0 oy
1,350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 3 ay olmuştu gelin geleli kayınvalidem banyo yaptığında beni çağırdı sırtımı kesele dedi yapmadım gelemem dedim. Eşimde git yap dedi istemiyorim dedim. Biraz tartıştık eşimle. Kayınvalidemde çıkınca bana tavır yaptı ben kendi kayınvaıidemin sırtını hep keselerdim falan dedi bem yapamam dedim utanıyorum.  Dün akşam eşimle konuşurken duydum daha doğrusu kendisi yüjsek sesle dediği için duydum beni diyoki geıinde sırt keselemez yakasını çekip durdu kenarda yakasını ele vermiyo dedi.  Sanki sırtı keselenmese noıacak. Bir defadan bişey olmaz demeyin çünkü biliyorum bi defa yapsam hep çağırır yap diye. Siz ne düşünüyosunuz??

82 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keseledim canim ne olcak yapacak durumda olsa çağırmaz oda zaten 
(826 puan) tarafından
İyi hoşta şimdiye kadar kim yaptı hep keselendimi elden ayaktan düşae yaparım ama haıo iyi şükür. Neden yapiyim??
-Reklam-
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Valla benim sezeryandan sonra banyoda sırtımı keseledi sağolsun çok ilgilendi o yüzden yapmam desem ayıp olur. 
0 oy
(507 puan) tarafından
Asla yapmam banane yaa eli kolu tutuyorsa sen neden keseleyecekmissin
0 oy
tarafından
Yok ya yapamam bende esinde okadar keselemeye mefakliysa kendi keselesin sonucta annesi
0 oy
(489 puan) tarafından
Kaynanam yanımda değil ama istese yapardım. Annem de girince duşa muhakkak kapısını çalar yardıma ihtiyacın var mı keseleyeym mi derim. Evlatlarıyiz sonuçta. Kaynanam iz da esimizin annesi ve bence aynı değeri ilgiyi de hak eder
0 oy
tarafından
Ben daha berbat haldeyken yatak döşek yatalakken bana bakmayan kaynanam şimdi sağlıklı olsada olmasada benden hiç bir hayır beklemesin yapmam 

Kii ben kocamın yanına girip yapmıyorm kaynanada kim
0 oy
(5,216 puan) tarafından
bana da daha 2aylık olmadan dedi eşimde git kesele dedi ıyy yaptım surat ifademi yapamam dedim ama konuşmadılar banane onun sırtından be =) 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Hiç yapmadım ama isterse yaparım nolcak sanki 
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Keselerim ne olucak ki oda benim annem 

Ben gelin alıcım olduktan sonra çok terlemiştim kayınvaldem de duşa girdim kendisi teklif etmişti gir duş al rahatla kızım diye gelinlikle girip elbise ile çıkıp kuaföre gittim :) hayırlı olsuna gelen misafirler çok şaşırmıştı elbise ile görünce i geldi aklıma :)
0 oy
(52,265 puan) tarafından
zaten is.hep este bitiyo sen olmasan napiyomus.peki
0 oy
tarafından
İnsan isterse keseler istemezse keselemez, yani yapılması lazım diye bi kural mi var. Evet elime yapışmaz ama belki midem hassas,belki çıplak görmek istemiyorum ya da en basiti istemiyorum. 
(826 puan) tarafından
Hay ağzına sağlək. Elime yapışmaz evet ama tiksiniyorum evde bazen havluda gezer banyodan çıkıb onda bile çekib gidiyorun sevmiyorum arkadaş öyle görmeyi istemiyorun
tarafından
Yorumların genelinde biz de yaslanacaz demiş arkadaşlar. Evet yaslanacaz ama yaşlandık diye bakıma muhtaç hale gelmiyoruz ki kendi bakimimizla ilgili şeyleri biri yapmak zorunda olsun. Rica eder kabul edersen edersin, etmezsen de hayırsız olduğun anlamına gelmiyor bence.
0 oy
(13,497 puan) tarafından
Yapardım, yaparım. Kendi anama da yaptım. Eşimin annesi sonuçta onun evladının çocuğunu taşıdım ne kadar kızılsa da eşimi büyüten o diye bakardım olaya(yanlış anlaşılmasın kayınvalideme kızgın falan değilim misal söyledim) 
0 oy
(4,631 puan) tarafından
İlerde bizde yaşlanıcaz çağırırsa elbet de keselerim  hatta isterse yardımcı da olurum nolucak ki böyle küçük şeyleri takma kafana ölümlü dünya sonuçta her adımımız bir sınav
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ay yok midem bulanır bnm
0 oy
(195 puan) tarafından
Walla ben yaptım ne zaman istese yaparım da oda annem gibi utanılacak bir şey yok tiksinilecek bişey de yok bence Allah bozmasın kaynanam bana çok iyi davranır kurban olurum ona ben :) 
0 oy
tarafından
Ben kaynanamI banyoya koyup sırtını öyle bir keselerdim ki ama yine kötü olan bendim o yüzden bıraktım valla iyi olsunlarda hep keselerdim elime yapışacak değil ya sevaba girmiş olurum
0 oy
tarafından
valla bende yeni evliyken senin gibi düşünüyordum amasonra o düşüncem değişti dusmez kalkmaz bir Allah birde seni denemek istemiste olabilir kocanin yaninda kötü  düşürmek icin 
0 oy
(191 puan) tarafından
Cagirsa yaparım niye yapmayayım ki. Kese elime mı yapışacak. Her zaman da cagirsa da yaparım. Abartıyorsunuz bazı şeyleri. 
0 oy
(739 puan) tarafından
Evet keselerim tabiki de
0 oy
tarafından
Hasta olsa yapamayacak olsa yaparım tabi ne olacak 

İlgili bir soru bulunamadı

413,446 soru

12,447,309 cevap

46,189 kullanıcı

Kategoriler

...