0 oy
491 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,481 puan) tarafından
Yaradan dolayı göğüs kalkanı kullanıyorum, bayağı sür sızıyor, o sütleri ne yapabilirim. Direk döksem bişey olur mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben doktum hep sonucta taze sut degil diye. Benimdd cok biriktirdi hatta uyanirken hep ustume sizmis olurdu sutlsr
(5,481 puan) tarafından
Bi taraftan emziriyorum bi taraftan akıyo. Dünden beri bayağı birikti, duruyo öyle. Sürekli takıyo musunuz
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ben gümüş kapak kullandım hiç yara olmadi çok şükür ama sızıp aktı benimkiler çok steril değil bence at ama emzirirken mutlaka diğer göğsündeki sütü topla ziyan olmasın ben mochi aldım cok iyi oldu dolap uygulamasından aldım valla uyguna geldi keske doğum yaptigimda alsaydım 
(5,481 puan) tarafından
Bi tarafı emziriken öbürü heba oluyo, çok üzülüyorum. Direk lavaboya döksem mi acaba
(3,033 puan) tarafından
Valla imkanın varsa mochi al kesinlikle tavsiye ederim ilk ay ne kadar stok yaparsan kar başımıza ne geleceğini bilemeyiz hasta olursam bisey olur diye sütüm var dolapta çok şükür sende değerlerdir bu günleri bide mochi ile bebek emdikten sonra takiyosun hem surun artıyor hem stok yapiyorsun
(5,481 puan) tarafından
En fazla 3 ay kalabiliyor buzlukta. Ben de ne olur ne olmaz saklamak istiyorum. Biraz araştırayım bakalım
(3,033 puan) tarafından
Hayır şimdi 4 6 ay arası kalabiliyor dünya sağlık örgütü açıkladı mağazada 110 lira fiyatı ben dolaptan 50 tl ye buldum kaynattım güzelce
(5,481 puan) tarafından
En iyisini canım devir tasarruf devri
0 oy
tarafından
Bn iciriyorum bebegime ilk oglumda da kullanmistim
(5,481 puan) tarafından
Çok beklemeyeni aslında dökmeye de kıyamıyorum ama bilemedim
tarafından
Oyle cnm dokme tabi her damlasi kiymetli anne sütünün
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bnimde oyle oluyo canim.  Ben  dururken kalkana dolani beebegin alnina kulaklarina flaan suruyorim killaei dokulurmus. Daha 20 gunluguz ondan killi alni kulaklari falan. 
(5,481 puan) tarafından
Ben de süreyim o zaman, acaba bizde de işe yarar mı kız. Biz daha miniğiz 5. Günümüz
(1,326 puan) tarafından
Oyyy masallah. Rabbim sağlikla buyitmeyi nasip ettsin inşallah . bizde ise yarar mi bilmem canim. Bnimde biyandsn couk emerken biyandan akiyo digeri. Bnde agiz bezini koyuorim. Onunla da siliylrum killi yerlerini baya fart etti. :)
(5,481 puan) tarafından
Bende kalkan takılı duruyo, ona doluyor
(1,326 puan) tarafından
Ondan tasiuo canim ondan aliyorum emziriirken. Ben dogdugundan beri  sagip gene siliyodum alnini falan. Kalkana yeni basladim .ona dolabi da oyle degerldniririuorim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 189 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (5,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 805 göst.