0 oy
804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar.  Şimdi linclemeden virüs var demeden fikir verirseniz çok mutlu olurum 

Babam Perşembe günü nevşehire gitmesi gerekiyor orda bı dükkan kapattık.  Satın aldığımız bayan parasını aldığı gelde babamı mahkemeye vermiş.  Cuma öğleden sonra mahkemesi var. Sitres yapar arabayı kullanamaz eminim 

Nevşehir den Trabzona geçecek. Oradaki iş yerinde bazı olumsuz.  Durumlar mevcut.  Beni yanında arkadaş istiyor yine gittisi geldisi. 10 günü bulur belki geçer. Net bir şey belli değil.  

Eşim istiyorsan yarın git doktorunla görüş. Yolculuğa izin verirse git dedi 

Kız kardeşim de gelecek ama onun eğliyeti yok babama yardımcı olma şansı da yok 

Ama aklım eşimde kalacak. İşten yorgun geliyor. 

33 Cevaplar

0 oy
(52,112 puan) tarafından
hamile.olmasan esinin yalniz kalmasi sorun olmaz git derdimde hamilesin baban ozel.aracla ddgil otobusle gitsin
tarafından
Şekeri var cnm ufak sitres te tavan yapıyor
(52,112 puan) tarafından
iste kardesinle birlikte otobusle gitsinler. sadece yolculuk degil senin hamileligin hassas geciyor kendine dikkat etmen lazim on gun az zaman degil yatip dinlenemicen yorulcsn
tarafından
Teşekkür ederim cnm dusuncelisin yarın bı doktorla konuşayım bakalım ne diyecek
(52,112 puan) tarafından
iyi düşün canim
-Reklam-
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Eşim razıysa bırakırdım
0 oy
(781 puan) tarafından
Hemde koşa koşa giderdim fırsattan istifade gezerdim zaten virüs nedeniyle dışarı çıktığımız yok git kız git değişiklik olur senin için de ama dikkat et bebiş var :))
0 oy
tarafından
Riskli gebelik yoksa git cnm bence eşin basinin çaresine bakar baban bakabilir mi bilemem.
0 oy
(345 puan) tarafından

Bende olsam giderdim 

0 oy
(3,210 puan) tarafından
Hamileyken o kadar yol gitmezdim annen yada başkası eşlik etmeli yada yalnız gitmeli. Eşim de çok açık görüşlüdür ama konu sağlık olunca gitmemi istemezdi. Bu virüs zamanında ben orada burada kalırken o burda gönül rahatlığıyla kalamazdı. 
0 oy
tarafından
İyide sen hamilesin nasıl.olacak
0 oy
(1,347 puan) tarafından

Babam olsa diyil 10 gün 2 ayda bırakırdım :'(

0 oy
tarafından
Yani giderim ben babamla 

Buzluğa yemek at kaç günlük aşkısı 

Diğer günler dw dışardan ister 10 gün geçip gider öyle 

Ama kendıne dıkkat et 
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Hamile hamile zor olmicaksa git tabi.. eşinde gönderiyosa
0 oy
(80 puan) tarafından
Doktorun izin verirse git canım 
0 oy
tarafından
Babam için bırakırım ne olacak ki 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 399 göst.
27 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,209 göst.
0 oy
22 cevap 1,002 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,525 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,691 soru

12,425,408 cevap

45,451 kullanıcı

Kategoriler