0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından
Kzlar daha da sormicam diyorum ama dayanamiyorum :) bu gobek icin biberiye yağıni göbişe sürüp kullananlar var mı emziren anneler kullanabiliyor mu   kullandnz mi ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

İlk defa duydum bana bi tanker biberiye yağı yetmez :D

(301 puan) tarafından
Hahaaaa hic gulucegim yoktu valla :)) bakalim bana da tanker mi lazim test etcem :))
tarafından
valla bendede kaldi catlak karnim haritaya dondu resmen
tarafından
Benimde aynı içlerinden ırmak geçer :D
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Canım hamilelikte kaç kilo aldın ki doğum yapalı ne kadar oldu .?stres yaptıkça gitmez ki
(301 puan) tarafından
Takiyrm ama hic bir fark olmadi 2 aydr taktm bilmiyrm nolcak
(406 puan) tarafından
29 kilo aldım ben canm 50 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyla dogum yaptım şuan 59 kiloyum bebegim 2 aylık ben sezeryan oldum 1 hafta sonra korse takmaya başladım 1 ay taktım sonra çıkardım şuan az bişey göbegim var onuda eritirim heralde elbiselerim olmuyo bee
(301 puan) tarafından
Ben artık araştır araştır ve Biberiye yağını geldim son çare bu yağ ve mekik ama işte emziren anneler kullanabiliyor mu Onu bilmiyorum
(1,231 puan) tarafından
Baya da iyi vermisisn aslında canım benimde göbeğim az birşey kladi kötü duruyor ama biraz daha toparlsyauim mekik vs denerim sende dene canım
(301 puan) tarafından
Denicem kesin bebisten firsat bulabilirsem peki biberiye yagi kullanilabiliyo mu duydn mu hic

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 124 göst.
23 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu

411,354 soru

12,382,614 cevap

43,313 kullanıcı

Kategoriler

...