha güzel yıkıyor 
(2,335 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(44 puan) tarafından
Pril hiç kullanmadım fairy ve finish kullanıyorum:-) 
(2,335 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bende fairy kullanıyorum normalde ama bulaşıklardan kokusu geliyo ve çok pahalı artık
(44 puan) tarafından
Benim bulaşıklarımda koku yapmıyor makinenizle alakalı bir durumda olabilir. Bütçenize uygun olanı alın tabi şartlar neyi gerektiriyorsa :-)
0 oy
(16,988 puan) tarafından
Ben kullanıyorum bu güzel bunu beğendim. Geçen seferki aldığım pril başka renkli paketi onu begenmedim
(2,335 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 618 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
0 oy
9 cevap 158 göst.